Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2008.04.20. 13:45:12

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html

Itt a klub féle beharangozó video... :)

Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.

Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!

-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------

Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.20. 12:54:52

Henryt betenném a kezdőbe mindenféleképp márcsak presztizsből is a MU ellen. Sok borsot tört ő már az orruk alá.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.20. 12:28:03

Más: Mit akarunk az MU ellen, ha még az Espanyolnak sem tudunk gólt löni, szép játékkal nem jutunk tovább. Én Bojant nem eröltetném ilyen szintü csapat ellen. Támadosorom nekem ez lenne: Iniesta, Eto'o, Messi Középpálya: Touré, Xavi, Deco.
milko
Barça B

2008.04.20. 12:05:48

norbert55 írta:Hát a tegnapi játék után én sem bizakodok.
Szerintem döntetlen lesz, vagy nyerünk: más a spanyol- és más a brit csapatok ellen játszani!!! :?
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.20. 11:47:59

Idézett Olafinho:Képzeljétek, most jöttem a Roni topicból, és ott azt beszélik,h Dinhó fogja eldönteni a Bl döntőt a Barca javára.

Nem akarok humorizálni de Dinhó esetleg valamelyik szórakozóhelynek
a táncparkettáján fogja gondolom körmétt harabdálni a fiúkért a nagyizg
almában sztem.Ezért is mondom hogy tőlem akár már holnap vehetné a
batyúját és mehetne Lord Berlusconiékhoz.Egyébként láttam hogy Messi
nyiltkozta azt hogy szeretné ha Dinhó maradna azért gondolom hogy mi
tőlünk szurkolóktól és a csapatt egész stábjáttól Dinhó nem várja el hogy
könyörögjünk neki hogy maradjon.Mert aki meglettbántva illt. vagy sértve
az a csapatt mert ő intettbe mindenkinek és nem járt edzéskre a legrossz
abb helyzetben hagyttacserben a csapatott szóval nem hiszem hogy neki
kénne mégfelháborodnia.Attól hogy ő Ronaldinhó attól mégebben a csapat
banlett sztár nem?Ettől a csapattól kapta meg a megbecsülést amit most
már semilyen szempontból nem érdemel meg úgyhogy sztem nyugodtan
távozhat a testvérével együtt a veterán labdarúgóiról ismert Milanhoz aho
va mindenki betérhet hogyha már végig csinált egy profi karriert.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.20. 11:23:07

Hát a tegnapi játék után én sem bizakodok.
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.04.20. 11:13:01

Azért arra nagyon kiváncsi leszek hogy mire megyünk a MU ellen ezzel a játékkal ami most van.SEMMIRE!!!! :( Pedig legalább a BL-t meg kéne nyeerni ha már a bajnokság elúszott.A MU jelenleg sajnos nagyon jó formában leszámítva a Blackburn elleni meccset.Valami nagy javulásra lenne szükség ahhoz,hogy továbbjussunk.Én abban renénykedek,hogy Henry a MU ellen azt a játékát tudja hozni amt az Arsenalban.Ja!!!és Puyol se játszhat :?
Hát....Nem leesz egyszerű
Campeones 2009
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.04.20. 08:25:13

Sir Alex Ferguson idő előtt megnyugtatta a Manchester United szurkolóit, hiszen mint azt a Blackburn elleni meccset követő nyilatkozatában elmondta, annak ellenére, hogy kisebb sérülés miatt le kellett cserélnie játékosát, Wazza ott lesz a Nou Campban.

Ahogyan számíthat már Edwin van der Sarra, Owen Hargreavesre és Andersonra is a Barcelona elleni Bajnokok Ligája összecsapáson. Ferguson azt is elárulta, hogy a három játékos mindössze pihentetés céljából hagyta ki a mai blackburni izgalmas estét.

Wayne megütötte a csípőjét, de biztos vagyok benn, hogy nem fogja kihagyi a szerda esti meccset - mondta Sir Alex a Setanta Sportsnak.

Teljesen normális, hogy a csontra mért ütések egy darabig fájnak, de kétlem, hogy ez hátráltatná majd.
milko
Barça B

2008.04.19. 18:59:47

Nyerünk!!!!

4-1-re.

Messi, Eto(2), Xavi

Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.19. 18:54:18

djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Senki sem legyőzhetetlen(még Én se :D )....kapcsolj az Eurosport 2-re... :D
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.19. 18:46:38

danko94 írta:Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Jo lenne azért két lábbal a földön maradni! Mennyi arra az esély, hogy rugunk 3-at ennek a Manchester United-nek? Ahhoz nekik látványosan rossz-nak kell lenni, nekünk pedig jónak, és nem hiszem, hogy az egész idény-t meghazudtolva igy lenne.
Egyébként jól hangzik. :wink: :lol: Remélem a fiuk komolyan veszik a találkozot!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.19. 18:39:32

Képzeljétek, most jöttem a Roni topicból, és ott azt beszélik,h Dinhó fogja eldönteni a Bl döntőt a Barca javára.

Ezt hívják + energiának! :lol:

Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.17. 20:20:20

danko94 írta:
djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!
Nem hinném h pont rajtunk múlna
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
danko94
Entrenador del Barça

2008.04.17. 19:35:18

Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.17. 19:09:28

hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos. nekünk a középpályánkon átrohannak az hótziher. egyedül messiben bízhatunk meg Etoban. Bojan sztem nem sokat tud hozzátenni a játékhoz a fizikuma miatt.az angol védők bedarálják.Vidic Ferdinand bár kérdés h felépülnek addig vagy felépültek annyira nem követem az Mut. De az biztos h Evra nagyon sokat fog felfutni a baloldalt.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.17. 18:34:22

Scumy írta:nem tudom Ti hogy vagytok vele, de részemről nagyon várok egy Céronáldó vs MESSI "párharcot". Lehet hogy kiesünk, de ezen a meccsen látható lesz, hogy Leo - ha nem is fényévekkel- de messze sokkal jobb mint a portugál hisztibenő :!:
Alapvetően más, hiszen a portuál sokkal többet színészkedik és eredményesebb is, persze Messi sérült volt sokáig, másrészt viszont Ronaldonak jobb a fizikuma, de sokkal jobban bírom Messit. Majd meglátjuk, nem jelentem ki, h Messi fényévekkel jobb, mert lehet, h C.-nek "leesik" 1 aranylabda idén.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Scumy
Jugador del Barça

2008.04.17. 18:21:08

nem tudom Ti hogy vagytok vele, de részemről nagyon várok egy Céronáldó vs MESSI "párharcot". Lehet hogy kiesünk, de ezen a meccsen látható lesz, hogy Leo - ha nem is fényévekkel- de messze sokkal jobb mint a portugál hisztibenő :!:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.17. 18:20:33

Pörgősebb meccset várok a megszokottnál, mármint a Barca oldaláról, én így állnék fel:
-----------------------------V.V------------------------------
---Zambrotta-----Marquez------Milito----Abidal/Sylvinho
---------------------------Torué-----------------------------
----------------Xavi--------------------Iniesta--------------
---Messi----------------------------------------------Henry-
--------------------------Eto'o--------------------------------
Valszeg így is fogunk felállni, ha csak Marquez helyett nem Thuram fog bekerülni, én jobban örülnék a mexikóinak. Illetve nem így állnék fel, de tudom, h franky nem mer majd újat bedobni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.17. 18:02:00

the Legend írta:ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak :?
Azt hozzátenném, hogy a Manchester igen tartalékos összeállitásban verte a ROMA-t! Hozzá szép focit produkálva...

Barca esélyeihez nem tudok hozzászolni konkrétan, mert nem tudom, hogy mennyire veszik a játékosok tényleg komolyan a BL-t. Ha annyira, mint a La Liga-t, akkor nincs itt sok keresnivalonk, de ha tényleg keményen edzenek, és felszántják a pályát, akkor akár pozitív eredmény is kisülhet. Reménykedjünk :wink:
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.17. 17:59:52

Egyértelműen az MU az esélyesebb, de akkor sem szabad elkönyvelni a győzelmüket :wink: . Véleményem szerint ki fogunk esni, de az itthoni meccset meg fogjuk nyerni. Kezdem rosszul érezni magam, ami ezt a szezont illeti :cry:
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.17. 17:22:02

Dave87 írta:Édes kevés lesz Ronaldo-t kivonni a játékból.
Igaz, hogy rengeteg akció fut az ő oldalán, és pillanatnyilag a MU legjobbja, de azért van ott pár ember (Giggs, Scholes, Carrick v Anderson), aki el tud indítani vagy be tud fejezni egy támadást.
Ha van kit tömni bogyóval, mondjuk Rooney, v Tevez, akkor mindjárt több variáció is előjön.
Sir Alex pedig ezt mindenkinél jobban tudja.
Az igazság az, hogy elég jól megy nekik idén, mert szinte mindenki jól teljesít, kevés a gyenge formában tengődő játékosuk.
Mondjuk ez nem meglepő, hiszen ilyen periódusban a csapat húzza magával a gyengébb embereket (legalábbis én így látom).
Jah, egységesen jók, és teli vannak önbizalommal. Ez van.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.17. 16:55:14

Édes kevés lesz Ronaldo-t kivonni a játékból.
Igaz, hogy rengeteg akció fut az ő oldalán, és pillanatnyilag a MU legjobbja, de azért van ott pár ember (Giggs, Scholes, Carrick v Anderson), aki el tud indítani vagy be tud fejezni egy támadást.
Ha van kit tömni bogyóval, mondjuk Rooney, v Tevez, akkor mindjárt több variáció is előjön.
Sir Alex pedig ezt mindenkinél jobban tudja.
Az igazság az, hogy elég jól megy nekik idén, mert szinte mindenki jól teljesít, kevés a gyenge formában tengődő játékosuk.
Mondjuk ez nem meglepő, hiszen ilyen periódusban a csapat húzza magával a gyengébb embereket (legalábbis én így látom).
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.17. 16:27:50

the Legend írta:
Olafinho írta:Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.

ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak :?
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...
meg egy-két meccsre bármilyen nagyágyu csapatot el lehet kapni 8)
De, ez az idei szezon alapján a REALITÁS. Az meg egy "legendásan" nagy baromság, h Ronaldot kikapcsolva lehet nyerni, ugyanis a MU idén CSAPAT, a
Barca pedig morálisan is meg van zuhanva, quasi nincs akkora csapategység.
Szerinted ez nem így van?

Bocsi, de a Hsz-emben azt is írtam,h mint szurkoló látok esélyt és magasról teszek a realitásra, de ha nem lennék elfogult akkor semleges nézőként azt mondanám: a MU az esélyese a 2 ütközetnek, mert a forma és az egység alapján ez áll szerintem közelebb a valósághoz.

Értve vagyok?
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.17. 15:50:48

the Legend írta:
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak :?
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...
Te hozzászólásod sem okosabb! Roma ellen nem pörögtek csak kb 50%-on főleg otthon. Ronaldo kivétele nem hiszem hogy annyit gyengítene rajtuk Arsenalt is bedarálták R7 nélkül is. Meg nem úgy néz ki hogy a mi védelünk képes lenne megállítani Ronaldot. Hargreaves,Carrick? Ember ők is védekező feladatokat látnak el. Itt Tevezt,Rooney-t,Ronaldo-t,Nani-t,Andersont kell megállítani ami szerény véleményem szerint nem fog sikerülni. :roll: :roll:
the Legend
Barça B

2008.04.17. 15:40:54

[quote="Olafinho"]Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.

Válasz küldése