Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem tudom. Sajnos a tavalyi szezon bebizonyította, hogy otthon lövésük nincs a bajnoksághoz és Benitez olyan szinten felkészíti őket erre a havi 2-3 meccsre, hogy nem fogadnék az Interre. Akiknek meg ráadásul pont fordítva, otthon a bajnokságban nagyon megy, de nemzetközileg 1997 óta keresik magukat.messi1918 írta:Ibrahimovic feljavúl és Crespo elhatározta, hogy befogja Raul az örök gól lövő listán, szét zúzzák a Poolt, és...
Ebben igenis van logika!!![]()
kimondta , hogy csak akkor nyerhetünk BL-t ha a pool a 16 közt esik cska mondtam, hogy akkor BIZTOS megfogjuk nyerni....gekkodan írta:Komoly logika...Főleg, hogy a Liverpool klasszikus kupacsapat és 2-0-ról várja az Inter elleni visszavágót. De a többi stimmel.VictorValdes19 írta:ha kiesik a pool most az inter ellen akkor már biztos,hogy BL győztesek leszünk idén[/b]
![]()
Komoly logika...Főleg, hogy a Liverpool klasszikus kupacsapat és 2-0-ról várja az Inter elleni visszavágót. De a többi stimmel.VictorValdes19 írta:ha kiesik a pool most az inter ellen akkor már biztos,hogy BL győztesek leszünk idén[/b]
A következő körben már játszhat bárki bárkivel, szóval akár az is előfordulhat hogy látunk egy Barca-Real meccsetrégész írta:még lesz egy sorsolás.
belegondoltatok, hogy mi lehet ott?
azonos nemzetbeli nem jáchat együtt, és azonos csoportból jött sem!
benne van a pakliban, hogy tovább jut a 3 sponyol csapat, és a 4 angol, és mondjuk a portó ledolgozza az 1 gólos hátrányát.
Négy, angol-latin fociderbi lenne. az az igazság, hogy egyik angol csapat közzül sem tudnék választani...
talán a mutatott játék alapján a tegnapi Arsenál lenne a legjobb...
nem semmi mecsek lehetnek akár...
Azért Deco-éval vitatkoznék....De inkább örüljetek hogy van ez az oldal meg ilyenek....MosiG írta:szerintem negyon rosszul osztájoztatok!nállam:Valdes(1) 3lövés 2gól!a 2. mindenképpen potya!Puyol(3) támadásban nagyon jó volt!Yaya(4) rengeteg labdát szerzett,sokat mozgott,jól passzolt! Deco(1) rengeteg eladott labda,lassú,körülményes volt keveset vállalt!Ronaldinho(4)minden támadásban benne volt kreatívan és lelkesen játszott