Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.22. 17:39:41

Szerintem az érdemli meg jobban, aki több gólt lő a döntőben. 8)
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.22. 17:06:40

TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
A meccsen majd látni fogod, hogy miért. Egyszerűen azért, mert mi játsszuk a focit, ti pedig védekeztek és szabadrúgás gólokat lövögettek. Lehet, hogy ez neked nem lényeges, de aki szereti a szép, támadó focit (itt a többség, gondolom), az nem véletlenül ír le olyat, hogy a Barca jobban megérdemelné.

Amúgy meg nincs ilyen, hogy ki érdemelné meg jobban: a győztes lesz a lényeg. Majd meglátjuk, hogysmint lesz. Én bízom benne, hogy Rooney nem balhátvéd lesz megint, és hogy C. Ronaldo pedig nem a saját térfelének közepén lesz. Örülnék, ha lenne esély egy jó, focis, szép döntőre. És győzzön a jobb.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.22. 16:57:45

TomyMU írta: Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat.

A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden. :D
Egy: közel sem biztos, hogy túljutottak volna egymáson, a Bayernen sztem nehezen, de tök mindegy. Semmivel se volt nehezebb sorsolásotok.
Kettő: a cselzi meccs bíróját nem kell felhozni, örüljetek inkább hogy támadó focit játszó csapattal kerültök össze, ritka nagy szenvedés lenne nektek is a cselzi :)
Esélyesebb a MU szerintem, de ne kelljen a saját oldalunkon magyarázkodni. Megérdemelten vagyunk mi is a döntőben, és az idei év legjobb csapata mi vagyunk már játék szempontjából, ezt már nem lehet elvenni. A bl megnyerésével eredményességben is mi lennénk azok, ha nem akkor sincs szégyenkezni valónk semmiért.
barca44
Jugador del Barça

2009.05.22. 16:09:04

Hogy ki hogy jutott el idáig azt hiszem, már nem nagyon fog számítani. Egyébként meg természetes, hogy mindenki szubjektívan ítél, nem lehet felróni egy szurkolónak, hogy elfogult :wink: (de azis igaz, hogy vannak határok).
A döntőről: Én jobban félek tőle, mint amennyire várom. Igazából sztem a MU az esélyesebb. A védelemből a 2 eltiltott, a sérültek...és minden, ami összejött így erre a meccsre... Alapból a MU jobb csapat mint a Chelsea, éshát láthattuk a Chelsea is mit csinált.
De azthiszem, a csapat már idén bizonyított. Sokszor. Rengeteg szép percet kaptam/kaptunk. Egy elveszett döntővel is több lesz a szép emlék, mint a rossz.
FORCA BARCA!!
TomyMU
Barça B

2009.05.22. 15:36:01

barca99 írta:]

A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó. :wink: Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.
Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat. Szvsz mindegyik túljutott volna a Bayernen vagy a Lyonon, de erre nem is kell reagálni, mert ti meg az ellenkezőjét mondjátok majd.

A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden. :D
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.22. 15:07:26

Azon gondolkodtam, ha nem játszik Alves, talán több, nagyobb helye lehet Messinek. Mivel Puyol nem megy fel annyit támadni és nem is tud úgy, ezért nem hoz még egy embert a töki nyakára(mondjuk Rooney-t). Persze a támadó repertoárunk ennyivel kevesebb lesz.
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.22. 15:02:57

matador írta: hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)

Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
Már ne haragudj, de a hozzászólássod ezen két részén nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. A játékvezetéssel kapcsolatban most nem írnék semmit, alább már olvashattad. Ha vki elfogulatlanul nézi akkor nem mond ilyeneket.

Az hogy az MU egyértelműen jobb lenne csapatszinten. Ez vicc. Igaz, hogy a Barcában sok olyan játékos van aki egy villanásával meccseket dönt el, de ha nézel egy pár meccset a gólok 80%-át (kb.) sok passzos kijátszott támadásokból szerezzük. Ha ez nem csapatjáték akkor nem tudom mi az. Amit írsz az a tipikus hozzáállás, hogy az emberek jó része azt mondja ha az egyik csapatban több sztár van, akkor a másiknak kötelezően és törvényszerűleg jobb a csapatjátéka. Véleményem szerint ez egy teljesen helytelen hozzáállás. Ezen a meccsen valószínűleg az első gól fog dönteni + hogy melyik csapat tudja a saját játékát a másikra kényszeríteni, bár ezzel nem hiszem hogy újdonságot mondtam.
Forca Barca!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.22. 14:27:17

TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó. :wink: Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.

Az előző két évben jóval meggyőzőbb volt ez a MU, akkor azt lehetett mondani, hogy Európa legjobb formában lévő csapata, aki megérdemelné a BL-t. Most a Barca van a legjobb formában. Persze ez nem jelent semmit, mert két éve egy tökéletes taktikával játszó Milan kiejtette őket.

Szóval ezen az érdem dolgon kár lovagolni, mert még mindig gólokra, és nem érdemekre játsszák a focit. Az meg, hogy kinek a mi a szubjektív véleménye, másodlagos.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.22. 14:25:55

Mondod ezt te, nézzük csak kivel játszottatok ti is:

1. Először jött egy "gyengus" Intert, akik a csoportjukból 2.-ként jutottak tovább úgy, hogy még a Pana meg a Werder is megverte őket, és még így is majdnem kivertek titeket, ha Ibra jobban koncentrál annál a 3 helyzeténél.

2. Porto...vicc...kb. ilyen Lyon szintű csapat, de itt is majdnem megszívtátok az otthoni 2-2 után.

3. Arsenal...csak a bal hátvédeteket Evrát idézem: "11 férfi játszott, 11 gyerek ellen!". Ehhez nem is kell többet hozzáfűzni azt hiszem.

Ne vicceljünk már. :wink:

Ugyanúgy megérdemli egyébként mindkét csapat, hiszen jelenleg Európa két legjobb csapata mérkőzik meg egymással! Bárki is lesz a győztes, az megérdemelten fog ünnepelni a Római gyepen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.05.22. 14:28:22-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
TomyMU
Barça B

2009.05.22. 14:16:23

Lionel Messi Fan írta:Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.
Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.05.22. 14:03:33

Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.05.22. 14:00:55

Bobán írta:ki az a Xavi Torres?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.html

Xavier Torres Buigues Midfielder 21-11-86

Középpályás a posztja - legalábbis hivatalosan... :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:52:52

Bobán írta:ki az a Xavi Torres?
barca b-ben játszó 22 éves középhátvéd
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2009.05.22. 13:42:25

ki az a Xavi Torres?
Primitive
Entrenador del Barça

2009.05.22. 13:39:40

Szerintem annyival nincs hátrányba Pep, Fergie-vel szemben. Azt a kis rutintalanságot meg kompenzálja a minőségibb csapatunk 8)

Nálam 51-49% arány arra hogy Mi nyerünk :lol: Csak azért ennyi, mert Barcelona fan vagyok 8) :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:28:26

igen... épp a rutinról beszélek.... Pep 1 éve Alkesz 35 évével szemben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2009.05.22. 13:25:09

visca el barca írta:tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)

ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet... :roll:
Emiatt én nem idegeskednék,Pep már bizonyította,hogy fantasztikus edző,nem hiszem hogy a rutintalanságon kívül bármi hátránya lenne SAF-al szemben..
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:21:22

tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)

ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet... :roll:
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.22. 12:57:54

Egy MU szurkoló írta:Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.

A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.

Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben... :)

Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta! :)

Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Sok sikert nektek a döntőben így előre is!Majd meg látjuk hogy ki nyeri meg majd..:)

Remélhetőleg a Barca,jó neked a MU,mert MUFan vagy,én meg Barca :D :P .
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.22. 12:45:31

A 11-esekre gondoltam.

Remélem, nem annyira durván fogják csinálni, és focizni fognak. Terület szűkítés lehet, hogy lesz, mint ahogy a Valencia csinálta. Arra a típusúra gondolok.

Egyetértek, hogy az első gólon sokminden fog múlni. A Barcának jól kell kihasználni a helyzeteit, és nagyon jól kell majd védekezni. Remélem, távolról is fogunk lőni. Figyelnünk kell, hogy ne nagyon legyenek szögletek, meg szabadrúgások. A döntőn Xavi lesz kénytelen a szabadrúgásokat végrehajtani, vagy Messi, mert néha ő is vállal, igaz kevés sikerrel. Neki nem ez az erőssége, de lehet, ha gyakorolja.

A Chelsea játékát sosem szerettem, és nem a két focimeccsre gondolok. Az argentinok, a spanyolok és a brazilok játszák a legszebb focit.
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.22. 11:22:17

Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.

A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.

Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben... :)

Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta! :)

Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Manchester United
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.21. 22:19:45

kilibarca írta:Bl döntőn vajon még régi mezben leszünk?
Milyen régi mezben? Az ideiben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
hwolves
Barça C

2009.05.21. 22:15:11

Sziasztok!

A másik BLes topicban nem kaptam választ,szóval lesz idén is ilyen nagyszabású óriáskivetítős BL döntőzés a Heinekken vagy más cég szervezésében?
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2009.05.21. 22:01:40

Bl döntőn vajon még régi mezben leszünk?
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.21. 17:22:59

Reagálás arra, hogy páran az argentínt a 3. helyre teszitek. Ez a 3 ember komoly húzóreő a Barcában. Az biztos. KÖNYÖRGÖM. MESSI 21 ÉVES. XAVI 28 ÉVES INIESTA 24. Van egy szavazás a Marcan. Érdemes megnézni. Kíváncsi leszek arra, hogy Messi 24 évesen milyen focista lesz. .
Válasz küldése