Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.21. 18:02:04

Barcaman14 írta:hiába jáccuk a mi kis gyorspasszos játékunkat ha nem jutunk el a kapuig már pedig az utoóbbi mérkőzéseken nem veszélyeztettük az ellenfél kapuját!! nem így gondolod Primitive???
Hidd el, hogy nem tőlem függött, hogy nem lőttünk gólt az elmúlt meccseken :wink:

Én csak felvázoltam, hogyan lehetne megütni egy jó formában lévő MU-t. Azért, abban egyetérthetünk, hogy mindenképpen passzokkal kell eljutni az ellenfél kapujáig, ugye? :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 17:58:45

hiába jáccuk a mi kis gyorspasszos játékunkat ha nem jutunk el a kapuig már pedig az utoóbbi mérkőzéseken nem veszélyeztettük az ellenfél kapuját!! nem így gondolod Primitive???
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:55:51

Nagyon félek ettől a meccstől, és úgy érzem esélytelenek is vagyunk, de ha fel tudunk mutatni egy tökéletes játékot, akkor azt hiszem megállíthatatlanok lennénk :roll:
Nagyon bízok a csapatban, ha elbukunk, összeomlok lelkileg :(
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:52:49

messi1995 írta:,Xavi is kéne az ivelései

....
Na, ez amibe nem szabad beleszaladnunk... Mi, csakis a földön nyerhetjük meg a meccset. ívelésekkel nem valószínű, hogy fel tudjuk venni a versenyt, főleg nem egy PL - s csapat ellen :wink: Ha, mi tudjuk játszani, a sokpasszos, gyors, pontos, kombinatív játékunkat, akkor azzal meg lehetne verni a MU-t. Ha, viszont belemegyünk az ő stílusukba, akkor az halál... :?

Én, maximálisan optimista vagyok a meccs előtt.. :) Viszont, nagyon izgatott vagyok már, nagyon várom már a mérkőzést. Kis pikantéria az lesz az egészben, hogy egy MU-s haverommal nézem a meccset :) Remélem, hogy én fogok nevetni a végén (:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.04.21. 17:41:46

Engem megérintet ez az "előzetes"(főleg az alapzene :D ),eddig nem hittem hogy van esély de most már bízok a csapatban.
FORCA BARCA
megtudjátok csinálni érzem,és még1cer
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:39:40

Tomsa írta: Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.
Reméljük. Bojan nálam csere. Itt a rutinra több szükség lesz szerintem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:38:23

Victor_Valdes írta:Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------

--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------

Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:34:49

Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------

--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------

Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
messi1995
Barça B

2008.04.21. 17:09:57

szerintem simán megverhetjük a MU-t ahogy Cruffy mondta...

Messi játéka meghatározó lehet,Henry már tapasztalt az angolokkal szemben szerintem ő neki benne kéne lenni a kezdőbe, Krkicset max csereként tenném be,Eto'o remélem bent lesz,Xavi is kéne az ivelései,passzjátéka miatt,Ini alapvetően jo :) , Abidal: hááát nem tudom sztem Sylvinho tapasztaltabb (bár nem tudom) , Puyol sajnos nem játszik....,Milito: szerintem vele rendbe van minden,Márko barátunk is elég megbizható, Zambrotta : nahát őt nem tudom...nem láttam az utolsó 2 meccset ezért nem tudom milyen formába van... Valdes: igaza van Mihu-nak "Van 4-5 jó meccse, de a 6.-on becsúszik egy potya." Remélem nem most csuszik be az a potya...

HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:05:32

Most lenne jó ronaldinho, vele azért már nagyobb eséllyel léphetnénk pályára.
De nem baj, bízzunk a hazai pályában és a közönségben, mert nagyon nagy körítést kapott ez a meccs ahhoz hogy nyerjünk!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:04:59

Igaza van az öregnek.
Van esélyünk, ám csak akkor tudjuk kihasználni, hogyha csapatként játszunk, és nem bakizik a védelem.

Anri nagyon kéne, főleg rutinja az angol csapatok ellen. Ha egészséges, illetve játékra kész, és nem teszi be a kezdőbe Rijkaard, megint hatalmas baklövést követ el.

Messiben nagyon bízok, az Espanyol ellen is hihetetlen fontos volt a beállása, rögtön egy kis színt vitt a játékba. Ha ezt tudjuk kamatoztatni, illetve a portugál barátunkat meg tudja fogni a védelem, akkor talán van esélyünk.

Talán.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:58:32

Cruyff-nak igaza van! Nem kell bakizni, vagy legalábbis minimálisan, és akkor van keresnivalónk.
Hogy erre mennyi az esély, azt majd akkor szüröm le, amikor tudom a hivatalos kezdö 11-et. :)

Szerk.: Remélem a plusz 14millio "zsebpénz" plussz motiváciot ad a fiuknak!
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:37:13

alapjában sztem nem sok esélyünk van a manu ellen,de a szurkolók támogatása helyreteheti a fejekben a rendet!! a manu pillanatnyilag európa legjobb csapata és hát valljuk be őszintén az espanyol elleni játék nem vmi biztató! messi pedig nem ver meg egyedül egy manchastert
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:29:46

Sugarcult írta:Nem tudom, hogy miért írtad be Piquét, ugyanis teljesen biztos, hogy Vidic lesz Ferdinand párja a védelem közepén, a Blackburn elleni meccset is végigjátszotta (mondjuk a kapott gólt pont ők ketten hozták össze).
Azért írtam be Piquét mert hétvégén nem voltam tv közelben így nem láttam a meccseteket. Legutóbb mikor láttam MU meccset akkor még Piquet játszott. Azt hittem Vidic sérült és nem játszik ellenünk. De akkor így az egyetlen gyenge pont is kihullott a védelmetekből. :roll: :? :(
Kép
Sugarcult
Barça C

2008.04.21. 16:26:56

Nem tudom, hogy miért írtad be Piquét, ugyanis teljesen biztos, hogy Vidic lesz Ferdinand párja a védelem közepén, a Blackburn elleni meccset is végigjátszotta (mondjuk a kapott gólt pont ők ketten hozták össze).
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:22:31

Alapjában én egy nagyon pesszimista ember vagyok. És sajnos most sem látom esélyét annak hogy továbbjutunk :? Meg is indokolom hogy miért gondolom így:

-Kapusok:
-Valdes hajlamos a hibákra. Van 4-5 jó meccse, de a 6.-on becsúszik egy potya.
-Ez EvdS-ra nem igaz. Klasszis kapus, aki több mint 10 éve van a csúcson. Nem hinném hogy bárkinek is be kellene mutatni a képességeit

-Védelem: Egyértelműen gyengébb a védelmünk most mint a United-é.
-Zambrotta sokat kolbászol fent. Ott majd jön nekünk Nani vagy Ryan közlegény.
-Brown mostanában jól játszik. Nem támad, de azt a feladatot ellátja CR. Jut ideje a védekezésre. Amit mostanában egész jól megold.

-Marquez tavaly a Pool ellen is bizonyította hogy "lehet rá számítani". Remélem hogy jobb napot fog ki szerdán.
-Ferdidand az no comment.

-Milito amikor jó napot fog ki akkor biztos pont. De elég sűrűn van olyan megmozdulása hogy a hajamat tépem. Az utóbbi időben is sokat bizonytalankodik.
-Piquet talán az egyetlen gyenge láncszem, de ha ő nincs akkor valahonnan előbukkan Ferdinand.

-Abidal szerintem nem fogja tudni megállítani CR-t. Arra a szélre ki kell találni valamit mert Mr. Selyemfiú és Nagyarc gyakran át fogja játszani és le fogja futni Abidalt.
-Evra szintén no comment. Szerintem jelenleg a legjobb balhátvéd a világon. Támadásban is ott van és védekezésből is kiveszi a részét.

-Középpálya. Itt van egy kis esélyünk. A középpálya kb egálban van.

-Csatársor:
-Henry rutinja sokat érhet. Ha játszik egyáltalán. Ha nem akkor Iniesta jön majd fel csatárnak és Guddy lesz az egyik kp. De akkor jaj nekünk
-Giggs gyorsasága nem a régi, de beadásai félelmetesek.

-Eto'o egyedül kevés lesz a Piquet-Ferdinand darálóban. Nagy formában játszik ő is, ami a góllövést illeti. De ha nem kapja meg azt a támogatást, ami egy MU ellen szükséges lenne, akkor nem sok esélye lesz a gólszerzésre.
-Rooney képes lesz teljesen összekavarni a Marquez-Milito párost. Azon kívül rendkívül kemény, agresszív és gólérzékeny. Mindenhol ott van ahol nem kéne.

-Messi pedig nagyon nagyot fog küzdeni Evra-val. Mindenki azt mondja hogy Messi vs CR. Én azt mondom hogy inkább Messi vs Evra. Ha Messit nem fogja bírni megfogni a francia, akkor azon a szélen hatalmas esélyeink lesznek a gólszerzésre. De mégis azt mondanám hogy a francia az esélyesebb. Gyors, jól helyezkedik, megvan a kellő rutinja, és agresszív( jó értelemben) Messinek nagyon kemény dolga lesz vele.
-CR az esélyese az Abidallal szembeni párharcnak. Ha őt ki tudjuk kapcsolni akkor van esélyünk. Amilyen formában játszik mostanában és amilyen mértékben termeli a gólokat....jaj :roll:

Pesszimista vagyok, de azért mint igazi Barca szurkoló, nagyon remélem hogy továbbjutunk.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:01:57

Ez most lehet hogy hülyén hangzik, de ha olyan szenvedéllyel fognak játszani mint amien a klippjük, és a katalán szurkolók kimennek a mecsre. Akkor látom esélyét a győzelemnek. Mi pedig szorítsunk nekik nagyon a TV előtt mert győzni kell.

FOCA BARCA!!!!!!!!!!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sugarcult
Barça C

2008.04.21. 15:44:37

Alapvetően jobb csapat most a Manchester, de tavaly is kiverte őket a Milan, hiába voltak a Roma elleni párharc és az egész éves teljesítmény miatt a BL favoritjai.
Azért azt ne felejtsd el, hogy a Milan elleni meccsek idején a fél csapat sérült volt, a kezdő hátvédsorból három ember hiányzott. Most csak egy sérült van, Fletcher személyében.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.21. 12:57:21

Szép ez a videó, és az ötlet is nagyon jó. Remélem a szurkolók most mindent beleadnak, én itthon szurkolok, és ha nyerünk ha nem, Barca a legjobb klub a világon ezt ne feledje senki. Mindent belekell adni szerdán, jólenne győzni 1-2 góllal... és egy felejthetetlen élménydús meccsen. Kell a szurkolók támogatása, hogy kicsi pofont adjunk a MU-nak.

U: Fejekben kéne kicsit rendet tenni.. és akkor sokmindenre képessek lennénk.

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.04.21. 01:39:24

Amondó vagyok, hogy a Barca tud gólt, esetleg gólokat szerezni az Old Traffordon is, szóval nagyon szoros csata lesz.

Alapvetően jobb csapat most a Manchester, de tavaly is kiverte őket a Milan, hiába voltak a Roma elleni párharc és az egész éves teljesítmény miatt a BL favoritjai.

A Barcában pedig már ott van Messi, ami alapvetően fogja befolyásolni a párharcot. A BL teljesen más műfaj, mint egy bajnokság, nem véletlen, hogy meddig és hogyan jutott egy Inter, a magasztalt csikócsapat Arsenal is kizuhant. Én eleve mondtam hogy a Barca, a MU, a Chelsea, esetleg a Pool nyerheti a BL-t- ez az elődöntő mezőnye.

A United ugyan a favorit, de mégis a Barcának az idény múlik ezen. A másik ágon a Chelseanek szorítok(mert bár jobban szeretem a Liverpoolt), mert a kékek játéka jobban fekszik a Barcának, a Liverpool ellen hagyományosan gyenge a csapat.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.20. 23:13:53

gergo9 írta:Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....
Ebben az esetben az tök8...

Tavaly a Pool kitömhetett volna minket otthon, ennek ellenére 1-0-ra nyertünk. Simán szétmakkolhatjuk a két meccset. :)
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.20. 23:11:29

chi omega írta:manchester city is majdnem 2-0ra nyert az OT-n. carrick az utolsó percben lőtt csak gólt. szerintem ezt is beleszámíthatjuk
Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.20. 22:36:56

manchester city is majdnem 2-0ra nyert az OT-n. carrick az utolsó percben lőtt csak gólt. szerintem ezt is beleszámíthatjuk
Sugarcult
Barça C

2008.04.20. 21:58:56

Üdv! Én ugyan ízig-vérig United-drukker vagyok, de Spanyolországban a Barcával szimpatizálok. Már régóta olvasom a fórumot és most rászántam magam a regisztrációra, hogy válaszoljak néhány véleményre "Unitedes szemmel". Nagyon jó mérkőzéseket várok, remélem a továbbjutó meg is nyeri a BL-t.

2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
Idén még egyszer sem fordult elő, hogy három gólt kaptunk, de olyan sem, hogy kettőt kaptunk és egyet sem rúgtunk. (Illetve de, a Coventry 2-0-ra nyert az Old Traffordon a Ligakupában :P )
Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...
Ez sajnos igaz, de kiszámíthatatlan a dolog, valamikor nagyon megy, valamikor meg egyáltalán nem. A Roma ellen például két ziccerből két gólt szereztünk.
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.20. 21:53:17

G-Jay írta:
Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Egy MU-s topicban egy hozzászólás.
Elég érdekes nekem. Ha ők ezt mondják, akkor mi mégis mit mondjunk a sztárjainkról?
Azthiszem most nagyobb a nyomás a MU-n mint rajtunk, és mintha meg is látszana rajtuk. Remélem elidegeskedik a meccseket ellenünk, mi meg kihasználjuk ezt. Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...

G.
Egyszerű ők ebben az évben nem ehhez vannak szokva. Ahhoz hogy legyen bárki az ellenfelük a Cselszkíj,Pool,Arsenal,Roma sima meccsen földbe döngöljék őket. Erre jött egy idegenbeli kissebb botlás és erre háborodnak fel.Nem hinném hogy nagyobb a nyomás rajtuk a West Ham és a Wigan elleni meccsüket kell megnyerni(mindketten kívül vannak a 10-en) és bajnokok a Cselszkíj elleni meccstől függetlenül. Teljesen tudnak ránk koncentrálni fullos kerettel tudtommal nincs is sérültjük. Nagy késbe szaladhatunk bele itthon is!!!! :roll:
Válasz küldése