Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.26. 10:52:14

gonosz írta:Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal. :)
Nem...ez a a Rolling Rock Café Nyíregyházán a Luther út 5. szám alatt. :) Nem egy olcsó hely, de azért igényes meg minden, jó kis meccsnézős hely, bár még meccset nézni nem voltam ott, csak hallottam róla. Csak tele lesz MU, meg Real Madrid drukkerrel. Jóformán Gomez barátom és Én leszünk Barcások... :? Nincs kedvem egész este azt hallgatni, hogy hogyan anyázzák a Barcát orrba-szájba, ezért kérdeztem más lehetőség felől. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.26. 10:18:18

Titinho írta:Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be. :wink: Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?

Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék. :)

Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal. :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.26. 10:09:06

Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be. :wink: Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?

Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék. :)

Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.05.26. 09:32:05

http://www.futbolwallpapers.com/wallpap ... s-manu.jpg

egy kis kedvcsináló :)

Amúgy meg szervezik a SINOSZban a közös BL kivetítést. Lesz 2 nagy tábor, Barca és MU drukkerek. én mindenképp odamegyek.
Nem olyan lesz a SINOSZ, hogy beléphet mindenki... Csak a siketek, meg a hallássérültek léphetnek be.
KépKép
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 09:05:45

Mondjuk én rajongok Busquetsért, és pont a Chelsea ellen nem tetszett ... :)
Szerintem egyszerűen túlfiatal még a nagy meccsekhez, kicsit könnyelműnek tűnik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kovacszoli10
Barça C

2009.05.26. 08:51:00

Sziasztok!

Én sem rajongok Busquetsért, de azért azt szögezzük le, hogy a Chelsea ellen londonban nagyon szépen megoldotta a dolgát!Persze Yaya jobb lenne, de ez egy nagy sorozat és sajnos benne vannak az eltíltások ill. sérülések!Mindenkinek azt üzenem, ezzel saját magamnak is, hogy bízzuk rá ezt Pepre, majd ezt Ő meg fogja oldani ahogyan tette ezt az egész év során!Idejött nyert egy bajnokságot,nyert egy kupát és most itt egy BL döntő!Visszaadta nekünk a varázslatos Titi Henryt,Samut és az igazi Barca varázslatot!Szóval bárhogyis állítja majd fel a csapatot, az lesz a legjobb higgyük el!

BARCA FOREVER!!!
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.26. 02:15:48

Azért ne toljuk el a biciklit, a srác 30 percet játszott egészen kiválóan, de volt egy nagy hibája is. Annyira van Cácerestől, mint Cáceres Piquétől. Bajonkin se nagyon emlékszem 17 éves belső bekkre, nemhogy BL döntőn 30 perces topligás multtal egy aranylabdás és Rooney ellen.
Viszont a Keita dolog egyre jobban tetszik! Ezt az ötletet mixelném a Cáceres jobboldalt, Puyol középen tervvel.
-----------vv-----------
Cáceres-Puyi-Piqué-Keita
---------touré--------------
---xavi-----------Ini-------
---Messi-Etoo---Henry---
Tudom hogy ennek kevés valoszinűsége van, mert Martin végigjátszotta a szombati bajnokit. De szerintem ez a jelenleg felküldhető legerősebb felállás.
Ugyanakkor rávilágít arra,hogy miért kell nyáron minőséget igazolni,mert a padról erősítésként cseppet sem erős embereket lehet beküldeni Bojan,Hleb és Guddy szeméjében (esetleg még egy csoda szélsőbekk csereként Syl mint anno Belletti) :D
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 01:24:00

Tényleg, 5 hónap kellett ezek szerint, hogy elismerd Henryt... :?: :lol: (A sör jól jönne) (Hát most nem lesz belőle, legközelebb figyelmesebben olvasol. L.)

Nincsenek meccsben a többiek, jobbára a Pep féle rotálásból kimaradt Caca. Oké nem sült el neki 1-2 meccs, de kiugróan rossz sem volt, véleményem szerint. Most is jó volt hétvégén.
Ez a vita sztem mostmár értelmetlen és el is kanyarodtunk attól, hogy Muniesa játékának lehetőségét boncolgattuk szembehelyezve Yaya, vagy Caca kezdetésével.
Kiszálltam,
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 01:12:28

marci6p írta:
lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.

Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Ezt a stílust mostmár vedd vissza egy kicsit. Másrészt most azonnal kaparj vissza a Henry topicban, és keresd meg mikor húztam le alaposan mondjuk Február óta. Ahányat találsz, annyi rekesz sört veszek neked. :D

Hétről hétre ott vannak az edzésen, az A keret igazolt tagjai, ahogy mondod. És úgy néz ki, olyannyira nagy dolgokat tettek le az asztalra, hogy még így se jönnek szóba.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 01:07:40

lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.

Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Nagy kockázat egyik másik fiatal Caca helyett egyenlőre. Véleményem szerint Sanchez az új Oleguer (mondjuk jobb oldalon tűrhető) Muniesa szerencsétlen kiállítását már megbeszéltük, habár nekem is nagyon szimpatikus volt és nagyon sajnáltam, hogy idő előtt kényszerült az zuhi alá.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 01:00:29

Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

- József Attila
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 00:57:01

lionelmessi19 írta:Hű mekkora szád van... :)

Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.

Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
A szám akkora, amekkora sztem ebbe ne menjünk bele.
Viszont az volt a butaság abban, amit írtál, hogy megnéznéd. Én is sok mindent megnéznék, de nem feltétlenül egy 17 éves puját BL döntőben :!: :wink:
Többször megfigyeltem már azt, hogy pusztán szimpátia alapján ítélsz meg játékosokat, amiket egy mecs alapján szerzel és utána javításra már nem nagyon van lehetőség (lsd, Henry).
Ez már más tészta...

Abban igazad lehet, hogy nagy játékossá válik majd egyszer, de most is vannak jó bekkjeink! Abszolút nem én döntöm el, hogyan lenne jó kifutni, csak láttam, hogy gyenge a kpánk, ha Yaya hátra van tolva. Éppen ezért játszatnám Cacát és Sly-t, hiszen, a minőségi középpálya az, ami igazán megszabja a Barca játékát és a különbséget más csapatokkal, abból én semmiképpen sem engednék.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:54:53

torrestoni, ha ez így volna esetleg, akkor még át is gondolnám ezt az érdekesség dolgot. :D

Elsőre az is valószínűtlennek tűnt, amikor azt mondtam h Keita lesz balbunkó. Most rá 3 hétre úgy néz ki ez a legvalószínűbb számos opcióból.
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.26. 00:50:37

lionelmessi19 írta: Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már.
Igen, Március végén töltötte be a 17. életévét, azonban a legutóbbi játékosregisztráció Februárban volt, így ha az számít, akkor pályára léphetne.

Egyébként lényegtelen, csupán érdekesség kedvéért...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.05.26. 00:51:24-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:48:04

Hű mekkora szád van... :)

Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.

Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
Egyébként nem felesleges falt volt, hanem elszámított belépő, és nem ért pirosat, ezt ti is tudjátok. Alvestől meccsenként kettő ilyet látunk, mégis szenzációs hátvéd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.05.26. 00:53:34-kor.
- József Attila
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 00:43:33

lionelmessi19 írta:Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
Nekem is nagyon tetszett a játéka, leszámítva a bizalomgerjesztő becsúszását, ugye bár?!?!
Egyébként van védőnk, azaz lenne a bl döntőre és nem kellene 17 éves kis srácokat bepakolgatni (nyilván a kortársi szempontból is szimpatikus neked). Simán játszatnám Cacát Piquével, mert akkor van aki felhozza a zsugát, ha kell, de ha más nem ott lesz Xavi Ini és Yaya is. Meg tudnának bírkózni a feladattal és soha többé nem akarom Yayát a védelemben látni, fontos meccsen semmiképpen sem, azért Sergi messze elmarad attól a klasszistól, amivel tudja pótolni Tourét.
TZS
Capitá del Barça

2009.05.26. 00:42:38

Védőnk azért van, csak emellett az is megvan, hogy nem bízol meg bennük, Céceresről most írtad véleményed, Sylvinhoról nemrég írtad a véleményed. Azért ugye akad még védő a csapatban, csak ha ennyire nem bízol bennük, akkor persze hogy nincs védőnk.
De ha már itt tartunk, hogy nem volt bizalomgerjesztő, hát mit ne mondjak, Muniesa becsúszása volt egy bizalomgerjesztő. Teljesen felesleges volt, ilyen alapon akkor őt is az előző két játékoshoz kellene sorolnod.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:38:29

Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
- József Attila
Kubala
Barça C

2009.05.26. 00:36:43

Egyébként akármi is lesz, jó lesz. Ha győznek, azért, ha nem nyernek, akkor meg azért, mert ha mindent nyernek első évben, akkor mi marad később? UEFA-kupa? A csúcsról már csak lefelé vezet az út. Viszont a jövő évit bármi áron meg kéne nyerni, akkor is, ha a Madrid nyeri a bajnokságot, mert a jövő évi BL-döntő a Bernabeúban lesz!! És ha azt megnyernék, már soha nem mossa le magáról ezt a szégyent a Madrid :) :twisted: :P De ezt Madridban is tudják, úgyhogy biztos mindent megtesznek azért, hogy legalább a döntőbe bejussanak. Szóval én viszonylag nyugodt vagyok :)
TZS
Capitá del Barça

2009.05.26. 00:22:36

lionelmessi19 írta:Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.

Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
Azért ennyire ne olvadjunk már el a kissráctól, 3 labdaérintés és már megnéznéd a BL döntőben...... Ennyitől Cáceresnél is meggyőzőbb. Ugyanmáár.....
Nekem is nagyon szimpatikus (volt) egyébként, de ez már kicsit túlzás.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.26. 00:18:21

lionelmessi19 írta:Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára.
Ebben nem vagyok biztos. Legalábbis van egy korhatár, azt hiszem 17 év, ami alatt nem szükséges regisztrálni a játékosokat...

De legjobb lesz utána nézni, bár őszintén szólva esélytelen, hogy Pep bevállalná.

Minden esetre én is gondoltam már rá, de túl nagy a kockázat. ELlenben a jövő mindenképp az övé!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.26. 00:15:59

lionelmessi19 írta: Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát az azért nem semmi húzás lenne Pep-től csak annyi hogy lehetséges hogy a képességei megvannak hozzá sőt sztem tuti megvannak amennyit láttam beőle viszont fizikailag gyenge a srác sokat kell erősödnie. Rooney-ról lepattanna pölö. Meg ugye fejben (még) nincs ott hogy A csapatos bemutatkozása után béeldöntőt vívjon európa 2. legjobb csapatával ahol a friss aranylabdást kellene többek közt megállítani. Szétizgulná a meccset.
De belegondolva mekkora lenne ha kezdene és letakarítaná Ronaldo-t a pályáró, Ronaldo sztem hazáig sírna. :D
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:12:36

Ez kockázatos dolog volna, de Touréval előre nagyot nyernék, Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.

Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
- József Attila
szajko
Director del Fútbol

2009.05.26. 00:09:22

lionelmessi19 írta: ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát szerintem Rooney-val nem igazán bírná a test-test elleni párharcot.
Ronaldo meg egyenesen bolondot csinálna belőle.
Bár nem biztos, lehet, hogy leradírozná mindkettőt. :roll:

Majd lesz ahogy lesz! Csak nyerjünk! :wink:
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:04:37

Részemről ezt küldeném fel asszem :

---------------------------Valdes---------------------------
--Puyol-----------Touré----------Piqué-----------Keita--
--------------------------Busquets-------------------------
--------------Xavi------------------------Iniesta-----------
--------Messi-------------Samu-------------Henry--------

Sylvinho szerintem egyszerűen nem tud védekezni, se képességei se fizikuma nincs ahhoz, hogy egy BL döntőn fogjon manchesteri támadókat. Ebből egyébként bármikor játékoscsere nélkül 3-4-3ba lehet váltani, ha nem működnek a szélsőink.

Egyedül Busquetstől félek, de kevésbé mint Syltől.
Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
- József Attila
Válasz küldése