Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről van szó! De a Kazán ellen idegenben senkinek sm lesz egyszerű!Mental_Theo írta:Kit érdekel a tegnapi meccs, a Kobenhavnt oda vissza meg kell verni és már elsők is vagyunk...Oroszországban amúgy sem könnyű focizni. (bár Dániában sem lesz az:p)
Uraim! Én 1 szóval sem mondtam, hogy Magyarországon foglalkozom a focival! Az nem üzlet, az cirkusz! Mindegy! Sok játékos a béka segge alatt van! Nagy a hajtás sok a mérkőzés! De mi ebböl is kilábalunk, és ismét BAJNOKOK, KUPAGYŐZTESEK leszünk!!!! CSAK A BARCA!socio66 írta:hát ezért tartunk ott,ahol..ytiner írta:De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással ..
hát ezért tartunk ott,ahol..ytiner írta:De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással ..
Azért, mert foglalkozol vele, az nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá!ytiner írta:Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
persze, mint az Inter ellen. Ott is látszott hogyan "él" 6 védővel a nyakán.ytiner írta:Ja és akkor akik idáig szídták az Ibrát, azokkal mi van????? Ha lett volna 1 Ibra a pályán tuti nyerünk! Ez pont az ő meccse lett volna 6 ruszki védővel a nyakán lőtt volna gólt!
ez azért erősytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!
Nem haragszom de pl 1 Maicon 1000 x jobb nála! Lehet, hogy nem az ő dolga a lövöldözés meg a támadás, de akkor meg mi a francnak erölteti! Persze a tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mert egy ANTI focit játszó csapat ellen a legnehezebb játszani!barca2010 írta:És ki lenne jó oda? A Csizmadia a fradiból? Ekkora hülyeséget, már ne is haragudj!ytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!