Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A keret jó, jó képességű játékosaink vannak...
Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.05. 23:17:39Áthozom az élőből:
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.
Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Nem az a baj hogy feltoljuk egy Brügge ellen, hanem hogy olyan állapotban van a csapat hogy minden egyes ellenfél labdaszerzés egyenlő egy agygörccsel ha nézi az ember mit művelnek.
Egészen pontosan. Jelzem, idény elején a gálával sem ment.Zozzy 5 írta: ↑2025.11.05. 22:57:14Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill showezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.

Akkor elnézést kérek, én voltam a figyelmetlen!FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.25. 17:50:09A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.Zoldbela írta: ↑2025.10.25. 16:58:34Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
Nehogy már "rám fogd" ezt a "szakértést"![]()
Idézőjelbe tettem az idézést.
A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.Zoldbela írta: ↑2025.10.25. 16:58:34Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
Egyedül Casado esetében van igazad!FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.22. 18:43:44Tegnapi kommentemre ráfűzve, gondoltam, hogy ezt a kiállítást még felemlegetik majd, de hogy ezt a "a legnagyobb magyar sportoldal" "pártatlan""szakírói"tegyék
"García kezét érintette a labda, de a támadást góllal fejezte be az Olympiakosz, ám a VAR kiszúrta a kezezést, és tizenegyest ítélt a játékvezető. Ajub el-Kabi berúgta a büntetőt, de mi van, ha kihagyja? Egy tiszta, jogos gólt elloptak volna a vendégektől.
A játékvezetői butaság sajnos nem ért itt véget: Santiago Hezze karja súrolta Marc Casadót, aki úgy esett össze, mintha agyrázkódást kapott volna, a klub történetében nem először borzalmasan túljátszotta az esetet. De neki lett igaza, mert a svájci Urs Schnyder második sárga lappal kiállította az Olympiakosz argentin légiósát, így a VAR nem segíthetett, pedig szükség lett volna rá, mert nem volt szabálytalanság, hatalmasat hibázott a bíró. És jött a következő hiba: Marcus Rashford esett át a kapuson, aki maga alá húzta a karját, nem volt szabálytalan, hiszen a csatár próbálta eltalálni a kivetődő kapust a lábával, de a VAR rábeszélte a játékvezetőt, mégiscsak adja meg a tizenegyest"
![]()
En bizom Koundeban,talan egy madrid ellen osszeszedi magat,vini sem a legjobb formaban
7 biztos ritka volt, ha volt, főleg, hogy sok portálon külön említést kapott ez. De akárhogy is, nem értem a gondod az eredeti bejegyzéssel. Átlagnál több hazai neveléssel álltunk ki, akik közt ráadásul még tényleg nagyon tapasztalatlan figura is volt. Szerintem igenis ehhez képest kicsit még jobb a győzelem. Nem állítottam semmi extrát, csak hogy azért ez mégiscsak egy kicsit nehezítő tényező.Troym írta: ↑2025.10.22. 17:28:36Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.bence0330 írta: ↑2025.10.22. 17:01:037 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.bence0330 írta: ↑2025.10.22. 17:01:037 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nem hiszem, hogy bárki írt volna ilyet. Vagy max úgy, hogy szerencse, hogy van annyi/olyan minőségű saját nevelés, hogy valamennyire tudjuk venni az akadályokat a sérültek hiányában. Pont azt írtam, hogy ez azért helyezze már kicsit kontextusba a meccset, hogy ennyire rá voltunk szorulva a neveldénkre, és még így is nyertünk.
Nem értettem és még mindig nem értem a nagy "megvilágosodás" alapját, hogy milyen sok a saját nevelés egy meccsen ezt vetettem fel.
Nem tudom mi köze az egyiknek a másikhoz, mi az összefüggés. Attól mert saját nevelés ne lehetne sérült vagy ne hiányozna a csapatból?Troym írta: ↑2025.10.22. 14:53:50Egyrészt a mindenkori keret legalább 60%a saját nevelés, másrészt nem lebecsülve a Masiát, de pár órája épp a sok sérültön ment a sopánkodás, most meg jó a csapatban a sok saját nevelés?
Egyikből következett a másik...gondolom nem Dro kezd, ha Raphinha egészséges és így tovább.
Amúgy, ha Pedri saját nevelés, akkor ennyi erővel Araujo és GM is, sőt Roony is, 19 évesen érkezett, modjuk szerintem egyikük sem az, de nem szégyen, ha máshol nevelkedett valaki, amúgy is sokféle életút van, 16 évesen nem volt a korosztályos csapatban EG és Olmo sem, akik megpattantak.
Ez ráadásul a kezdő volt, nem 10 percig szerepeltek cserék után egyszerre. De azért Pedrit is lehetne feléből-Harmadából annak nevezni. Ugyan nem játszott az utánpótlásban, de mégiscsak 16 évesen igazoltuk le. Plusz még beállt Bernal is.