Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.11.05. 23:33:37

Saviola írta:
2025.11.05. 23:25:44
gy írta:
2025.11.05. 23:22:30
[-o< Mindegy, nézni kell és kihordani lábon az infarktust de kell venni olyan ember(ek)et előbb utóbb akikkel ez tud hátul működni.
Egyetértek. Miből?
A keret jó, jó képességű játékosaink vannak...

A taktika lett túlzásba vive. Első gólnál ellenfél indul, négy védő meg a másik irányba lép ki... A szerencse dönti el, les lesz-e vagy sem - miközben a gól esélye ilyenkor "eléggé jelentős"...

Lehet, hogy Garcia a kapuban majd kivéd pár ziccert, jobban kihasználják a helyzeteket a srácok elől és ezzel elfedik a taktika veszélyeit, de már kiscsapatok ellen is rossz nézni a szenvedést, a hátrányból fordítási kényszert...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.05. 23:25:44

gy írta:
[-o< Mindegy, nézni kell és kihordani lábon az infarktust de kell venni olyan ember(ek)et előbb utóbb akikkel ez tud hátul működni.
Egyetértek. Miből?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.11.05. 23:24:55

MessiNeymarSuarez írta:
2025.11.05. 23:17:39
Áthozom az élőből:
Messa írta:
2025.11.05. 23:06:20
A legnagyobb gond továbbra is az, hogy abszolút nem működik letámadásunk. Tavaly mint az állatok úgy kapartunk egy egy elvesztett labda után, most teljesen esetleges az egész, bármelyik kiscsapat simán kipasszol. Pedig ez kulcsfontosságú lenne ehhez a védekezéshez. ](*,) ](*,) ](*,)
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.

Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre... :mrgreen:
Ami nincs, az a jó helyzetkihasználás, ami ellensúlyozni tudná a bekapott gólokat...

Nálam a Flick taktika kipukkadt, innentől próbálom nem felizgatni magam a meccseken, az elvárásokat pedig lényegesen lejjebb vettem...
Kíváncsi vagyok, ha idén nem lesz trófea, kitart-e a vezetőség Flick mellett, vagy Xavi sorsára jut???
gy
Jugador del Barça

Rdinho10 írta:
2025.11.05. 23:01:30
.Esz nelkul feltoljuk egy Brugge ellen,erthetetlen.
Nem az a baj hogy feltoljuk egy Brügge ellen, hanem hogy olyan állapotban van a csapat hogy minden egyes ellenfél labdaszerzés egyenlő egy agygörccsel ha nézi az ember mit művelnek.

Ez a védelem jelen pillanatban forma és emberanyag tekintetében erre nem alkalmas. A gegenpressing meg egyszerűen szintén nem működik annyira hogy ne szolgáltassa ki őket.

Ezzel egész egyszerűen nem lehet címeket nyerni így mert nincs az az isten hogy egy sorozatban erre ne dobjon párszor olyat a gép amivel kiesel vagy lemaradsz... Nem tudom ez mennyiben tud javulni ha visszatérnek a sérültek, de minden esetre Raphi hozzáadott értékét azért mutatja hogy most mi megy, mert pressingben kb ő hiányzik egyedül (most Pedri se volt de ő eddig igen).

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.05. 23:21:04

Zozzy 5 írta:
2025.11.05. 22:57:14
Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill show 😀 ezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
Egészen pontosan. Jelzem, idény elején a gálával sem ment.

Szépen előjön az, hogy tavaly mindenki túlteljesítette a saját szintjét, most meg bekopogtatott a valóság.

Torres cserecsatár, Lewa az sem, Olmo 0., Fermín 1 jó meccsére jut 2 rossz, Balde nem tud védekezni, cserébe támadni sem, Koundét meg rossz nézni.

Flick meg ragaszkodik a taktikájához, amit idén a 100. kis csapat is átjátszik.

Ha ez így marad, keserves egy szezon lesz.

BL-ről ne is álmodjunk, bajnokságban meg megyünk majd a BL helyekért.

Keret nagy része romon, cserék minőségben nincsenek, ha vissza is térnek a sérültek, akkor sem várok csodákat.

Ez a mai vállalhatatlan volt, Yamal előtt le a kalappal, hogy 18 évesen, félsérülten a hátán vitte a brigádot.

Ja, igen, és én sem fogom aggyal, hogy mindent adott volt egy kiváló nyári alapozáshoz, ehhez képest úgy néz ki a keret, mint, amin áthajtott egy vonat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2025.11.05. 23:24:21-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.11.05. 23:19:55

Egy újabb kijózanító meccs. Amíg minden meccsen 3-4 alkalommal rávezetik a kapusunkra, kár bármiről is beszélni. Értékelhetetlen. Én ilyet még nem láttam, hogy egy csapat szinte minden meccsen így játsszon. Fel nem tudom fogni, hogy a kispadon mire gondolnak? Az a csoda, hogy a Psg-Real duót 2 gólon tartottuk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.11.05. 23:17:39

Áthozom az élőből:
Messa írta:
A legnagyobb gond továbbra is az, hogy abszolút nem működik letámadásunk. Tavaly mint az állatok úgy kapartunk egy egy elvesztett labda után, most teljesen esetleges az egész, bármelyik kiscsapat simán kipasszol. Pedig ez kulcsfontosságú lenne ehhez a védekezéshez. ](*,) ](*,) ](*,)
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.

Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.Araujot meg ne hagyjuk már a labdával sokszor egyedül 20-30 méteres körzetben egyedül, miközben a világ összes csapata tudja hogy a labdabiztosságára kell rámenni.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.11.05. 23:16:49

Idén sokat nem kell izgulni a bl szereplés végett. Számomra döbbenet, hogy az alapozásnak nyoma sincs, nem bírják szuflával a srácok és még hozzá jön a fél tucat sérülés, érthetetlen, de lehetne sorolni a játékosokkal Tek számomra nem pályára való, ahogy Lewa de a cápa sem, borzasztó súlytalan ez a csapat, ekkora visszaesésre azért nem számítottam, ez még Xavi utolsó időszakánál is vérlázítóbb, pedig kb a kötelet készítette mindenki neki.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

Ez egészen szánalmas volt...nincs középpályás védekezés, nincs védelem, ááá hagyjuk is... ](*,) ](*,) ](*,)
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.11.05. 23:01:30

Na akkor lehet nezelodni lassan olyan edzo utan,aki hosszu evek utan epit egy bitang vedelmet ebbol a 00 bol.Flick foci elfogyott,teljesen kiismertek.Esz nelkul feltoljuk egy Brugge ellen,erthetetlen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.11.05. 22:57:14

Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill show 😀 ezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2025.11.05. 23:06:23-kor.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2025.11.05. 20:18:16

Sport1 adja élőben ha minden igaz,várható volt ez a kezdő és remélhetőleg biztos győzelem a kicsik veresége után.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.11.05. 19:47:54

Szczęsny; Kounde, Araujo, Eric, Balde; Casadó, Frenkie; Lamine Yamal, Fermín, Rashford; Ferran Torres
Kép
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.10.27. 09:04:16

FcBarcelona1 írta:
2025.10.25. 17:50:09
Zoldbela írta:
2025.10.25. 16:58:34
Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.
Nehogy már "rám fogd" ezt a "szakértést" :) :)

Idézőjelbe tettem az idézést.
Akkor elnézést kérek, én voltam a figyelmetlen!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.25. 17:50:09

Zoldbela írta:
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.
Nehogy már "rám fogd" ezt a "szakértést" :) :)

Idézőjelbe tettem az idézést.
Zoldbela
Jugador d'estrella

FcBarcelona1 írta:
2025.10.22. 18:43:44
Tegnapi kommentemre ráfűzve, gondoltam, hogy ezt a kiállítást még felemlegetik majd, de hogy ezt a "a legnagyobb magyar sportoldal" "pártatlan" :) "szakírói"tegyék

"García kezét érintette a labda, de a támadást góllal fejezte be az Olympiakosz, ám a VAR kiszúrta a kezezést, és tizenegyest ítélt a játékvezető. Ajub el-Kabi berúgta a büntetőt, de mi van, ha kihagyja? Egy tiszta, jogos gólt elloptak volna a vendégektől.

A játékvezetői butaság sajnos nem ért itt véget: Santiago Hezze karja súrolta Marc Casadót, aki úgy esett össze, mintha agyrázkódást kapott volna, a klub történetében nem először borzalmasan túljátszotta az esetet. De neki lett igaza, mert a svájci Urs Schnyder második sárga lappal kiállította az Olympiakosz argentin légiósát, így a VAR nem segíthetett, pedig szükség lett volna rá, mert nem volt szabálytalanság, hatalmasat hibázott a bíró. És jött a következő hiba: Marcus Rashford esett át a kapuson, aki maga alá húzta a karját, nem volt szabálytalan, hiszen a csatár próbálta eltalálni a kivetődő kapust a lábával, de a VAR rábeszélte a játékvezetőt, mégiscsak adja meg a tizenegyest"
:)
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.24. 12:53:56

bence0330 írta:
2025.10.21. 22:57:37
Rdinho10 írta:
2025.10.21. 22:49:57
Na orulok ennek a gyozelemnek,hetvegen egy X re minimum jok vagyunk.Rash villani fog tavolrol.Casadot tovabbra sem eroltetnem,vedelembe meg Araujo kotelezo lenne a madrid ellen.
Hová tennéd? Mert amúgy szerintem is, de én Koundé helyett próbálnám meg mert jelenleg szerintem ő a leggyengébb védőnk, a veszély meg sanszos, hogy arról az oldalról érkezik.
En bizom Koundeban,talan egy madrid ellen osszeszedi magat,vini sem a legjobb formaban
Nalam igy nezne ki:
Balde-Cubarsi-Araujo-Kounde
Kapusunktol felek a legjobban…
Yamalnak kotelezo lesz vernie Carrerast es en akarmilyen allapotban is kezdobe raknam Raphit.
Raphi-Rashford-Yamal
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.22. 18:43:44

Tegnapi kommentemre ráfűzve, gondoltam, hogy ezt a kiállítást még felemlegetik majd, de hogy ezt a "a legnagyobb magyar sportoldal" "pártatlan" :) "szakírói"tegyék

"García kezét érintette a labda, de a támadást góllal fejezte be az Olympiakosz, ám a VAR kiszúrta a kezezést, és tizenegyest ítélt a játékvezető. Ajub el-Kabi berúgta a büntetőt, de mi van, ha kihagyja? Egy tiszta, jogos gólt elloptak volna a vendégektől.

A játékvezetői butaság sajnos nem ért itt véget: Santiago Hezze karja súrolta Marc Casadót, aki úgy esett össze, mintha agyrázkódást kapott volna, a klub történetében nem először borzalmasan túljátszotta az esetet. De neki lett igaza, mert a svájci Urs Schnyder második sárga lappal kiállította az Olympiakosz argentin légiósát, így a VAR nem segíthetett, pedig szükség lett volna rá, mert nem volt szabálytalanság, hatalmasat hibázott a bíró. És jött a következő hiba: Marcus Rashford esett át a kapuson, aki maga alá húzta a karját, nem volt szabálytalan, hiszen a csatár próbálta eltalálni a kivetődő kapust a lábával, de a VAR rábeszélte a játékvezetőt, mégiscsak adja meg a tizenegyest"
:)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.22. 17:38:10

Troym írta:
2025.10.22. 17:28:36
bence0330 írta:
2025.10.22. 17:01:03
7 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.
7 biztos ritka volt, ha volt, főleg, hogy sok portálon külön említést kapott ez. De akárhogy is, nem értem a gondod az eredeti bejegyzéssel. Átlagnál több hazai neveléssel álltunk ki, akik közt ráadásul még tényleg nagyon tapasztalatlan figura is volt. Szerintem igenis ehhez képest kicsit még jobb a győzelem. Nem állítottam semmi extrát, csak hogy azért ez mégiscsak egy kicsit nehezítő tényező. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.22. 17:28:36

bence0330 írta:
7 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Troym írta:
2025.10.22. 14:53:50
Egyrészt a mindenkori keret legalább 60%a saját nevelés, másrészt nem lebecsülve a Masiát, de pár órája épp a sok sérültön ment a sopánkodás, most meg jó a csapatban a sok saját nevelés?
Nem hiszem, hogy bárki írt volna ilyet. Vagy max úgy, hogy szerencse, hogy van annyi/olyan minőségű saját nevelés, hogy valamennyire tudjuk venni az akadályokat a sérültek hiányában. Pont azt írtam, hogy ez azért helyezze már kicsit kontextusba a meccset, hogy ennyire rá voltunk szorulva a neveldénkre, és még így is nyertünk.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.22. 15:59:22

Chino írta:
2025.10.22. 15:34:00
Nem értettem és még mindig nem értem a nagy "megvilágosodás" alapját, hogy milyen sok a saját nevelés egy meccsen ezt vetettem fel.
A csapat fele-kétharmada 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is saját nevelés, ennek nem látom a hírértékét. Szerintem Cruyff óta soha nem volt olyan szezon, ahol a 24-25 fős keret minimum 60% nem saját nevelésből állt.

A másik része a mondandómnak meg csak annyi volt, hogy néha saját kutyánk kölyke titulust osztanak valakinek, aki nem saját nevelés (Pl Pedri), másnál meg pont ugyanolyan logika alapján kellene , de nem adjuk (Pl Araujo), az emberek arra "aggatják" a címkét, aki szimpi nekik. Pedri akkor is a világ legjobb középpályása, ha nem itt nevelkedett.

Amúgy meg ismételten nagy gratula a La Masiának, ők tartják életben a klubbot sokadik éve, évtizede és a legrosszabb pénzügyi helyzetben is lehet számítani az onnan érkező srácokra, respect az utánpótlás edzőknek.
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.22. 15:34:00

Troym írta:
Egyrészt a mindenkori keret legalább 60%a saját nevelés, másrészt nem lebecsülve a Masiát, de pár órája épp a sok sérültön ment a sopánkodás, most meg jó a csapatban a sok saját nevelés?

Egyikből következett a másik...gondolom nem Dro kezd, ha Raphinha egészséges és így tovább.

Amúgy, ha Pedri saját nevelés, akkor ennyi erővel Araujo és GM is, sőt Roony is, 19 évesen érkezett, modjuk szerintem egyikük sem az, de nem szégyen, ha máshol nevelkedett valaki, amúgy is sokféle életút van, 16 évesen nem volt a korosztályos csapatban EG és Olmo sem, akik megpattantak.
Nem tudom mi köze az egyiknek a másikhoz, mi az összefüggés. Attól mert saját nevelés ne lehetne sérült vagy ne hiányozna a csapatból?
Yamal, Balde, Fermin, Cubarsi, mind stabil alapemberek a kezdőben, nem kell senkinek kiesni, hogy ők beálljanak, itt nem feltétlen Pedrora kell gondolni, inkább egy érdekesség/kellemes meglepetés, hogy ott volt. De Casadó is ott van az élen az előbbi kvartettnél, ha Frenkie nem hozna ilyen teljesítményt most lehet, hogy előbbi lenne kezdőben, nagyon fontos játékos még ha jelenleg nem is vele kezdődik a kp. Bence se arra írta, hogy ez az alapcsapatunk. Viszont nem tudom hány BL csapat mondhatja el magáról a töltelékeken kívül, hogy ilyen szinten van ennyi saját neveléssel.
EG és Olmo hivatalosan saját nevelés, bár én nem igazán tekintem annak, ahogy anno Albát vagy Cesct sem. Pedriről pont ezért írtam, hogy csak feléből/harmadából, de inkább nevezném annak, mert 16 évesen hoztuk és 17 éves korától innen járta végig szezonról szezonra a ranglétrát, teljesedett ki és lett végül stabil játékos.
Roonyék pedig nem tudom hogyan jöttek ide, megint belekeversz olyan dolgokat, amiről szó sem volt.

Fermin triplája persze elhomályosítja, de azért Rashfodot is illene megemlíteni. Azért csak 2 góllal plusz assisttal zárt, az első találata nem is akármilyen volt. Gyönyörű volt, ahogy kinézte a lyukat és talpról ellőtte.
A Bl-ben nagyot megy, eddig 4 gól 2 assist három meccsen, elég komoly amit művel. Ha hasonlóan folytatja szerintem ajándék lehet az a 30 millió.Jó lenne, ha a ligában is kiszakadna a gólzsák. Hétvégén egy mesterhármassal el is indulhat az úton.
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

Egyikből következett a másik...gondolom nem Dro kezd, ha Raphinha egészséges és így tovább.

Amúgy, ha Pedri saját nevelés, akkor ennyi erővel Araujo és GM is, sőt Roony is, 19 évesen érkezett, modjuk szerintem egyikük sem az, de nem szégyen, ha máshol nevelkedett valaki, amúgy is sokféle életút van, 16 évesen nem volt a korosztályos csapatban EG és Olmo sem, akik megpattantak.
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.22. 14:31:53

bence0330 írta:
2025.10.22. 13:29:28
Amúgy szép csendben tegnap 7 masiás srác volt a pályán egyszerre. :) Baldé, Cuba, Eric, Casadó, Fermín, Dro, Yamal. Ez azért szerintem kicsit kontextusba helyezi a győzelmet (még ha az aránya segítséggel jött is össze igazságtalanul).
Ez ráadásul a kezdő volt, nem 10 percig szerepeltek cserék után egyszerre. De azért Pedrit is lehetne feléből-Harmadából annak nevezni. Ugyan nem játszott az utánpótlásban, de mégiscsak 16 évesen igazoltuk le. Plusz még beállt Bernal is.

Igaz, hogy sokat számított a piros lap, de szerintem anélkül is bőven lett volna egy három gólos különbség. Ráadásul, ha az utolsó 10-15 percben nem szórakozunk és nem akarunk a 16-oson belül húsz passzból gólt lőni, lehetett volna több is. Viszont a BL-ben addig kell a vasat ütni minden meccsen amíg forró (nyilván inkább a kiscsapatok ellen), mert a végelszámolásnál a gólarány nagyon fontos lehet, biztosan sok holtverseny lesz. Tavaly is ez döntött a második helyért. Kisebb különbséggel, akár a 4. helyen is zárhattunk volna, de jelenleg is a Newcastle például ezért előz minket.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése