Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tudom, ha a bennünk lévő potenciált kifocizzuk, akkor köbö 1% esélye van az Arsenalnak a továbbjutásra, és az az 1% is a kötelező jóindulat Tőlem!barca2010 írta: Nyugi Zoli!
Simább lesz, mint hinnéd! Most még nyilatkozgatnak, hogy van esélyük a továbbjutásra, de belül már ők is érzik, hogy a Camp Nouban teljesen esélytelenek. Ki kell jönniük, mert különben nincs esélyük, azt meg ugye tudjuk, hogy mit jelent a Barca ellen kitámadni.
Egy világklasszis is játszhat rosszul. Sőt. Elég 1 hiba is. Ráadásul nincs játékban..Rewolution5 írta:
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne itt
szerk.: kit játszatnál helyette?? jeffrent??? legyen má itt egy csöpp ész....
Az a poén, hogy fcb4ever megállapítása teljesen jogos.Rewolution5 írta:nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne ittfcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
szerk.: kit játszatnál helyette?? jeffrent??? legyen má itt egy csöpp ész....
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne ittfcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
Nyugi Zoli!senkialfonz40 írta:Az első kapott gólnál nem értünk egyet, a villámlábú nem belül ment el, csak az átvétel pillanatában már belépett Maxwell elé, nem volt értelme semmit csinálni, mert az tizi és esetleg piros (láthatjuk könnyen elővette), de egyébként is gyorsan történt. A gólért szerintem Maxwell nem hibáztatható, a "stratégiai labdavesztés" Busié, és ez akkor is így van, ha egyébként nem játszott rosszul. Az a probléma, hogy egy ilyen hiba sokat elvesz a jó teljesítményből, nagyon fontos poszton játszik, és az előtted szólónak abban igaza van, hogy ezeket a hibákat (utóbbi időben talán nem olyan gyakran) rendre elköveti. Ez az Ő posztján kevésbé tolerálható, mint, ha mondjuk Messi háromszor viszonylag könnyen labdát veszít. Ettől függetlenül a "rosszabb" eredményért az egész csapat a felelős, mert ha végig koncentráltan focizunk, akkor nem keserű a szánk íze és Ozsinak rohadtul igaza van, addig míg be nem rúgjuk az elsőt(és a másodikat) otthon, addig a gombóc a gyomromban marad.lluisllach89 írta:Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Stuttgart ellen látszott igazán, nem akar mindig úgymond sablonosan játszani. Első szándékból adhatta volna a közeli embernek, de nem, vagy elívelte, vagy rossz csel.
Nem azért mert "balhere" ahogy mondtátok, mert technikailag is erős, a baj a koncentrációjával van.
De hogy övé lenne a gól.. Ha muszáj vkire fogni legyen Maxwellé, bár nem az én műfajom. Belül ment el Walcott, ez hihetetlen hiba volt. Ha hibázott Pep az azért volt hogy Keita játszott Touré helyett.
Visszavágón: VV-Alves, Touré, Milito, Abidal/Maxwell-Busquets,
Xavi, Iniesta- Messi, Ibra, Pedro.
De Pep nem küldené fel ezt a kp sort, Keita ott lesz, és lehet Pedro helyére tolja fel Init.
Az első kapott gólnál nem értünk egyet, a villámlábú nem belül ment el, csak az átvétel pillanatában már belépett Maxwell elé, nem volt értelme semmit csinálni, mert az tizi és esetleg piros (láthatjuk könnyen elővette), de egyébként is gyorsan történt. A gólért szerintem Maxwell nem hibáztatható, a "stratégiai labdavesztés" Busié, és ez akkor is így van, ha egyébként nem játszott rosszul. Az a probléma, hogy egy ilyen hiba sokat elvesz a jó teljesítményből, nagyon fontos poszton játszik, és az előtted szólónak abban igaza van, hogy ezeket a hibákat (utóbbi időben talán nem olyan gyakran) rendre elköveti. Ez az Ő posztján kevésbé tolerálható, mint, ha mondjuk Messi háromszor viszonylag könnyen labdát veszít. Ettől függetlenül a "rosszabb" eredményért az egész csapat a felelős, mert ha végig koncentráltan focizunk, akkor nem keserű a szánk íze és Ozsinak rohadtul igaza van, addig míg be nem rúgjuk az elsőt(és a másodikat) otthon, addig a gombóc a gyomromban marad.lluisllach89 írta:Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Stuttgart ellen látszott igazán, nem akar mindig úgymond sablonosan játszani. Első szándékból adhatta volna a közeli embernek, de nem, vagy elívelte, vagy rossz csel.
Nem azért mert "balhere" ahogy mondtátok, mert technikailag is erős, a baj a koncentrációjával van.
De hogy övé lenne a gól.. Ha muszáj vkire fogni legyen Maxwellé, bár nem az én műfajom. Belül ment el Walcott, ez hihetetlen hiba volt. Ha hibázott Pep az azért volt hogy Keita játszott Touré helyett.
Visszavágón: VV-Alves, Touré, Milito, Abidal/Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta- Messi, Ibra, Pedro.
De Pep nem küldené fel ezt a kp sort, Keita ott lesz, és lehet Pedro helyére tolja fel Init.
A hétvégén szerezte a térdsérülést, ezért volt kétséges a játéka ellenünk. És mint láthattuk az elvégzett tizenegyes után rásérülhetett a hétvégi problémájára. Reméljük nem komoly.Andrisr10 írta:(egyébként vki megmondaná, hogy Fabri-nak mi baja lett az értékesített tizije után??)
Igazad van mindennel kapcsolatban.Titinho írta: Megnéztem. Keita pontosan 2 db labdaszerzéssel zárta a meccset, nem lőtt kapura sem és a passzai száma is elég csekélyek.
Kb. hasonlóan érzek én is.ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is: