Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.

hopp. ezaz! hajrá fiúk!Varga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.

Egyetértek, de a gólt Messi lövi Eto'o gólpasszábólLos Banditos írta:Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.
Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.

Teljesen egyetértek veled...Mindenképpen gólt kell lőnünk az első negyed órában és akkor meglehet a meccs. A Celtic nem fog támadni ghanem 11 emberrel beállnak a tizenhatosukra...Ezért lenne jó 2 klasszikus csatárral játszani(Eto'o,Henry)Varga Tamás írta:A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.

Hát annyira biztos, mint a többiek és beadni is talán ők tudnak a legjobban(érdekes, mert szögletnél pont nem megy nekik) bármelyik oldalról is legyen szó.grecki írta:szerinted Xavi és Deco mennyire tudnának az ellenfél mögé kerülni?

Ezzel tökéletesen egyetértek. De szerinted Xavi és Deco mennyire tudnának az ellenfél mögé kerülni? Finoman szólva sem ez az erősségük. Mivel gyakorlatilag nincsenek a keretünkben szélsők, éppen ezért a széljátékot a hátvédekkel oldanám én meg. Ilyenkor a középre tömörülő középpálya (amin egyébként átrohanni sem nagyon tudna az ellenfél) ki tudna segíteni oldalra. Iniesta és Xavi húzódnának ki ebben az esetben egy kontratámadásnál Puyolék helyére. Még egyszer mondom, ehhez a formációhoz Abidaléknak rengetegeteget kell előre játszaniuk. R10 a két csatár mögött talán jobban tudna érvényesülni. Nem azt mondom, hogy tutira beválik, ráadásul minden új taktikai hadrendet rengeteget kell gyakorolni, ami jelen pillanatban nyilván nincs meg, de valahol el kell kezdeni. Én tutira ezt tenném Franky helyében.FCB_gábor írta:Inkább szét kellene húzni az ellenfél védelmét, nem pedig még jobban összetömöríteni.
Ronaldinhot ebben a fromájában megfojtanák ott középen. 1mp alatt leütközné 3-4 skót játékos.
Hamár új formáció akkor én mindenképpen salas9 hszben lévő változata szavazok.