Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
Motta helyére
-
- Jugador del Barça
Béla lövi a győztes gólt

Xavi jön...
Nagyon keményen védekezik az inter.....
Béla lesz a nyerőember! 

Zambrottát miért kellett lecserélni?
Remélem nem sérült meg nagyon

Remélem nem sérült meg nagyon

Érdekes én meg pont, hogy sokkal többet vártam tőle............FCB_gábor írta:Azért nem semmi hogyan játszik 17 évesen a Pato gyerek. A mérkőzés előtt azt gondoltam ő is csak egy amolyan felfújt tehetség, de pár megmozdulásából látszik, hogy nagy játékos lehet belőle.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azért nem semmi hogyan játszik 17 évesen a Pato gyerek. A mérkőzés előtt azt gondoltam ő is csak egy amolyan felfújt tehetség, de pár megmozdulásából látszik, hogy nagy játékos lehet belőle.

1000X köszi FarkasN,már megy!!! 

Igen azt hiszem egyetértek! Talán ő neki elég nagy lenne a motivációja és teljesítővágya! Giuly semmi, Ezqu. meg ki tudja?! Szerintem is be kéne hozni Santost, hátha csodát művel!Cooltiszo írta:Dos Santost akarom![]()
Giuly eddig semmi, és Ezquerrotól se várnék csodát, inkább a kis Gio...

farkasn!!!!!
ISTEN vagy! Haver vagy. HA valaha bajba kerülnél kettővel számolj. Köszi szépen. Ha gyüjtögetsz napi egy jótettet akkor a mai kipipálva!!!
u.i.: Kösz
ISTEN vagy! Haver vagy. HA valaha bajba kerülnél kettővel számolj. Köszi szépen. Ha gyüjtögetsz napi egy jótettet akkor a mai kipipálva!!!
u.i.: Kösz
-
- Capitá del Barça
köszönöm meggy
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
pedig kéne mennie itt : http://live-footy.org/sun17.12/Internac ... lona2.html
Heret töltsétek le!!!!!!
nektek is valamikor megszakad a kapcsolat?? valami müholdas hiba... vagy téleg egy japán huzogatja ki a kábelt?
Heret töltsétek le!!!!!!
nektek is valamikor megszakad a kapcsolat?? valami müholdas hiba... vagy téleg egy japán huzogatja ki a kábelt?

Én most a szünetben átmentem ppstream-re. Jobb a minősége és nekem nem akad. De a meccsen derül majd ki, hogy ezzel milyen

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azért nem vagyunk annyival jobbak, sőt...HAnonymus írta:Én egy kukkot se látok a meccsből, csak a statisztikákat nézegetem a fifa.com-on, de azok alapján szerintem csak idő kérdése hogy mikor lövünk gólt. sokkla kevesebbet szabálytalankodunk, többet van nálunk a labda és sokkal jobban lövünk kapura.
FORCA!!!
Elég veszélyes az ellenfél támadásban, főleg az a csipasz gyerek szivatja néha a védőinket. Nagyon jól védekeznek egyenlőre és szinte mindenhova odaérnek. Remélem a 2. félidőre elfáradnak.
Csak nekem tűnt úgy, hogy a közönség sokkal inkább az ellenfelet támogatja? A riporterek is el vannak ájulva néha tőlük.

-
- Capitá del Barça
Basszus, ez nem lesz egyszerű dolog...Valahogy nem akarnak bemenni a helyzetek...
A második félidőben azért ez remélem változik.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

Így tuti megy...farkasn írta:Én így nézem:
Gyertek, hogy minnél akadásmentesebben menjen!
Letölt ezt:
http://download.sopcast.org/download/SopCast.zip
Telepít, majd belép anonímusszal, aztán a channelnél kiválasztani a
6029. Star sportst!
Már mennek az összefoglalók, nem akad!!!
Reméljük meg lesz a győzelem....
miért nem lehet a csütörtöki meccse mintájára újra nyomatni egy on-line közvetítést? miért van az, hogy ez csak nálunk probléma. a madridsitán bevett dolog.