Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért mert előző meccsen nem ment nekik, máris formán kívül vannak. Gratulálok az éléslátásodhoz. Arról nem is beszélve, hogy az említett előző meccsen a teljes középpálya is rosszul játszott, akkor pedig nem lehet elvárni a jó teljesítményt a csatároktól, akik nem kapnak használható labdát.Ilúvatar írta: Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
NIncsenek is nagy igényeid.McLovin írta:Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet!
A nyitóoldalon a Match Tickets-nél.mrlevy írta:Üdv!
Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja elKÖSZI
VISCA BARCA
Spanyol kupa döntő: Május 13.zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Ne viccelj már:D Ennél azért kooperatívabb az UEFA és a spanyol szövetség is:D Nyugi, ha mindkettőn a döntőben leszünk (adná Isten:D) hozzánk igazítják majd!zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Ha esetleg túljutunk a Mallorcán(amire komoly esély van),akkor már semmiképp se lenne túl fair a kupacsapatot kicserélni a legerősebb teamre.Szvsz,a "nagyok" nélkül is meg lehet verni,ezt a szürke,ötlettelen Sevilla/Bilbao párost.Krojf írta:Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelező
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelezőLG írta:Most már nincs mese, innen már meg kell nyerni a kupát. Ha már idáig eljutottonk, kár lenne itt kiesni, főleg egy Mallorca ellen. Szóval nagy eséllyel ott leszünk a döntőbe, ott azért kemény dolgunk lesz, valoszinűleg a Sevilla ellen, de azt mondom, ha komolyan vesszük a dolgot, meglesz.
Egyetértek veled, a távoli lövéseket én is hiányolom a csapat játékából. Bár lehet, hogy a taktika része is, hogy csak tuti helyzetből lövünk távolról, nehogy egy gyenge lövés után a kipattanóból lekontrázhassanak minket. Mindenesetre nehéz lesz a BL-ben jó távoli lövők nélkül. Egy betömörülő Inter vagy Pool ellen nem biztos h ez a passzolgatás mindig bejön. Viszont egyelőre a ritka próbálkozásaink is elég gyatrák (a tegnap Xavi-nak ill. Iniesta-nak volt ilyen kísérlete, egyik sem volt túlzottan veszélyes), ebben a játékelemben szvsz pl. a Real erősebb nálunk. A másik nagy hiányérzetem pedig a szabadrúgás gólok. A szezon első felében volt ezekből is pár (pl. Dani Alves bombája a Malaga ellen, vagy a Huelva elleni pazar variáció). Félek, hogy nehogy nagyon egysíkúvá és kiismerhetővé válljon a játékunk, mert pl. a tegnapi meccs is bizonyította, hogy Messi nem mindig tudja eldönteni nekünk a meccset.LG írta:Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.