VT mióta jársz te az fcb.com-ra?? Vagy már annyira nem derogál az angol?:) A múltkori incidens óta sikerült elsajátítanod a nyelvet?? ha igen akkor télleg egy zseni vagy... persze a zseniknek ált. nincs ki a 4 kerekük :SVarga Tamás írta:Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.
Barça a Bajnokok Ligájában
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én kihúzó vagyok, és nem állok be ebbe a sorba. A magam részéről, kimaradok belőle.Ordog írta:Akkor vszeg ő lesz a "csatár". Tehát ott középen fog flangálni. Lehet Eto'o még kicsit sérült...
Csak remélni tudom akkor, hogy Dinho a jobbik arcát fogja mutatni legalább a szabadrúgások terén, és akkor megéri majd betenni a kezdőbe. De ha csak alibizni fog, akkor a fórum 1 emberként fog rá lesúlytani abban nyugodt lehet

-
- Barça C
A TV hol adja??????? Vagy nem is adja?? :o :o :o
Segítsetek légyszii!
Hajrá Barca!
Segítsetek légyszii!
Hajrá Barca!
(L)mert Barca és kész(L)
GO Barca!!!
R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor vszeg ő lesz a "csatár". Tehát ott középen fog flangálni. Lehet Eto'o még kicsit sérült...
Csak remélni tudom akkor, hogy Dinho a jobbik arcát fogja mutatni legalább a szabadrúgások terén, és akkor megéri majd betenni a kezdőbe. De ha csak alibizni fog, akkor a fórum 1 emberként fog rá lesúlytani abban nyugodt lehet

- barcamessi
- Jugador del Barça
hát pedig bizony ez a hivatalos
V I S C A E L B A R C A
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
hopp. ezaz! hajrá fiúk!Varga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A kezdőcsapat:

-
- Capitá del Barça
Én személy szerint 0-2-re tippelek. Legyen igazam és abba is reménykedek, hogy 4-4-2-be állunk fel.
HAJRÁ BARCA!!!!!!
HAJRÁ BARCA!!!!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha Henry és Eto'o a pályán lesz, akkor nem lehet (nem is lesz
) gond.
És nagyon remélem, hogy ha megszerezzük a vezetést, akkor továbbra is maximálisan támadó felfogásban fognak játszani a srácok. Remélem Rijkaard is belátja, hogy nem a védekező foci az erősségünk.
3-1 ide!

És nagyon remélem, hogy ha megszerezzük a vezetést, akkor továbbra is maximálisan támadó felfogásban fognak játszani a srácok. Remélem Rijkaard is belátja, hogy nem a védekező foci az erősségünk.
3-1 ide!
Tippem:
szokásos rossz játék,szoros meccs .
De 1-2 gólos győzelmet várok.
szokásos rossz játék,szoros meccs .
De 1-2 gólos győzelmet várok.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát én pesszimista vagyok.Szerintem 0-0 lesz.Ha Celtic beáll védekezni nekünk annyi.Ha csak nem vállaljuk be hogy távolról kezdönk el lövöldözni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Egyetértek, de a gólt Messi lövi Eto'o gólpasszábólLos Banditos írta:Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.
Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.

Més que un club
- danko94
- Entrenador del Barça
Teljesen egyetértek veled...Mindenképpen gólt kell lőnünk az első negyed órában és akkor meglehet a meccs. A Celtic nem fog támadni ghanem 11 emberrel beállnak a tizenhatosukra...Ezért lenne jó 2 klasszikus csatárral játszani(Eto'o,Henry)Varga Tamás írta:A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.

Eredetileg egy másik topikba írtam, de idevág:
Eurobarca-s hír:
"Touré és Messi kell féljen a sárga lapoktól"
Szerintem meg éppen nekik a legjobb, ha ezen a meccsen kapják meg a 3. sárgát, és a kövezkező meccset hagyják ki. Lehet persze itt beszélni, hogy minden csapat nagyon erős, stb, na de komolyan. Melyik meccsen nullázzák a sárga lapjaikat, ha nem a Celtik ellen otthon?
Ez a sárga lapos rendszer, pedig úgy [auto_cenzúra], ahogy van. Sokszor előfordul kupában, bajnokságban, hogy egy játékos direkt szedi be az utolsó sárgáját, hogy egy könnyűnek igérkező meccset kellen kihagynia, nem pedig egy azt követő rangadót. De miért nem lehet azt bevezetni, hogy egy játékos és a klub bejenti, hogy a következő meccsen azért nem lesz a keretben, hogy nullázodjanak a sárgái. Elkerülhetőek lennének a direkt beszedett sárgák. Mert azt sem csinálja mindenki olyan elegánsan, mint pl Xavi tette, azt hiszem 2 éve.
Attól hogy ideivág, nem kell bemásolni több helyre. Másikat töröltem.
S.
Eurobarca-s hír:
"Touré és Messi kell féljen a sárga lapoktól"
Szerintem meg éppen nekik a legjobb, ha ezen a meccsen kapják meg a 3. sárgát, és a kövezkező meccset hagyják ki. Lehet persze itt beszélni, hogy minden csapat nagyon erős, stb, na de komolyan. Melyik meccsen nullázzák a sárga lapjaikat, ha nem a Celtik ellen otthon?
Ez a sárga lapos rendszer, pedig úgy [auto_cenzúra], ahogy van. Sokszor előfordul kupában, bajnokságban, hogy egy játékos direkt szedi be az utolsó sárgáját, hogy egy könnyűnek igérkező meccset kellen kihagynia, nem pedig egy azt követő rangadót. De miért nem lehet azt bevezetni, hogy egy játékos és a klub bejenti, hogy a következő meccsen azért nem lesz a keretben, hogy nullázodjanak a sárgái. Elkerülhetőek lennének a direkt beszedett sárgák. Mert azt sem csinálja mindenki olyan elegánsan, mint pl Xavi tette, azt hiszem 2 éve.
Attól hogy ideivág, nem kell bemásolni több helyre. Másikat töröltem.
S.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.
Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.
in to exile
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ma egy igen nehéz, de nyerhtő meccsünk lesz. A Celtic két dolgot tehet: 1.Nekünk esnek, erőszakos, agresszív játékkal, nagy iramot diktálva. Erre van kevesebb esély. A másik, hogy amolyan Rangers szerű focival állnak elő. Nekünk mindenképp be kell találni, sőt, nyerni kellene. A vereség-akár 2:1, akár 3:2 mindenképp rossz eredménynek számítana-az idegenben lőtt góljainktól függetlenül.
A csapatot a következőképp küldeném ki:
--------------------Valdes---------------------
Puyol------Marquez------Milito---------Abidal
---------------------Yaya----------------------
-----------Iniesta---------------Xavi---------
----Messi-----------------------Ronaldinho--
--------------------Eto'o---------------------
Itt az ideje, hogy végre együtt játszon a Messi-Samu-Dinho hármas. Henry meg majd bejön. A középpályán Iniesta a zaragozai pihi után ma tuti kezd, mellette a Xavi-Deco kettősből a jelenleg jobb formában lévőt játszatnám. Yaya helye szerintem betonbiztos.
A csapatot a következőképp küldeném ki:
--------------------Valdes---------------------
Puyol------Marquez------Milito---------Abidal
---------------------Yaya----------------------
-----------Iniesta---------------Xavi---------
----Messi-----------------------Ronaldinho--
--------------------Eto'o---------------------
Itt az ideje, hogy végre együtt játszon a Messi-Samu-Dinho hármas. Henry meg majd bejön. A középpályán Iniesta a zaragozai pihi után ma tuti kezd, mellette a Xavi-Deco kettősből a jelenleg jobb formában lévőt játszatnám. Yaya helye szerintem betonbiztos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szerintem messit kár lenne kihagyni, elmenne ő a középpályán is, sok helyen középpályásnak írják.
- Andris
- Adminisztrátor
Srácok, távkapcs topicba legyetek szivesek!
(Töröltem minden nem ide tartozó írást, majd megtanuljátok, hogy mindennek megvan a maga helye. )
E.
------------------Valdes------------------
--Puyol-----Márkó----Milito-----Abidal--
------------------Toure-------------------
---Xavi----------Dinho---------Deco-----
-----------Eto'o---------Henry------------
Mindenképp így kezdetnék, ha 4-4-2őt játszunk, viszont az is biztos, hogy ha 0-0 marad, illetve ha neadjisten kapnánk gólt, abban a pillanatban Dinho-Messi és Deco-Iniesta csere, 4-3-3, Henryvel balcs. poszton.
Persze szerintem Iniesta kezdeni fog, főleg hogy pihent hétvégén. Így kérdéses nagyon, hogy ki maradhat ki...

(Töröltem minden nem ide tartozó írást, majd megtanuljátok, hogy mindennek megvan a maga helye. )
E.
------------------Valdes------------------
--Puyol-----Márkó----Milito-----Abidal--
------------------Toure-------------------
---Xavi----------Dinho---------Deco-----
-----------Eto'o---------Henry------------
Mindenképp így kezdetnék, ha 4-4-2őt játszunk, viszont az is biztos, hogy ha 0-0 marad, illetve ha neadjisten kapnánk gólt, abban a pillanatban Dinho-Messi és Deco-Iniesta csere, 4-3-3, Henryvel balcs. poszton.
Persze szerintem Iniesta kezdeni fog, főleg hogy pihent hétvégén. Így kérdéses nagyon, hogy ki maradhat ki...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila