2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem lehet mentség, meg hivatkozás. Ha jó csapat vagyunk, így is mennie kell.Mosquito írta:Akkor nézd meg az elmúlt évek Barca szerepléseit. Mindig akkor estünk ki amikor otthon kezdtünk.gekkodan írta:A mai fociban már nem tartom akkora dolognak, hogy ki kezd otthon és ki idegenben.
Igen-igen sry írtam utána mert ahogy hallottam h mondta a szpíker h az 1. párharc győztese a 4.-kel tolja, már beírtam ide, és amikor uefa.comra visszamentem akkor láttam h húznak még szal bocsi az elhamarkodott wrong infoértgekkodan írta:Tévedés: a Pool-Chelsea meccs győztesével játszhatunk, otthoni kezdéssel.lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Akkor nézd meg az elmúlt évek Barca szerepléseit. Mindig akkor estünk ki amikor otthon kezdtünk.gekkodan írta:A mai fociban már nem tartom akkora dolognak, hogy ki kezd otthon és ki idegenben.
hadd gratuláljak..Mosquito írta:Szívás. Az első meccs(ek) otthon lesznek, ebből nem lesz döntő, ha egyáltalán túljutunk a bm-en.
Ezt honnan vetted? A Villa-Arsenal győztesével a Porto-Mu győztese játszik. Mi a két nagykutya közti meccs győztesével játszunk:) És mindkét meccset sajnos otthon kezdjük. De nem baj, ez a csapat bármire képes:)lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Tévedés: a Pool-Chelsea meccs győztesével játszhatunk, otthoni kezdéssel.lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
pont fordítva. MU - Porto vs Villareal - Arsenal lesz az elődöntőbenlluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
ha továbbjutunk akkor otthon játszunk előszőr a pool chelsea győztesévellluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ííí bocs lehet h mégsem mert nem figyeltem oda h mit húztak csak a nyomi szpíkerre figyeltem. Bocsi ha tévedtemlluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos: