2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedrót én sem szeretném BL meccsen látni. Messi fáradt mind fizikailag, mind mentálisan. Jót tesz Leonak egy kis pihenő, hogy összeszedje magát. Nem sok labdát kapott. Azt mondom, hogy kell a pontosabb játék. volt, hogy Xavinak sem, meg Messinek sem sikerült pontos labdát adni.mess2009 írta:csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.
Azt hiszem ez a hozzászólás foglalja össze legjobban a jelenlegi helyzetünket! Fölösleges temetni a csapatot és rágódni a vereségen. Ahogy te is írtad a következő meccsre kell koncentrálni és tanulni a hibákból.kanty írta:Kicsitt lenyugodva a mecs után:
Kikaptunk és ezt teljesen megérdemeltük. Ilyen játékkal ne nyerjen egy csapat, akkor se ha a Barcelonáról van szó.
Hiányzott a játékból a lendület, a kreativitás, a gyorsaság és ami talán a legfontosabb az akarat. Miután kiegyenlitettünk azt hittük, h sima lesz és ezután következik a gála. Hát nem igy lettA második félidő elején kellett volna megfogni a mecset és 2-3 gólt szerezni és akkor már bisztosan nem lepett volna meg a Kazan.
Ez is csak egy mecs volt . Értékelni kell és TANULNI A hibákból, h következőkör már jobb legyen.
Talán nem is jött rosszkor ez e vereség. Legalább újra elhiszik a játékosok, h Ők sem verhetetlenek és ha nem dolgoznak keményen és nem küzdenek akkor nem lesz jó vége az egésznek.
Remélem, h Pep rendett rak majd a fejekbe és aki megérdemli az meg is kapja a bűntetését.Elfogadhatatlan ilyen szintem, h egy csapat igy lekontrázzon. Kipasszoltak simán, és mi ezt végignéztük.
Csak hirnévvel nem lehet mecseket nyerni.
Nem temetem a csapatot, nincs is értelme és azt se mondom, h olyan komoly gondok lennének, de ez a vereség intő jel volt. Megmutatta, h miben kell javulni és mikre kell oda figyelni.
Ha Pep és a csapat kitudja javitani a hibákat akkor nem lesz gond.
Most jön pár könnyebb bajnoki, legalábbis papiron könnyebb. Ezeken kell jól játszani és vissza hozni a csapat játékába a lendületet.
Azért tavaly hetente egy mérkőzés volt, most pedig végig 3 naponta fog a csapat játszani. Tavaly tavasszal voltak inkább sűrűbben a meccsek. A mostani szezont a VB miatt előbb le akarják zavarni. Hiányzik a normális cserepad a Barcánál. A 3 törpének nincs normális cseréje, sőt Ibrának sem.Léfe írta:Ha az alábbi állitás igaz, mármit a fárdtság, akkor végünk. Csak a bajnokság elején járunk. Tavaj a végéig jól birtuk. A Reál kerete jóval bővebb, több a rotácios lehetőség. Aztán ment a gunyolódás, hogy mennyi játékost vesznek.