Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem...ez a a Rolling Rock Café Nyíregyházán a Luther út 5. szám alatt.gonosz írta:Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal.
Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal.Titinho írta:Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be.Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?
Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék.
Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Ezt a stílust mostmár vedd vissza egy kicsit. Másrészt most azonnal kaparj vissza a Henry topicban, és keresd meg mikor húztam le alaposan mondjuk Február óta. Ahányat találsz, annyi rekesz sört veszek neked.marci6p írta:Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.
Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.
Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.
Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
A szám akkora, amekkora sztem ebbe ne menjünk bele.lionelmessi19 írta:Hű mekkora szád van...![]()
Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.
Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
Igen, Március végén töltötte be a 17. életévét, azonban a legutóbbi játékosregisztráció Februárban volt, így ha az számít, akkor pályára léphetne.lionelmessi19 írta: Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már.
Nekem is nagyon tetszett a játéka, leszámítva a bizalomgerjesztő becsúszását, ugye bár?!?!lionelmessi19 írta:Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
Azért ennyire ne olvadjunk már el a kissráctól, 3 labdaérintés és már megnéznéd a BL döntőben...... Ennyitől Cáceresnél is meggyőzőbb. Ugyanmáár.....lionelmessi19 írta:Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.
Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
Ebben nem vagyok biztos. Legalábbis van egy korhatár, azt hiszem 17 év, ami alatt nem szükséges regisztrálni a játékosokat...lionelmessi19 írta:Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára.
Hát az azért nem semmi húzás lenne Pep-től csak annyi hogy lehetséges hogy a képességei megvannak hozzá sőt sztem tuti megvannak amennyit láttam beőle viszont fizikailag gyenge a srác sokat kell erősödnie. Rooney-ról lepattanna pölö. Meg ugye fejben (még) nincs ott hogy A csapatos bemutatkozása után béeldöntőt vívjon európa 2. legjobb csapatával ahol a friss aranylabdást kellene többek közt megállítani. Szétizgulná a meccset.lionelmessi19 írta: Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát szerintem Rooney-val nem igazán bírná a test-test elleni párharcot.lionelmessi19 írta: ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.