Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez itt a lényegRumig írta:...nálunk nem hajlandók feladni a támadófocit. És ez szerintem amennyire naiv, éppoly becsülendő is... ... amire én nagyon is büszke leszek.
Lehet, hogy ritkán írsz vele kapcsolatban, de akkor mindig elég durván kritizálod. A 3. osztályú csapatos dolog hülyeség.lionelmessi19 írta:Saviolával kapcs. ritkán írok, akkor nem értem a szokás szerint jelzőt.
Lehet, a számokban van túlzás. 4 meccs biztos volt, amin legalább 60 percet játszott, és ezeken annyit sem tett, mint amenyit Guddy tett az őszi meccseken.
A kölcsönadás előtti barcában helye volt Saviolának. Már nem az a játékrendszer van. Egy befejezőnk van, és két szélső. És sztem ez nagyon jó így. És ebben ő nem tud érvényesülni.
Érdekes módon a 3. osztályú ellenfelek ellen nem játszott Dinho, Deco, Samu, Messi. Akkor ki lőtt volna? Guddy? ő lőtt is. csak kevesebbet.antiimperialista írta: A 3. osztályú ellenfélnek meg érdekes módon más nem is tudott gólt lőni...
Nagyobb ászok? Kik? Gudjohnsen, Giuly?![]()
![]()
Hjajj.antiimperialista írta:Szokás szerint túlzásba esel, érdekes módon nálad ezt csak Saviolával kapcsolatban vettem észre. Nem nagyon nézhettél Barca-meccseket még Saviola kölcsönadása előtt...
Az az 5-6 gyenge meccs asszem 2 (max. 3 volt), és ebből talán egyet játszott végig. A 3. osztályú ellenfélnek meg érdekes módon más nem is tudott gólt lőni...
Nagyobb ászok? Kik? Gudjohnsen, Giuly?![]()
![]()
Szokás szerint túlzásba esel, érdekes módon nálad ezt csak Saviolával kapcsolatban vettem észre. Nem nagyon nézhettél Barca-meccseket még Saviola kölcsönadása előtt...lionelmessi19 írta:Volt két jó meccse, ami nem 3. osztályú csapat ellen volt.Game90 írta: Sviola meg?
Azóta mit csinált? Volt vagy 5-6 meccse, amin kezdő volt, volt amit végig is játszott, és nem csinált semmit.
Akkor most mi van?
Én is egyetértek, sztem tehetségét pazarolja, nem illik a játékrendszerbe, és nem is fog, ráadásul nagyobb ászok vannak itt ahhoz, h ő szóhoz juthasson...![]()
Szerintem mindkét fél jobban járna azzal, ha ő most elmenne év végén.
Nem ennyi maradt, egyenlőre ennyi jött ki. A kezdő szerintem páratlanul erős lenne, ha kicsit már játszottak volna így előtte, pár meccset legalább, és ha nem mostanság jött volna Samu és Messi vissza hosszú rehab-ról!!!Enrique írta:Veretlenek maradtunk a VOLT mezben.![]()
A meccsről nincs véleményem, ebben a csapatban ennyi maradt. Tisztes helytállás, két zsák mákkal.
Volt két jó meccse, ami nem 3. osztályú csapat ellen volt.Game90 írta: Sviola meg?
Szted 7 ember fog elmenni majd nyáron + még Rijkaard?DUGO_11 írta:Frank Rijkarrd el Motta el Edmilson el OLEGUER EL ...LEGYSZIVES...!!!Gio el Ezquerro el Saviola csak...a tehetseget es az ideét pazarolja itt..jobb neki..ha elmegy.Giuly el
Összeszokatlanságra hivatkozni márciusban, úgy, hogy a pályán lévő játékosok nagy része évek óta együtt játszik, elég nagy butaság...lionelmessi19 írta:A csapat játéka...nem volt a legjobb, de összeszokatlanul nem is lehetett sokal jobbra számítani.
Rijkaard-ot és Ronaldinho-t azért még nem kéne elküldeni...Mihu írta:Véleményem:
Motíváció: 0
Taktika: 0
Elképzelés: 0
Ronaldinho: 0
Eto'o: 0
Riijkard: 0
Az egész csapat: mégnagyobb nulla mint az előző 6
Változások (kicsit radikális lesz de nem érdekel) :
EL: Deco, Oleguer, Marques, Ronaldinho, Riijkard.
Nincs motíváció b@ssza meg. Fásultak. A csapat nagy része már minden megnyert, ugyan az a taktika, ugyan az a játékmenet, ugyan azok a társak. NINCS MOTÍVÁCIÓÓÓÓ. Így nem lehet futballozni. Vagy a fent említett változások vagy a taktika alapjaiban megváltoztatni. Egy teljesen új játékrendszert mert ez így nem lesz jó. Most lehet hogy a meccs utáni hév beszél belőlem de ezt már régen így gondolom. Így nem lehet mit kezdeni. Teljesen leégetjük magunkat.