Én nem vagyok járatos a témában, de szerintem nincs ilyen gráf. A további összecsapásokat majd ezután sorsolják.
Én maximálisan elégedett vagyok a tegnapi meccsel. Végre megint jól játszottunk. Sok mozgással, és kevesebb eladott labdával. A 2-3 messze nem tükrözi a játék képét. Elismerem a Celticet, mert tisztesen helytálltak, és egy jó csapat. De ezen az estén legalább 2 gól volt a különbség.
Dinho kezd önmaga lenni, tegnap talán már olyan 60%ot nyújtott, én bízom benne, hogy 1-2 hónapon belül lesz ez 100% is, és akkor minden kétkedőt elnémít. Henry tegnapi gólja, és a szokásos idegenbeli nézőcsitítós gólöröme pedig már egyenesen a régi Henry-t idézte, ami számomra frenetikus érzés volt. A középpálya is egész jó volt, Decot pl bizonyára a lassan szokásosnak mondható gólpasszáért rakták a kezdőbe.

A védelem is jól működött, két hibát vétett csak, amit a skótok könyörtelenül ki is használtak. De az, hogy az első félidőben csak ez a 2 kapuralövésük volt, az azért mutatja a védelem kvalitását. Valdes nem vonalkapus, sajna tegnap nem volt elég óvatos. De úgy gondolom, inkább itt hibázzon még a Celtic ellen, és a BL-döntőt hozza le kapott gól nélkül.

Abidal játéka tetszett nagyon, mert nem csak jól védekezett, hanem rengeteg támadásba kapcsolódott bele, ami eddig hiányzott tőle. Azt vettem észre eddig is, hogy bátrabban lép fel, ha Dinho ott van a balszélen.
A keret kezd összeállni, végre nem tizedelik sérülések. Idén már ne is legyenek, bőven elég volt az eddigi sérüléshullám egész évre. Aztán, ha már Samu is teljesen kipiheni az ANK fáradalmait, akkor főhet Frenki feje. Így február végén kell csak szembesülnie azzal a problémával, amivel szezon elejétől kellett volna: van 4 világklasszis támadó 3 helyre.
Egyébként Neeskens irányításával nagyon jól megy, nem tudom van-e összefüggés.
Hétvégén még egy laza 3-4 gólos győzelem maxra tenné a csapat önbizalmát. Csak így tovább!