Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szám akkora, amekkora sztem ebbe ne menjünk bele.lionelmessi19 írta:Hű mekkora szád van...![]()
Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.
Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
Igen, Március végén töltötte be a 17. életévét, azonban a legutóbbi játékosregisztráció Februárban volt, így ha az számít, akkor pályára léphetne.lionelmessi19 írta: Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már.
Nekem is nagyon tetszett a játéka, leszámítva a bizalomgerjesztő becsúszását, ugye bár?!?!lionelmessi19 írta:Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
Azért ennyire ne olvadjunk már el a kissráctól, 3 labdaérintés és már megnéznéd a BL döntőben...... Ennyitől Cáceresnél is meggyőzőbb. Ugyanmáár.....lionelmessi19 írta:Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.
Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
Ebben nem vagyok biztos. Legalábbis van egy korhatár, azt hiszem 17 év, ami alatt nem szükséges regisztrálni a játékosokat...lionelmessi19 írta:Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára.
Hát az azért nem semmi húzás lenne Pep-től csak annyi hogy lehetséges hogy a képességei megvannak hozzá sőt sztem tuti megvannak amennyit láttam beőle viszont fizikailag gyenge a srác sokat kell erősödnie. Rooney-ról lepattanna pölö. Meg ugye fejben (még) nincs ott hogy A csapatos bemutatkozása után béeldöntőt vívjon európa 2. legjobb csapatával ahol a friss aranylabdást kellene többek közt megállítani. Szétizgulná a meccset.lionelmessi19 írta: Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát szerintem Rooney-val nem igazán bírná a test-test elleni párharcot.lionelmessi19 írta: ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Ámen atyám!fcjoc írta:Barca - Mu. Hihetetlen. 2 nap van vissza, de ha csak rágondolok.. gyomrom zübörög. Új edzővel, 1. évben, 3ból 2 kupa már egy Isten áldása. De! Itt a nagy csansz. Kérlek titeket Katalán óriás játékosai, kik kimentek a Római gyepre, Nyerjetek. Nyerjetek azokért, akik nem lehetnek ott a meccsen, akik elmentek veletek szurkolni, akik otthon maradtak, mert nem tudnak elmenni. Nyerjetek Pep-ért, nyerjetek miattunk, kik miniatűr országunkból drukkolunk nektek, de legfőképp magatokért. Írjátok be magatok ténylegesen a történelembe. Legyetek ti Róma gladiátorai, Európa királyai, Világ urai...
we will be there
visca el barca, visca el catalunya
Ez Pécsen lesz a boszorkány koleszbanKubala írta:LPKeke, hol lesz ez a koleszos összejövetel? Külsősök is mehetnek? Az a hihetetlen, hogy már találtam szabadtéri kivetítős helyet Békéscsabán, Gödöllőn, Fehérváron meg Kaposváron is, de Budapesten egyet sem, egészen hihetetlen, hogy ekkora városban, ha szerveznek is, nem hirdetik orrba-szájba, hogy itt és ott lesz szabadtéri meccsnézés. Mert azért nem mindegy, hogy 30 fővel, vagy 10.000 másik félrészeg drukkerrel nézi az ember a meccset. Kovacszoli, és úgy tudom, hogy Keita nem vállalná a hátvéd posztot, de nem hinném, hogy ő fogja megszabni, hogy mit játszon, meg ez egy BL-döntő, a a kapuba is beállna szerintem szíve szerint.
Kubala,hogy érted azt hogy lábra lőjék?Kubala írta:És igen, jó kérdés, hogy Henry és Iniesta teljesen 100%-ig jöttek rendbe, vagy csak simán 100%-ig.
Cruyff, én is úgy látom, hogy a ManU nem sokat erősödött (hova erősödjenek? BL, bajnokság, Világ Kupa), viszont a Barca lelkileg sokkal erősebb, mint tavaly, és amit eddig is tudtak, azt Guardiola helyre tette, és meg merik, meg tudják csinálni a passzokat, trükköket, lövéseket. Ja, és ha úgy játszana a ManU, mint a Chelsea (ami szerintem nem így lesz, mert sokkal kreatívabb csapat), akkor ott lesznek az átlövések, Xavival, Iniestával, Touréval, stb. És ha lehet, szándékosan lábra lőjék, nem feltétlenül sportszerű, de egy döntőben a cél szentesíti az eszközt!