Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd el, hogy nem tőlem függött, hogy nem lőttünk gólt az elmúlt meccsekenBarcaman14 írta:hiába jáccuk a mi kis gyorspasszos játékunkat ha nem jutunk el a kapuig már pedig az utoóbbi mérkőzéseken nem veszélyeztettük az ellenfél kapuját!! nem így gondolod Primitive???
Na, ez amibe nem szabad beleszaladnunk... Mi, csakis a földön nyerhetjük meg a meccset. ívelésekkel nem valószínű, hogy fel tudjuk venni a versenyt, főleg nem egy PL - s csapat ellenmessi1995 írta:,Xavi is kéne az ivelései
....
Reméljük. Bojan nálam csere. Itt a rutinra több szükség lesz szerintem.Tomsa írta: Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.
Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.Victor_Valdes írta:Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------
--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------
Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
Azért írtam be Piquét mert hétvégén nem voltam tv közelben így nem láttam a meccseteket. Legutóbb mikor láttam MU meccset akkor még Piquet játszott. Azt hittem Vidic sérült és nem játszik ellenünk. De akkor így az egyetlen gyenge pont is kihullott a védelmetekből.Sugarcult írta:Nem tudom, hogy miért írtad be Piquét, ugyanis teljesen biztos, hogy Vidic lesz Ferdinand párja a védelem közepén, a Blackburn elleni meccset is végigjátszotta (mondjuk a kapott gólt pont ők ketten hozták össze).
Azért azt ne felejtsd el, hogy a Milan elleni meccsek idején a fél csapat sérült volt, a kezdő hátvédsorból három ember hiányzott. Most csak egy sérült van, Fletcher személyében.Alapvetően jobb csapat most a Manchester, de tavaly is kiverte őket a Milan, hiába voltak a Roma elleni párharc és az egész éves teljesítmény miatt a BL favoritjai.
Ebben az esetben az tök8...gergo9 írta:Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....
Nem hiszem hogy van olyan csapat a Bajnokok Ligájában amelyik komoly sanszal lépne fel az Old Traffordon akár az x reményében is.....chi omega írta:manchester city is majdnem 2-0ra nyert az OT-n. carrick az utolsó percben lőtt csak gólt. szerintem ezt is beleszámíthatjuk
Idén még egyszer sem fordult elő, hogy három gólt kaptunk, de olyan sem, hogy kettőt kaptunk és egyet sem rúgtunk. (Illetve de, a Coventry 2-0-ra nyert az Old Traffordon a Ligakupában2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
Ez sajnos igaz, de kiszámíthatatlan a dolog, valamikor nagyon megy, valamikor meg egyáltalán nem. A Roma ellen például két ziccerből két gólt szereztünk.Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...
Egyszerű ők ebben az évben nem ehhez vannak szokva. Ahhoz hogy legyen bárki az ellenfelük a Cselszkíj,Pool,Arsenal,Roma sima meccsen földbe döngöljék őket. Erre jött egy idegenbeli kissebb botlás és erre háborodnak fel.Nem hinném hogy nagyobb a nyomás rajtuk a West Ham és a Wigan elleni meccsüket kell megnyerni(mindketten kívül vannak a 10-en) és bajnokok a Cselszkíj elleni meccstől függetlenül. Teljesen tudnak ránk koncentrálni fullos kerettel tudtommal nincs is sérültjük. Nagy késbe szaladhatunk bele itthon is!!!!G-Jay írta:Egy MU-s topicban egy hozzászólás.Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Elég érdekes nekem. Ha ők ezt mondják, akkor mi mégis mit mondjunk a sztárjainkról?
Azthiszem most nagyobb a nyomás a MU-n mint rajtunk, és mintha meg is látszana rajtuk. Remélem elidegeskedik a meccseket ellenünk, mi meg kihasználjuk ezt. Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...
G.