2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Andris írta:Nincs itt semmi gond, majd megoldjuk nélkülük. Csak ne sérüljenek le ott. De csak lesz annyi eszük hogy nem max erőbedobással játszanak.
Kiállunk így:
Pinto - Alves, Milito, Abidal, Maxwell - Keita, Adriano - Iniesta, Messi - Ibra, Pedro
Ez is bivalyerős, Sevillát kötelező megenni ilyen csapattal.
És akkor még ottlesznek a fiatalok cserének. Például Muniesát biztosan becserélném Abidal helyére ha lehet, Bojannak is adnék egy félidőt legalább Pedro v Ibra helyén, jöhetne Keita/Adriano helyet JDSantos..
Ottlesz még Jeffren, Fontas, ha kellenek. Csak középpályán van gond, de kis átcsoportosítással akár Maxwell, akár Alves felléphet, Messi visszább esetleg.
Dos Santos kerettag a válogatottnál.Illetve Bojan sem és Jeffren sem játszhat.Andris írta:Nincs itt semmi gond, majd megoldjuk nélkülük. Csak ne sérüljenek le ott. De csak lesz annyi eszük hogy nem max erőbedobással játszanak.
Kiállunk így:
Pinto - Alves, Milito, Abidal, Maxwell - Keita, Adriano - Iniesta, Messi - Ibra, Pedro
Ez is bivalyerős, Sevillát kötelező megenni ilyen csapattal.
És akkor még ottlesznek a fiatalok cserének. Például Muniesát biztosan becserélném Abidal helyére ha lehet, Bojannak is adnék egy félidőt legalább Pedro v Ibra helyén, jöhetne Keita/Adriano helyet JDSantos..
Ottlesz még Jeffren, Fontas, ha kellenek. Csak középpályán van gond, de kis átcsoportosítással akár Maxwell, akár Alves felléphet, Messi visszább esetleg.
OFF: Jó utat, ja és ha haza is akarsz jönni, vigyél egy kanna benzint.Pedion írta:Köszi a választ. Egyébként tudom hogy két meccses a szuperkupa, ezek szerint akkor a mondat megfogalmazásával voltak problémáim. Így jövő hét vasárnap vennem kell egy sportújságot Görögországban.
Köszi a választ. Egyébként tudom hogy két meccses a szuperkupa, ezek szerint akkor a mondat megfogalmazásával voltak problémáim. Így jövő hét vasárnap vennem kell egy sportújságot Görögországban.S.Agüero írta:Oda-vissza vágó van szóval nincs döntő. Egyébként 14-én és 21-én vannak a meccsek!Pedion írta:Valaki nem tudná megmondani mikor lesz a szuperkupa döntő!![]()
És nem mellesleg egy döntő azért izgalmasabb is úgy hogy egy meccsen dől el!barcafan0911 írta:Szerintem jó ötlet hogy egy meccsen dőljön el a szuperkupa. Kicsit veszélyesebb lesz ugyan, de a vb miatt jól fog jönni az plusz 1 hét.
Fecooo írta:http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_La_Liga
nézd meg a tabellát
(amúgy egészen biztos, h úgy van, h amennyiben nyer a Sevilla, akkor ott van az EL-ben, de mivel alapból ott lenne, ezáltal egy plusz helyet generál, míg az Atletico helyezéséből adódóan nem juthat ki, így jön ki az általam vázolt helyzet)
Üdv,az biztos h a címvédő automatikusan ott van az EL-ban???....szerintem ez csak a BL-ben van, ha az Atleti kikap nem indulhat ,nem adhat egy bajnokság sem több csapatot mint amennyit eredetileg !Fecooo írta:mindenképpen jobb lenne, ha ma a Sevilla nyerne, ugyanis így a Villareal is indulhatna az EL-ben, és én azt szeretném, h minél több spanyol csapat legyen Európában
a lúzerek már így is ott vannak az EL-csoportkörben
Én is.ozsimiki írta:Ma a Sevillának fogok drukkolni.
De tény,h oda vissza vágós alapon (ugye majd a szuperkupa döntőK) egyiktől sem szabad félni. Viszont 1fokkal szimpibbek számomra,mint az atmások.
Igen, velünk.Kivel játsza a Cope del rey győztes játszani a szuperkupát? a bajnokkal?magyrul velünk?