Andris írta:Nincs itt semmi gond, majd megoldjuk nélkülük. Csak ne sérüljenek le ott. De csak lesz annyi eszük hogy nem max erőbedobással játszanak.
Kiállunk így:
Pinto - Alves, Milito, Abidal, Maxwell - Keita, Adriano - Iniesta, Messi - Ibra, Pedro
Ez is bivalyerős, Sevillát kötelező megenni ilyen csapattal.
És akkor még ottlesznek a fiatalok cserének. Például Muniesát biztosan becserélném Abidal helyére ha lehet, Bojannak is adnék egy félidőt legalább Pedro v Ibra helyén, jöhetne Keita/Adriano helyet JDSantos..
Ottlesz még Jeffren, Fontas, ha kellenek. Csak középpályán van gond, de kis átcsoportosítással akár Maxwell, akár Alves felléphet, Messi visszább esetleg.
Én is leírtam, hogy milyen csapattal állhatunk ki, és így is esélyesek vagyunk, de abban nincs Pedro, Bojan, Jeffren, JDS, mert ők válogatottnál lesznek.
Tulajdonképpen nem a szuperkupától kell tartanunk, bőven marad jó játékosunk itthon is, a baj az, hogy 9-én térnek vissza, 11-én meccs, ha valami gáz lesz akárkivel (mert mindenki meghatározó, talán Pedro-t kivéve), arra rámehet a felkészülése, ami később visszaüthet.