Érdekes én meg pont, hogy sokkal többet vártam tőle............FCB_gábor írta:Azért nem semmi hogyan játszik 17 évesen a Pato gyerek. A mérkőzés előtt azt gondoltam ő is csak egy amolyan felfújt tehetség, de pár megmozdulásából látszik, hogy nagy játékos lehet belőle.
Igen azt hiszem egyetértek! Talán ő neki elég nagy lenne a motivációja és teljesítővágya! Giuly semmi, Ezqu. meg ki tudja?! Szerintem is be kéne hozni Santost, hátha csodát művel!Cooltiszo írta:Dos Santost akarom![]()
Giuly eddig semmi, és Ezquerrotól se várnék csodát, inkább a kis Gio...
Azért nem vagyunk annyival jobbak, sőt...HAnonymus írta:Én egy kukkot se látok a meccsből, csak a statisztikákat nézegetem a fifa.com-on, de azok alapján szerintem csak idő kérdése hogy mikor lövünk gólt. sokkla kevesebbet szabálytalankodunk, többet van nálunk a labda és sokkal jobban lövünk kapura.
FORCA!!!
Így tuti megy...farkasn írta:Én így nézem:
Gyertek, hogy minnél akadásmentesebben menjen!
Letölt ezt:
http://download.sopcast.org/download/SopCast.zip
Telepít, majd belép anonímusszal, aztán a channelnél kiválasztani a
6029. Star sportst!
Már mennek az összefoglalók, nem akad!!!
Reméljük meg lesz a győzelem....
keresd meg a channels-ek közül a Star Sports-ot...katt rá kétszer és mennie kéne...menczel írta:FIUKKK Légyszi segitsetek!!!!!
megnyitottam az oldalt letöltöttem a pcast-ot installáltam, ujratöltöttem az oldalt és nem megy!!!!! légyszi fiuk
u.i.: illetve lányok