Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez fura. Elvileg az étrend nagyon szigorúan megvan szabva. De hamburger?! Azt én is hallottam hogy gyakran orgiákon kapják őket:Dsocio66 írta:Ezen jót nevettemzsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)![]()
Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága..('mert a többiek csak fociznak')
Nem fizikálisan fogjuk megverni a MU-t,az tuti
Ezen jót nevettemzsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
TomyMU írta:Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál..
Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál..zsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
Végre valaki aki reálisan nézi a helyzetet...hady írta:A MU. esélyesebb egy kicsivel.....de akármi is lesz miénk a legjobb és legszebben játszó csapat világon.
Az eszem 2:0ás vereséget mond de a szívem 4:1es győzelmet....Megesszük őket vacsorára...
Én úgy tudom hogy se margitsziget, sem millenáris nem kivetítőzik... egyéb hely? mert akkor marad a szokásos sarki könyvtárAlberto10 írta:nem tudja vki hol lesz kivetíőn a meccs Budapesten???
és egy ehez kapcsolódó FONTOS KÉRDÉS:a millenárison lesz-e megint kivetítve a döntő????
bocsi ha nagyon OFF voltam.
+ Nem szabad hagyni, hogy kipattanjon nálunk szögletre a labda, és nem szabad a mi térfelünkön szabálytalankodniDantes írta:...
A lényeg: Rooney ne osztogasson, CR lövéseibe időben belle kell állni, a szélen rohangálókat még a középpályán le kell venni...
Amennyiben a kölyök nem játszhat én is ezt a felállást favorizálom. Tőlem még Syl is játszhat balon, de a lényeg Caceres max szélen és Toure mindenképpen a helyén.menczel írta: -----------vv-----------
Cáceres-Puyi-Piqué-Keita
---------touré--------------
---xavi-----------Ini-------
---Messi-Etoo---Henry---
Nem...ez a a Rolling Rock Café Nyíregyházán a Luther út 5. szám alatt.gonosz írta:Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal.
Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal.Titinho írta:Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be.Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?
Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék.
Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Ezt a stílust mostmár vedd vissza egy kicsit. Másrészt most azonnal kaparj vissza a Henry topicban, és keresd meg mikor húztam le alaposan mondjuk Február óta. Ahányat találsz, annyi rekesz sört veszek neked.marci6p írta:Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.
Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.
Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.
Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.