Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
dettó így vagyok vele én isPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
de ezt a meccset nem feltétlen itt nézném meg, hanem mondjuk az elődöntőben, vagy még inkább a döntőben. számomra ez lenne az igazi álommeccs![]()
![]()
Detto.És végül a Lyon. Velük találkoznén személy szerint a legszívesebben, márcsak azért is hogy megmutassok a szomszédnak, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Twisted Evil

Én orosz csapatot nem szeretnék kapni. Elég volt a Rubin Kazany.LM10 írta:Az eurosport biztosan közvetíti holnap a sorsolást.
Egyébként, én Bayernt vagy CSKA-t szeretnék
Péntek délben lesz de már írtákValbali írta:Mikor lesz a sorsolás és melyik adó közvetíti?

Hát lehet mert nagyon hasonlít ez az év a tavalyira, mert Real ellen is hasonló volt meg a BL-ben most ugye 1-1, nem tudom mi lesz a vége reméljük olyan lesz mint a tavalyifcbarca0827 írta:Tudom!S.Agüero írta:Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta: Illetve 5 év/3 győzelem...![]()
A Man Utd., Lyon, Bordeaux 3-as egyikét kérném a 8 között. De, tökmindegy kit kapunk... Úgyis, mi nyerjük az egészet. Szokás szerint most is van megérzésem a párosításokra.:
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
A 16 között egy párosítást találtam el.De, miután már tudtuk a párharcokat, a 8-ból 7 továbbjutót.
![]()
![]()
Akkor le sem kell játszani a BL-t ha úgyis mi nyerünk.
Szerintem kicsit nagy az arc márDe, már lassan egy éve mondom, hogy úgyis megvédjük a címünket. És, ebben egyre biztosabb vagyok. A tegnapi produkció, olyasmi volt, mint tavaly a Lyon ellen, hasonló kezdet után (1:1 az odavágón). Úgy érzem, hogy ezt a BL-t is behúzzuk.
Tudom!S.Agüero írta:Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta: Illetve 5 év/3 győzelem...![]()
A Man Utd., Lyon, Bordeaux 3-as egyikét kérném a 8 között. De, tökmindegy kit kapunk... Úgyis, mi nyerjük az egészet. Szokás szerint most is van megérzésem a párosításokra.:
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
A 16 között egy párosítást találtam el.De, miután már tudtuk a párharcokat, a 8-ból 7 továbbjutót.
![]()
![]()
Akkor le sem kell játszani a BL-t ha úgyis mi nyerünk.
Szerintem kicsit nagy az arc már
Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta:Illetve 5 év/3 győzelem...barcafan0911 írta:Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.![]()
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
a Lyont papíron és gyakorlatilag is simán ütnünk kellene... nem érzem hogy nehézségeket okozna...tobias42r írta:Remélem megkapjátok a Lyont és úgy jártok mint mi!

fcbarca0827 írta:Illetve 5 év/3 győzelem...barcafan0911 írta:Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.![]()
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern