Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raadasul Iniesta se veletlenul maradt otthon...Ibra biztos utazik?Tocy írta:és akkor
Pinto-Montoya, Fontás, Milito, Abidal - Keita, Iniesta, Maxwell - Benja, Tello, Adriano
ez fogja kéviselni a Barcelonát egy spanyol szuperkupa-mérkőzésen? ezt komolyan gondolják? hihetetlen....
Inkább csak ilyesmi, mert JdS, Bojan és Jeffren nincs! Ha igaz a legutóbbi hír, akkor Messi se lesz.Tocy írta:Pinto-Adriano, Fontás, Milito, Abidal-Keita,JdS,Iniesta-Messi,Bojan,Jeffren
vagy vmi ilyesmi.gáz lesz
Se Messi Se Jeffren se BojanTocy írta:Pinto-Adriano, Fontás, Milito, Abidal-Keita,JdS,Iniesta-Messi,Bojan,Jeffren
vagy vmi ilyesmi.gáz lesz
Hát besz@rás...ennyi nyomorékot....ab1daL írta:Sport szerint Messit mégis behívták Írország ellen, így ő sem lesz itt.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Hát ez hihetetlen.... bezzeg a csapat góllövőjét ki lehet hagyni a keretből, de a cserejobbhátvéd kell.....Fecooo írta:Fabiano nincs a brazil keretben...LM10 írta:Azért ne feledjük, hogy ha tőlünk, akkor a Sevillától is lesznek hiányzók:
Navas,Luis Fabiano. Egyenlőre ennyiről tudok, de ők ketten a Sevilla kulcsemberei.
Fabiano nincs a brazil keretben...LM10 írta:Azért ne feledjük, hogy ha tőlünk, akkor a Sevillától is lesznek hiányzók:
Navas,Luis Fabiano. Egyenlőre ennyiről tudok, de ők ketten a Sevilla kulcsemberei.
Az 1 meccses lehetőséget már korábban visszadobták, pedig a Barca és a Sevilla is kérvényezte...LM10 írta:Én bízok benne, hogy fellebbezünk, vagy nem tudom mit teszünk. Így nem lehet lejátszani a meccseket. Vagy akkor legyen 1 meccses a szuperkupa semleges pályán, már kész kerettagokkal.
Abidal eltiltott, csakúgy mint az összes vb-n szereplő francia játékos. A szövetség tiltotta el őket, Blanc nem hívhatja be.Titinho írta:Már csak azért kell imádkozni, hogy Abidalt hagyják ki a francia keretből.
Nem, nem megy. Ő pihenőt kapott Bilardotól.ab1daL írta:Messi nem megy az argentínokkal?
Abidal nem lesz ott, mert az egész francia keret, akik ott voltak a vb-n 1 meccses eltiltást kaptak, szóval ő marad, és Messi nem megy az argentínokkal?Titinho írta:Jaaa...
Majdnem elfelejtettem. Ki kapott még meghívót a brazil keretből? Hát Dani Alves...ő 12-én vagy 13-án reggel visszaérkezik a kerethez és hulla fáradtan (mert az lesz, mivel ő az egyedüli jobbhátvég akit behívott az új sz.kp.) játszon ő is a Sevilla ellen. Természetesen a Sevillától Luis Fabiano nincs ott a keretben.
Már csak azért kell imádkozni, hogy Abidalt hagyják ki a francia keretből.
Ezek a kezdők mind szépek és jók. Csak van egy kis bibi.S.Agüero írta:Ilyen kezdőt megnéznék a meccsen:
Pinto-Alves-Milito-Abidal-Adriano-Keita-Thiago-Iniesta-Messi-Ibra-Soriano/Sánchez
Ilyen kezdővel nem szabad kikapni!
Vagy: Pinto-Alves-Milito-Abidal-Maxwell-Keita-Thiago-Adriano-Messi-Ibra-Iniesta