Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedro!!! Azt az egyet. D. Kijevnek lőtt az Argentín Zseni.S.Agüero írta:Egy az h "Gardiola" az Guardiola. Kettő meg az h Messinek nem volt szerencséje a shaktar ellen?:D Akkor ki lőtte az első gólt?lionel10M írta:Megnéztem a kazsn elleni meccset újból, és azt kell mondjam, nagyon nem volt szerencséje a Barcának. Az első félidőben nem volt jó ac sapat, de a másodikban sok helyzete volt a Barcának. 1 Pedro, 2 Messi, 2 kapufa. Pedro és Messi lövéseit kivédte a kapus. Pontatlan a csapat.
Gondoljatok arra, mennyire le vannak terhelve ezek a játékosok, már csak azért sem szabad elvárni, hogy minden meccsen gála legyen.
A támadók közül Pedro nem tud segíteni, Ibra van valamennyire formában, Messi meg sajnos elvesztette a jó formáját a kritikák miatt, amit remélem, hamar visszanyer, meg fáradt is. Neki sem volt szerencséje sem az Inter ellen, sem a shaktar sem a kazan ellen. Nagyon kell egy jó Messi a Barcában.
Henryt probálja rendbe hozni Gardiola.![]()
Egy az h "Gardiola" az Guardiola. Kettő meg az h Messinek nem volt szerencséje a shaktar ellen?:D Akkor ki lőtte az első gólt?lionel10M írta:Megnéztem a kazsn elleni meccset újból, és azt kell mondjam, nagyon nem volt szerencséje a Barcának. Az első félidőben nem volt jó ac sapat, de a másodikban sok helyzete volt a Barcának. 1 Pedro, 2 Messi, 2 kapufa. Pedro és Messi lövéseit kivédte a kapus. Pontatlan a csapat.
Gondoljatok arra, mennyire le vannak terhelve ezek a játékosok, már csak azért sem szabad elvárni, hogy minden meccsen gála legyen.
A támadók közül Pedro nem tud segíteni, Ibra van valamennyire formában, Messi meg sajnos elvesztette a jó formáját a kritikák miatt, amit remélem, hamar visszanyer, meg fáradt is. Neki sem volt szerencséje sem az Inter ellen, sem a shaktar sem a kazan ellen. Nagyon kell egy jó Messi a Barcában.
Henryt probálja rendbe hozni Gardiola.
Helyesírás, "szerkeszt" gomb és lehetőleg maradj a témánál, légyszi'! Amúgy üdv!Rajmi93 írta:a zaragozát meg lemosuk legalábbis nagyon remélem h igy lesz mert még egy x vagy vereség már nem fér bele
hajrá barca
Pedrót én sem szeretném BL meccsen látni. Messi fáradt mind fizikailag, mind mentálisan. Jót tesz Leonak egy kis pihenő, hogy összeszedje magát. Nem sok labdát kapott. Azt mondom, hogy kell a pontosabb játék. volt, hogy Xavinak sem, meg Messinek sem sikerült pontos labdát adni.mess2009 írta:csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.