Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A meccsen majd látni fogod, hogy miért. Egyszerűen azért, mert mi játsszuk a focit, ti pedig védekeztek és szabadrúgás gólokat lövögettek. Lehet, hogy ez neked nem lényeges, de aki szereti a szép, támadó focit (itt a többség, gondolom), az nem véletlenül ír le olyat, hogy a Barca jobban megérdemelné.TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Egy: közel sem biztos, hogy túljutottak volna egymáson, a Bayernen sztem nehezen, de tök mindegy. Semmivel se volt nehezebb sorsolásotok.TomyMU írta: Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat.
A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden.
Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat. Szvsz mindegyik túljutott volna a Bayernen vagy a Lyonon, de erre nem is kell reagálni, mert ti meg az ellenkezőjét mondjátok majd.barca99 írta:]
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó.Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.
Már ne haragudj, de a hozzászólássod ezen két részén nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. A játékvezetéssel kapcsolatban most nem írnék semmit, alább már olvashattad. Ha vki elfogulatlanul nézi akkor nem mond ilyeneket.matador írta: hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)
Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó.TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Mondod ezt te, nézzük csak kivel játszottatok ti is:TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..Lionel Messi Fan írta:Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.htmlBobán írta:ki az a Xavi Torres?
barca b-ben játszó 22 éves középhátvédBobán írta:ki az a Xavi Torres?
Emiatt én nem idegeskednék,Pep már bizonyította,hogy fantasztikus edző,nem hiszem hogy a rutintalanságon kívül bármi hátránya lenne SAF-al szemben..visca el barca írta:tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)
ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet...
Sok sikert nektek a döntőben így előre is!Majd meg látjuk hogy ki nyeri meg majd..Egy MU szurkoló írta:Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.
A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben...
Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta!
Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.
A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.