2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Komoly logika...Főleg, hogy a Liverpool klasszikus kupacsapat és 2-0-ról várja az Inter elleni visszavágót. De a többi stimmel.VictorValdes19 írta:ha kiesik a pool most az inter ellen akkor már biztos,hogy BL győztesek leszünk idén[/b]
A következő körben már játszhat bárki bárkivel, szóval akár az is előfordulhat hogy látunk egy Barca-Real meccsetrégész írta:még lesz egy sorsolás.
belegondoltatok, hogy mi lehet ott?
azonos nemzetbeli nem jáchat együtt, és azonos csoportból jött sem!
benne van a pakliban, hogy tovább jut a 3 sponyol csapat, és a 4 angol, és mondjuk a portó ledolgozza az 1 gólos hátrányát.
Négy, angol-latin fociderbi lenne. az az igazság, hogy egyik angol csapat közzül sem tudnék választani...
talán a mutatott játék alapján a tegnapi Arsenál lenne a legjobb...
nem semmi mecsek lehetnek akár...
Azért Deco-éval vitatkoznék....De inkább örüljetek hogy van ez az oldal meg ilyenek....MosiG írta:szerintem negyon rosszul osztájoztatok!nállam:Valdes(1) 3lövés 2gól!a 2. mindenképpen potya!Puyol(3) támadásban nagyon jó volt!Yaya(4) rengeteg labdát szerzett,sokat mozgott,jól passzolt! Deco(1) rengeteg eladott labda,lassú,körülményes volt keveset vállalt!Ronaldinho(4)minden támadásban benne volt kreatívan és lelkesen játszott
Na így már érthető teljesen. Sajnos tényleg ez figyelhető meg. Pedig a védelmünk úgy egészében rengeteget fejlődött.visca el barca írta:a kolléga konkrétan nem a tegnapi meccsre és nem a bajnokok ligájára gondolt.
ha néha kapunk egy-két buta gólt, mindig előjön vele vki hogy [auto_cenzúra] a védelmun. abidal nem tud beadni, puyol öregszik, marquez bizonytalan, milito uszinten stb stb.
a kolléga konkrétan nem a tegnapi meccsre és nem a bajnokok ligájára gondolt.gekkodan írta:Talán Puyol megingásairól és Militóval kapcsolatban voltak itt tegnap este kritikák, arra reflektált a kolléga.Drigo írta:Én meg azt nem értem, hogy szerinted ki szapulta a védelmet, hiába olvastam vissza oldalakat nem találtam semmit.