A szám akkora, amekkora sztem ebbe ne menjünk bele.lionelmessi19 írta:Hű mekkora szád van...![]()
Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.
Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
Viszont az volt a butaság abban, amit írtál, hogy megnéznéd. Én is sok mindent megnéznék, de nem feltétlenül egy 17 éves puját BL döntőben

Többször megfigyeltem már azt, hogy pusztán szimpátia alapján ítélsz meg játékosokat, amiket egy mecs alapján szerzel és utána javításra már nem nagyon van lehetőség (lsd, Henry).
Ez már más tészta...
Abban igazad lehet, hogy nagy játékossá válik majd egyszer, de most is vannak jó bekkjeink! Abszolút nem én döntöm el, hogyan lenne jó kifutni, csak láttam, hogy gyenge a kpánk, ha Yaya hátra van tolva. Éppen ezért játszatnám Cacát és Sly-t, hiszen, a minőségi középpálya az, ami igazán megszabja a Barca játékát és a különbséget más csapatokkal, abból én semmiképpen sem engednék.