Hát jól felidegesítettem magam a tegnapi meccsen! Ezt a favágó ukránt megérte leigazolni... Hogy a francba lehet így megrángatni valakit? Istenem, ez a Holdról jött? Döbbenet, szégyen, amit csinál... Nem tudom, hogy hogy lehetett kitalálni, hogy idehozzuk!

Cacares se jobb... Volt szerencsém megnézni 1-2 Juve meccset és ott is elég sokat csúszkál meg ökörködik a 16-oson belül, múltkor 2 11-est fújtak be róla... Szóval mehetnek mindketten oda, ahova gondolom... Nyáron mindenképpen le kell igazolni egy védőt, mert eljutottam odáig, hogy kiráz a hideg, ha Rafa játszik... Remélem elhozzuk Bruno Alvest! Ő normális igazolás lenne, harmadjára csak sikerülne értelmes középső védőt leszerződtetni!!!

(ha a reálról lenne szó, lenne kedvem kacagni, de így valahogy keserűen hangzana

)
Oké, hogy Spanyol-kupa és a tartalék is játsszon, de azért iylen meglépni, hogy egy Sevilla(!) ellen, hiába játszanak ők is kicsit tartalékosabban, beküldi keződnek Thiagot meg Militot! Játsszanak nyugodtan, de nem a legelejétől!

Ajj Pep, jól kicsesztél magaddal, meg a szrukolókkal is!
A bírót ott helyben ketté kellett volna fejelni... Szánalmas barom, HÁROM HÜLYE! - ennyit tudok hozzáfűzni... Hatalmashelyzeteket fújt le, vagy nem adtak meg...
Amúgy Pepnek és a csapatnak valamit ki kéne ötölni-hatolni, hogy mit kezdjenek a betömörülő védelemmel! Most már minden csapat erre játszik! Tegnap a meccsen nem egy alkalommal tudtam megszámolni a 16-os közelében lézengő andalúz játékosokat, 8-9 legalább hátul volt... Kicsit rá kéne építeni a kontrázásra, mert nem nagyon szoktunk kontrázni! Ja és nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de 90 eprcen keresztül azt nézni, hogy megindulunk, Alvesnek leadjuk a labdát, majd ő beíveli és kifeleik a Sevilla védők, vagy v2.0 - középen támadunk vagy behúzzuk középre a lasztit, szerintem marhára átlátszó és már unalmas kicsit! Mindig így próbálunk meg támadástépíteni, sajnos nem jár sikerrel, nem is csoda, hogy bent ülünk a gödörben!
Tavaly is ugyanígy játszottunk, azaz nem teljesen ugynígy, rövid passzos szöktetésekből nagyon sok volt, mivel az ellenfél ott is betömörült, de a réseket mindig meglőtték a srácok, hogy aztán a Tridente belője a maga góljait, de ez most nem megy, nem tudják megtalálni az apró lyukakat és meglőni a gólokat!
Hát remélem ez csak apró gigszer volt, nem így folytatódik majd a sorozat és Sevillában mi fogunk nevetni!
Vamos vamos!!!