2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hülyeség, mert a jó csapatok között éppen csak ennyi dönt.gekkodan írta:Nem lehet mentség, meg hivatkozás. Ha jó csapat vagyunk, így is mennie kell.
Kummára nem érdekel, hogy hol kezdünk.
Nem lehet mentség, meg hivatkozás. Ha jó csapat vagyunk, így is mennie kell.Mosquito írta:Akkor nézd meg az elmúlt évek Barca szerepléseit. Mindig akkor estünk ki amikor otthon kezdtünk.gekkodan írta:A mai fociban már nem tartom akkora dolognak, hogy ki kezd otthon és ki idegenben.
Igen-igen sry írtam utána mert ahogy hallottam h mondta a szpíker h az 1. párharc győztese a 4.-kel tolja, már beírtam ide, és amikor uefa.comra visszamentem akkor láttam h húznak még szal bocsi az elhamarkodott wrong infoértgekkodan írta:Tévedés: a Pool-Chelsea meccs győztesével játszhatunk, otthoni kezdéssel.lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Akkor nézd meg az elmúlt évek Barca szerepléseit. Mindig akkor estünk ki amikor otthon kezdtünk.gekkodan írta:A mai fociban már nem tartom akkora dolognak, hogy ki kezd otthon és ki idegenben.
hadd gratuláljak..Mosquito írta:Szívás. Az első meccs(ek) otthon lesznek, ebből nem lesz döntő, ha egyáltalán túljutunk a bm-en.
Ezt honnan vetted? A Villa-Arsenal győztesével a Porto-Mu győztese játszik. Mi a két nagykutya közti meccs győztesével játszunk:) És mindkét meccset sajnos otthon kezdjük. De nem baj, ez a csapat bármire képes:)lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Tévedés: a Pool-Chelsea meccs győztesével játszhatunk, otthoni kezdéssel.lluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
pont fordítva. MU - Porto vs Villareal - Arsenal lesz az elődöntőbenlluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
ha továbbjutunk akkor otthon játszunk előszőr a pool chelsea győztesévellluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos: