Mi a bánatért 4323 szmájli? L.

Ettől még azt nem értem, hogy miért nem Xavi kezd Deco helyén. Lehet, hogy nem volt rossz, de a leggyengébb is ő volt ma szerintem.Rivaldo11 írta:Véleményem szerint remek játékot nyújtottunk. Ezt vártam. Szerintem nem túlzs kijelenteni, hogy eldöntöttük a párharcot. Kiemelném a Ronaldinho-Henry-Messi hármast, valamint
Iniestát. Deco is többet hozott, mint az utóbbi időben. Összességében abszolút elégedett vagyok.
Talán a kiszenvedett győzelem Zaragozában, nem mellesleg úgy, hogy a Real kikapott és csökkent a hátrány. Lehet, hogy ezek voltak a pszichológiai tényezők. Mindenesetre, ma okés volt minden!senzu írta:viszont nem tudom, a bl pörgette ennyire fel a srácokat? a bajnokságban miért nem tudnak így hajtani?
Hónapok óta a védelem legstabilabb tagja számomra. Tény, hogy róla fejelték, de talán a mai meccsen belefér. Nagyon jó játékosnak tartom ettől még, ma is nagyot játszott, majdnem fejelt egy gólt is.syaby írta:militot miért emeled ki? mellette fejeltek mindkét gólnál...igaz azon kívül tényleg jó volt.gekkodan írta:Nos, nézzük az értékelést:)
Akiket kiemelhetünk: Milito, Abidal, Puyol, Yaya (nagyon magabiztos volt), Iniesta hozta a kötelezőt és persze ne felejtsük el Messit és Henryt. Zseniálisak voltak.
militot miért emeled ki? mellette fejeltek mindkét gólnál...igaz azon kívül tényleg jó volt.gekkodan írta:Nos, nézzük az értékelést:)
Akiket kiemelhetünk: Milito, Abidal, Puyol, Yaya (nagyon magabiztos volt), Iniesta hozta a kötelezőt és persze ne felejtsük el Messit és Henryt. Zseniálisak voltak.
Nekem nem derogál az angol, meg sem tanultam. Pár szót megértek, a neveket pedig fel tudom fogni.Ordog írta:Nem érted a kérdésemet... most megyek fürdeni, aztán ha még mindig nem érted akkor elmagyarázom ha visszajövök.
Forca Barca!!!!
Aha, Deco helyett simán mehetne Xavi. Amúgy én is örülök R10-nek, sajnos nincs TV6-om, de majd nézem neten. (Legalábbis, eddig úgy van)Replay írta:R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.