Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rajmi93
Barça C
Kapcsolat:

2009.10.23. 14:29:51

a zaragozát meg lemosuk legalábbis nagyon remélem h igy lesz mert még egy x vagy vereség már nem fér bele
hajrá barca
Rajmi93
Barça C
Kapcsolat:

2009.10.23. 14:26:31

jogos ha a barca kirakat csapat akko minek nevezné a reált :twisted:
ez az első vereségünk idén inkább most mint az elődöntőben
elprat
Capitá del Barça

2009.10.22. 21:00:57

Sztem sem tragédia ez a vereség, bár az kissé ciki hogy hazai pályán hasaltunk el :shock:

Az meg hogy a NS egyik firkásza "kirakat csapatnak" nevezte cikkében a Barcát, "KISSÉ" felháborító -számomra :shock:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Brian 20

2009.10.22. 09:56:11

Kedden nagyon fontos három ponttól estünk el, csak remélni merem nem lesz baj... Az Internek nagyon nyernie kell hogy továbbjusson, szóval nem tudom még bármi lehet. Izgalmas lesz a végjáték.
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 09:39:49

mess2009 írta:
gergo9 írta:
honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.
Nincs középpályánk ? :lol: Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra :D
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.

Véleményem a meccsről.

Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyján
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
Pedrót én sem szeretném BL meccsen látni. Messi fáradt mind fizikailag, mind mentálisan. Jót tesz Leonak egy kis pihenő, hogy összeszedje magát. Nem sok labdát kapott. Azt mondom, hogy kell a pontosabb játék. volt, hogy Xavinak sem, meg Messinek sem sikerült pontos labdát adni.
g
mess2009
Director del Fútbol

2009.10.22. 09:05:22

gergo9 írta:
honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra :D
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.

Véleményem a meccsről.

Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyján
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
gergo9
Director del Fútbol

2009.10.21. 23:28:05

Véleményem a meccsről.

FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.10.21. 20:48:13

Kikaptunk. Ennyi. Be kell látni hogy nem tudták hozni a srácok a jó formályukat. Ezentúl minden meccset meg fog a Barca nyerni! Nagyon fontos hogy a további meccseket megnyerjék Ibráék!
tibor1158
Barça B

2009.10.21. 20:41:37

Aránylag veszélyes volt a Barca. Gondolok Ibrahimovics vagy Yaya Toure kapufájára. Egy vereség nem a világ vége. Nem egy meccs dönti el a Bl vagy a bajnokság sorsát.
mezenga
Jugador del Barça

2009.10.21. 20:04:49

Nemvolt külnösebb gond a tegnapi meccsel, megvoltak a helyzetek.Marquez mindkét gólban benne volt vastagon.Az elsőnél gólpassz, a másodiknál meg vagy kilép és hagyja lesre futni vagy megy vele de ő ehelyettcsak futott és közben forgolodott.Nemtom mér nem Puyi játszott.
honda25
Jugador del Barça

2009.10.21. 19:54:34

Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
Hajrá Barca! És a Honda!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.21. 19:31:22

Én sem tartom tragikusnak a dolgot. Még szerencsénk sem volt. Kis enerváltságot éreztem a fiúkon, olyan jollakottságot, de ez már évek óta jellemző. Bármilyen formában vagyunk, a Barca mindig érezte a válogatott szüneteket. Vélhetően azért, mert ezek a fiúk tényleg csapatként és játékstílusként vannak nagyon együtt, nehéz visszarázódni, amikor Mellberg játszik mögötted Xavi helyett, meg Heinze és Veron.

A Kazan 2x támadott, életében 1x találja így el a lasztit mindkét gyerek, 2x lőttek kapura, 2 gól lett, életük gólja.

Nincs tragédia. Bár már a sorozat előtt megmondtam, hogy Kazanban főni fog a kávénk, így még nehezebb lesz megjárni a poklot.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.21. 19:21:27

Azért a világ nem dőlt össze, mert kikaptunk. Van ilyen, lesz ilyen. Én személy szerint hihetetlenül örülök, hogy az első pofont itt, és nem a ligában kaptuk. Egy olyan csapat, mint a mai Barca, hosszútávon többet profitál egy ilyen zakóból, mint egy nyőgvenyelős meccsen begyüjtött 3 pontból.
Eddig is ez volt, és most sem lesz másként.
Szerk: Ha én lennék Ryazancev-vagy ki az ördög lőtte az elsőt-most akasztanám szögre a csukát. Ekkora gólt lőni a Nou Campban a 2. percben, ráadásul a meccset is megnyerik...
A csúcson kellene abbahagyni. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.10.21. 19:19:02

nagyon erős brigádunk van, akiket nagyon sok pénzért tartanak a Kubnál. az ilyen szituk éppen ezért nem férnek bele a pakliba, ezeket az oroszokat akkor is meg kellett volna ütnünk, ha csak hátrafelé szaladgálhattak volna a zsugásaink a pályán. senki - legalábbis feltételezem, h senki - sem várja el a csapattól, h mindenképpen vigyenek idén is mindent, de egy ilyen zakó rendkívűl kellemetlen.
talán egyedül ibrahimovicsot lehet dicsérni, nem rajta ment el a bugi.
hétvégén x, most egy zakó, innentől csak felfelé mehetünk.

a ruszkiknak gratulálok, az orosz gyerek gólja állat volt, ekkora dugót ritkán látni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.21. 17:12:00

kanty írta:Kicsitt lenyugodva a mecs után:

Kikaptunk és ezt teljesen megérdemeltük. Ilyen játékkal ne nyerjen egy csapat, akkor se ha a Barcelonáról van szó.
Hiányzott a játékból a lendület, a kreativitás, a gyorsaság és ami talán a legfontosabb az akarat. Miután kiegyenlitettünk azt hittük, h sima lesz és ezután következik a gála. Hát nem igy lett :!: A második félidő elején kellett volna megfogni a mecset és 2-3 gólt szerezni és akkor már bisztosan nem lepett volna meg a Kazan.
Ez is csak egy mecs volt . Értékelni kell és TANULNI A hibákból, h következőkör már jobb legyen.
Talán nem is jött rosszkor ez e vereség. Legalább újra elhiszik a játékosok, h Ők sem verhetetlenek és ha nem dolgoznak keményen és nem küzdenek akkor nem lesz jó vége az egésznek.
Remélem, h Pep rendett rak majd a fejekbe és aki megérdemli az meg is kapja a bűntetését.Elfogadhatatlan ilyen szintem, h egy csapat igy lekontrázzon. Kipasszoltak simán, és mi ezt végignéztük.
Csak hirnévvel nem lehet mecseket nyerni.
Nem temetem a csapatot, nincs is értelme és azt se mondom, h olyan komoly gondok lennének, de ez a vereség intő jel volt. Megmutatta, h miben kell javulni és mikre kell oda figyelni.
Ha Pep és a csapat kitudja javitani a hibákat akkor nem lesz gond.
Most jön pár könnyebb bajnoki, legalábbis papiron könnyebb. Ezeken kell jól játszani és vissza hozni a csapat játékába a lendületet.
:wink:
Azt hiszem ez a hozzászólás foglalja össze legjobban a jelenlegi helyzetünket! Fölösleges temetni a csapatot és rágódni a vereségen. Ahogy te is írtad a következő meccsre kell koncentrálni és tanulni a hibákból.
Az utóbbi időben túlzottan magabiztosak voltunk és nem voltunk ott 100%-ban a pályán. De Pep van olyan jó edző hogy ezeket a hibákat korrigálja és szvsz ismét szárnyalni fogunk :D

HAJRÁ BARCA :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.21. 16:27:09

Nem kezdenék el aggódni.

Én a Kazany ellen belekalkuláltam egy vereséget,igaz idegenben de bumm...majd megverjük őket Oroszországban.Bár lényegesen nehezebb lesz mint otthon lett volna.(ugyan így a Dinamo ellen se lesz egy sétagalopp a túra...még ott is benne van a pontvesztés de a továbbjutás sztem tuti)

Sokan kicsit baljósnak látják a jövőt...de sztem itt nincs szó arról,h leült volna a csapat vagy felvette volna a mellényt.Egész egyszerűen jönnek sorba a meccsek és nem lehet mindig csúcsformában focizni.Vagy valaki azt hitte veretlenek leszünk?Most jött egy meglepő vereség de ettől nem lett rosszabb ez a csapat.

Viszont olvasva a hszeket úgy nézem óriási csalódás lesz mindenkinek ha esetleg nem védünk címet a Bl-ben...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
nagyjudit89
Jugador del Barça

2009.10.21. 16:19:51

Hát, nem voltunk a legjobbak.... De remélem hamarosan talpra állunk és minden rendben lesz. Nem akarom megbántani Márquez - t, de a kapott gólok részben nekik köszönhetők, szerintem. Ez van, ha Puyol nincs a védők között........

:cry: :cry: :cry:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.21. 15:50:32

Nem láttam a meccset, de a hozzászólásokból, az összefoglalóból nagyjából azt szűrtem le, hogy hasonlított a Kijev ellenire, azzal a különbséggel, hogy itt egy kígyótérről leadott bomba, mindenkit (még Valdest is) meglepve, máris nehezebbé tette a dolgunkat a kezdő sípszó után. Ha emlékeztek rá, a Kijev ellen is volt az első félidőben két meleg szitu, amiből szerencsésen jöttünk ki. Ilyen kevésen múlik sajna! Ott sem volt világmegváltó játék, de "viszonylag" biztosan behúztuk a három pontot. Én egyik BL. ellenfelünket sem nevezném "kis" csapatnak, inkább ismeretlennek. Mindkét csapat játékosai nagyon erősek fizikálisan, mindig nehéz ellenük játszani. Ezzel együtt meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, tudomásul kell vennünk, hogy szükség van a 110 %-os koncentrációra. Valószínűleg van egy kis fáradtság fásultsággal elegyítve, de egyetértek az előttem szólóval, inkább most kapjunk ki, mint később, amikor jobban fáj. Én is kíváncsi leszek a későbbi produkciókra, de azt gondolom egy hosszú szezonban természetesnek mondható a néha hullámzó teljesítmény, ez benne van a pakliban. Úgy néz ki, nagyon oda kell tegyük magunkat idegenben, ha szeretnénk valamit a BL.-ben.
Úgy láttam Rafa jelentősen hozzájárult a kapott gólokhoz, de nem akarom bántani, a hiba benne van a játékban. Azonnal eladnám, az új szerződését összetépném!!! :lol: :lol: :lol:
LM10
Director del Fútbol

2009.10.21. 15:44:02

Tegnap is szörnyűek voltunk...hiányzott a pörgés, a frisseség amit Pep is mondott. De nemhiszem h most is kiégnénk mint a 06/07-es szezonban, egyszerűen szerencsénk sem volt+a hullámvölgy bármikor előfordulhat. Ez a vrereség majd helyttesz a fejekben Peppel eggyüt. GYERÜNK TOVÁBB!
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.21. 15:34:31

Tegnap nekem egész jol indult keresgettem a linket találtam 1 jót. Még csak hang volt kép nem , azt üvőltözi hogy góóóóóóóóól góóóóóóóóóóóóllllll na mondom de jo ilyen korán vezetünk , jön a kép :shock: ott örülnek a kazanyiak. Na mondom mi a franc. Csak az első félidőt láttam, de szerintem is hiányzott valami és ez az amire rákell jönni hogy mi mert ha meglessz a régi játék is meglessz remélhetőleg. Az is elég idegesitő hogy majdenm minden csapat beáll ellenünk védekezni :S Mind1 go srácok jók vagyunk
Visca El Barca
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.21. 15:19:14

Kicsitt lenyugodva a mecs után:

Kikaptunk és ezt teljesen megérdemeltük. Ilyen játékkal ne nyerjen egy csapat, akkor se ha a Barcelonáról van szó.
Hiányzott a játékból a lendület, a kreativitás, a gyorsaság és ami talán a legfontosabb az akarat. Miután kiegyenlitettünk azt hittük, h sima lesz és ezután következik a gála. Hát nem igy lett :!: A második félidő elején kellett volna megfogni a mecset és 2-3 gólt szerezni és akkor már bisztosan nem lepett volna meg a Kazan.
Ez is csak egy mecs volt . Értékelni kell és TANULNI A hibákból, h következőkör már jobb legyen.
Talán nem is jött rosszkor ez e vereség. Legalább újra elhiszik a játékosok, h Ők sem verhetetlenek és ha nem dolgoznak keményen és nem küzdenek akkor nem lesz jó vége az egésznek.
Remélem, h Pep rendett rak majd a fejekbe és aki megérdemli az meg is kapja a bűntetését.Elfogadhatatlan ilyen szintem, h egy csapat igy lekontrázzon. Kipasszoltak simán, és mi ezt végignéztük.
Csak hirnévvel nem lehet mecseket nyerni.
Nem temetem a csapatot, nincs is értelme és azt se mondom, h olyan komoly gondok lennének, de ez a vereség intő jel volt. Megmutatta, h miben kell javulni és mikre kell oda figyelni.
Ha Pep és a csapat kitudja javitani a hibákat akkor nem lesz gond.
Most jön pár könnyebb bajnoki, legalábbis papiron könnyebb. Ezeken kell jól játszani és vissza hozni a csapat játékába a lendületet.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Titinho
Director del Fútbol

2009.10.21. 13:27:18

Nem is csodálom, hogy így nézett ki Piqué a meccsen: :?
Kép

Nem láttam a meccset, mert kint voltam a Loki-Fio meccsen (aztarohadtbüdösmindenit mekkora meccs és hangulat volt), de az eredményjelzőn ugye mutatták a többi meccs alakulását és amikor láttam, hogy a 73. percben 1-2, akkor azt mondtam, hogy ekkora szégyent?! :?

Ez égés volt a jávából...de tényleg...ilyet, hogy a egy ruszki noname csapat megverjen minket otthon. Atyavilág...mert még ha a fél alapkezdő csapatunk hiányzott volna, de nem, Henry és Puyol kivételével a legerősebb csapatunk futott ki a pályára. 1-2. Nem akartam hinni a szememnek.

Egy kicsit túl nagy az arc...nem elég kifutni a pályára és azt hinni, hogy egy triplázó csapattól majd mindenki betojik. Rohadtul nem...

Milyen érdekes az is, hogy Márquez nélkül szinte tökéletes volt a védelmünk a Puyol-Piqué kettőssel. Erre beáll Márquez és már másfél perc után elkövet egy akkora hibát, hogy azt még Cáceres is megirigyelné.

Nagyon nem vagyok elégedett a csapattal. Ez baromi égő, így a BL 3. fordulójában. 3 meccs, 4 pont, 3 rúgott, 2 kapott gól. :?

Nagyon remélem, hogy csak úgy mint tavaly idén is egy ilyen kijózanító vereség jót tesz majd a csapatnak és ismét visszatalálunk a helyes útra. Elég sok mindenkinek kell javulnia.

A hétvégén Zaragoza, őket ütni kell otthon (szó szerint ütni), egy-két jó meccs visszazökkentheti a srácokat, de annak tényleg jónak kell lennie és szép játékkal, gólokkal kell nyerni.

Még szerencse, hogy az első vereség a BL-ben jött és nem a bajnoksgában. Alves is most 3 hét out, elsőszámú cseréje ugye Puyol, de jó még ide Csiga is, bár az ő gyorsaságával...

Na hajrá fiúk! Tessék megmutatni, hogy miért triplázott ez a csapat tavaly! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.21. 13:16:47

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz, miszerint nem láttam a meccset, de a kritikákat olvasva beigazolódott ez eltemetett félelmem. Betudhatjuk valamilyen szinten a sorozatterhelésnek is, de egy ilyen profi futballistáknak -akik teszem hozzá euro-milliókat keresnek- a motivációjával nem szabadna hogy gond legyen. Ha ez lenne az első ilyen meccs akkor azt mondanám rendben van ilyen, de ez már zsinórban a kb. 3. olyan mérkőzésünk ahol kis túlzással katasztrófa volt. Lehet, hogy gond van a balszéllel, de könyörgöm, 3 meccs alatt 2 gól a Barcától, nem éppen hízelgő. Főleg nem ilyen veretes csapatoktól. Tudom, hogy a Kazanban sem kétballábas focisták vannak, de azért nem Barca szintű csapat. Pep-et pedig Pedro-val kapcsolatban még mindig nem értem. Mostmár tényleg egyértelmű, hogy vele nem lehet pótolni azt a posztot. Azt sem lehet mondani, hogy nem kapott elég lehetőséget. Be kell építeni a fiatalokat, de nem így, ráadásul az ő önbizalmának sem tesz jót ez. Visszatérve a témához a pozitívum számomra, hogy Ibra meglőtte első gólját a Bl-ben (plusz ha jól emléxem volt egy jó szabija is). Kicsit féltem hogy nehezen veszi fel a ritmust, de látható, hogy mennyire profi futballista, már a szezon elején stabilan jó formát mutat. A hab a tortán pedig Dani kiesése. Úgy látszik, odafent nem nagyon akarják a Barca sikerét. Most pedig majd mehetünk összefagyni, ahol nem hiszem hogy nagy gálázás. Csak nehogy egy 6 pont legyen belőle.
Forca Barca!!!!
progyface
Barça B

2009.10.21. 09:29:23

Azzal kezdeném, hogy nem láttam a meccset, sajnos. Az eredményből és a kommentárokból viszont sok mindent letudtam szűrni. Először is egyetértek Pep rotációs elvével, mert az idény nagyon hosszú és fárasztó, de azt már kevébé tudom megemészteni, hogy Marquez kevés játéklehetőséggel a háta mögött egy ilyen fontos hazai meccsen kap lehetőséget. Ne csodálkozzunk rajta, hogy bizonytalan. Talán nem volt jó húzás az ő csapatba állítása, illetve szerintem többet kellene játszania. Tavaly is akkor volt jó formában, amikor lehetőséget kapott, és élt is vele.
Másodszor azokkal a kritikákkal is egyetértek, hogy nem sikerült túlzottan jól az erősétés a nyáron, és akkor még finoman fogalmaztam. Nagyon hiányzik egy minőségi csere a középpályára, és a csatársorba is.
Ezzel együtt úgy gondolom, hogy nagyon korai még temetni a csapatot. Guardiola tudja, hogy mit csinál és bíznunk kell benne és a fiaiban is. Mást nagyon úgy sem tehetünk!
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 09:29:03

Léfe írta:Ha az alábbi állitás igaz, mármit a fárdtság, akkor végünk. Csak a bajnokság elején járunk. Tavaj a végéig jól birtuk. A Reál kerete jóval bővebb, több a rotácios lehetőség. Aztán ment a gunyolódás, hogy mennyi játékost vesznek.
Azért tavaly hetente egy mérkőzés volt, most pedig végig 3 naponta fog a csapat játszani. Tavaly tavasszal voltak inkább sűrűbben a meccsek. A mostani szezont a VB miatt előbb le akarják zavarni. Hiányzik a normális cserepad a Barcánál. A 3 törpének nincs normális cseréje, sőt Ibrának sem.
Válasz küldése