Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért azt ne felejtsd el, hogy a Milan elleni meccsek idején a fél csapat sérült volt, a kezdő hátvédsorból három ember hiányzott. Most csak egy sérült van, Fletcher személyében.Alapvetően jobb csapat most a Manchester, de tavaly is kiverte őket a Milan, hiába voltak a Roma elleni párharc és az egész éves teljesítmény miatt a BL favoritjai.
Ebben az esetben az tök8...gergo9 írta:Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....
Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....chi omega írta:manchester city is majdnem 2-0ra nyert az OT-n. carrick az utolsó percben lőtt csak gólt. szerintem ezt is beleszámíthatjuk
Idén még egyszer sem fordult elő, hogy három gólt kaptunk, de olyan sem, hogy kettőt kaptunk és egyet sem rúgtunk. (Illetve de, a Coventry 2-0-ra nyert az Old Traffordon a Ligakupában2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
Ez sajnos igaz, de kiszámíthatatlan a dolog, valamikor nagyon megy, valamikor meg egyáltalán nem. A Roma ellen például két ziccerből két gólt szereztünk.Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...
Egyszerű ők ebben az évben nem ehhez vannak szokva. Ahhoz hogy legyen bárki az ellenfelük a Cselszkíj,Pool,Arsenal,Roma sima meccsen földbe döngöljék őket. Erre jött egy idegenbeli kissebb botlás és erre háborodnak fel.Nem hinném hogy nagyobb a nyomás rajtuk a West Ham és a Wigan elleni meccsüket kell megnyerni(mindketten kívül vannak a 10-en) és bajnokok a Cselszkíj elleni meccstől függetlenül. Teljesen tudnak ránk koncentrálni fullos kerettel tudtommal nincs is sérültjük. Nagy késbe szaladhatunk bele itthon is!!!!G-Jay írta:Egy MU-s topicban egy hozzászólás.Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Elég érdekes nekem. Ha ők ezt mondják, akkor mi mégis mit mondjunk a sztárjainkról?
Azthiszem most nagyobb a nyomás a MU-n mint rajtunk, és mintha meg is látszana rajtuk. Remélem elidegeskedik a meccseket ellenünk, mi meg kihasználjuk ezt. Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...
G.
Egy MU-s topicban egy hozzászólás.Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Ahhoz az kéne, hogy mindenki hozza az elvárt formáját, és a védelemnek is biztosnak kell lennie. DE LEGYEN IGAZAD!pityi írta:Azért a Bl az más.Lehet hogy a bajnokságban gyengék vagyunk de még megvehetjük a MU-t.Ők is jól tudják hogy ez a utolsó esély hogy valamit nyerjenekaz idén.Miért ne verhetnénk meg az angolokat?Azért a Camp Nou-ban játszani nem egyszerü ,főleg nem 90e-zer ember elött.2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
Itt a klub féle beharangozó video...![]()
Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.
Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!
-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------
Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.
Hangulatos kis video.lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
A legerősebb felállás Ronnie nélküllionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
Itt a klub féle beharangozó video...![]()
Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.
Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!
-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------
Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.