Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VT mióta jársz te az fcb.com-ra?? Vagy már annyira nem derogál az angol?:) A múltkori incidens óta sikerült elsajátítanod a nyelvet?? ha igen akkor télleg egy zseni vagy... persze a zseniknek ált. nincs ki a 4 kerekük :SVarga Tamás írta:Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.
Én kihúzó vagyok, és nem állok be ebbe a sorba. A magam részéről, kimaradok belőle.Ordog írta:Akkor vszeg ő lesz a "csatár". Tehát ott középen fog flangálni. Lehet Eto'o még kicsit sérült...
Csak remélni tudom akkor, hogy Dinho a jobbik arcát fogja mutatni legalább a szabadrúgások terén, és akkor megéri majd betenni a kezdőbe. De ha csak alibizni fog, akkor a fórum 1 emberként fog rá lesúlytani abban nyugodt lehet
R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.
hopp. ezaz! hajrá fiúk!Varga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
Egyetértek, de a gólt Messi lövi Eto'o gólpasszábólLos Banditos írta:Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.
Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.
Teljesen egyetértek veled...Mindenképpen gólt kell lőnünk az első negyed órában és akkor meglehet a meccs. A Celtic nem fog támadni ghanem 11 emberrel beállnak a tizenhatosukra...Ezért lenne jó 2 klasszikus csatárral játszani(Eto'o,Henry)Varga Tamás írta:A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.