Barça a Bajnokok Ligájában
Én ezen a netes oldalon nézem este a BL Barca meccset...de ha szerveződik valami közös meccsnézés, szóljatok!
www.myp2p.eu
www.myp2p.eu
Szívesen barátkozom Barca drukkerekkel.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És interneten számos adón, élőben, 20.45-től.
Ezzel a meccsel szerintem nem lesz gond, de azért nem írnám le a dánokat, mivel megverték az görögöket, nekünk azonban hazai pályán nincs más út, mint a győzelem!
A Barcelona utolsó 5 meccse:
Barcelona - Sporting 1-0
Athletic Bilbao - Barcelona 1-3
Rubin Kazan - Barcelona 1-1
Barcelona - Mallorca 1-1
Barcelona - Valencia 2-1
A Köbenhavn utolsó 5 meccse:
Viby - Köbenhavn 1-4
Midtjylland - Köbenhavn 0-3
Panathinaikos - Köbenhavn 0-2
Köbenhavn - Randers 1-0
Köbenhavn - OB 5-0
Ezzel a meccsel szerintem nem lesz gond, de azért nem írnám le a dánokat, mivel megverték az görögöket, nekünk azonban hazai pályán nincs más út, mint a győzelem!
A Barcelona utolsó 5 meccse:
Barcelona - Sporting 1-0
Athletic Bilbao - Barcelona 1-3
Rubin Kazan - Barcelona 1-1
Barcelona - Mallorca 1-1
Barcelona - Valencia 2-1
A Köbenhavn utolsó 5 meccse:
Viby - Köbenhavn 1-4
Midtjylland - Köbenhavn 0-3
Panathinaikos - Köbenhavn 0-2
Köbenhavn - Randers 1-0
Köbenhavn - OB 5-0

Nem egy ilyen meccsen kell brillírozni. A csoportkör még sztem teljesen mindegy, már a sorsolásnál egyértelmű volt, hogy továbbmegyünk. Én amondó vagyok, hogy koncentráljunk a bajnokságra, és majd a kieséses szakaszban tegyük oda magunkat a BL-ben. Ha mindenki ellen 4 pontot gyűjtünk, már csoportelsők vagyunk. Nem érdemes erről beszélni.
Jelenleg a Kobenhavn vezeti a csoportot,ezért ha őket elverjük oda-vissza akkor röhögve megvan a továbbjutás
Persz! Én sem akartam lehordani a csapatot, csak 1 kicsit elragadtattam magam! Bocsánat, hogyha vkit megbántottam!
CSAK A BARCA!!!!!!!
CSAK A BARCA!!!!!!!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Én elégedett vagyok az 1 ponttal.
Oroszországban egy ilyen védekező csapat ellen nem rossz eredmény az 1-1.
a játékkal sok gond nem volt, de a helyzetkihasználást gyakorolni kéne.
Pedro 2 helyzete is volt, meg Bojannak illetve Iniestanak a végén.
Jó lenne a helyzeteinket nagyobb számban értékesíteni, mert ezekkel a kihagyott helyzetekkel sok pontot fogunk veszteni.
Visca Barca!
Oroszországban egy ilyen védekező csapat ellen nem rossz eredmény az 1-1.
a játékkal sok gond nem volt, de a helyzetkihasználást gyakorolni kéne.
Pedro 2 helyzete is volt, meg Bojannak illetve Iniestanak a végén.
Jó lenne a helyzeteinket nagyobb számban értékesíteni, mert ezekkel a kihagyott helyzetekkel sok pontot fogunk veszteni.
Visca Barca!

Nagyon jó ez az x bár lehetett vna győzelem is. Mindent egybevéve nem volt rossz meccs és a játékvezetés is jó vt.
Hajrá Barca!!
Hajrá Barca!!

-
- Llegenda del Barça
semmi probléma ezzel az xszel, nem a bl-döntőt nyomtuk, hanem a világvégén játszottuk az oroszokkal a második csoportmeccsünket.
innen úgy fogunk tovább menni az első helyen, h valszeg különösebben meg sem fogunk izzadni. utána jöhetnek a keményebb meccsek, akkor fog kiderülni, h mennyit ér a brigád.
sztem ennyi.
innen úgy fogunk tovább menni az első helyen, h valszeg különösebben meg sem fogunk izzadni. utána jöhetnek a keményebb meccsek, akkor fog kiderülni, h mennyit ér a brigád.
sztem ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Chino
- Llegenda del Barça
Sztem hozzuk vissza Oleguert vagy Reizigert és zavarjuk el Danit a brébe.
Nem lehet mindig gála. Sokan nagyon megszokták már azt, hogy szépen és eredményesen játszunk MINDIG. Vannak ilyyen meccsek is Ez törvényszerű.
Azért azt se felejtsük el, hogy szinte semmit sem engedtünk az oroszoknak. Vol egy Martins fejes és szinte annyi.
Nem azt akarom mondani, hogy jól játszottak a fiúk és jó ez az eredmény, de nem tartom katasztrófának. Én személy szerint hasonló eredményre számítottam, bár bíztam benne hogy 3 ponttal jövünk haza, de semmiképp sem gondoltam gálára.
Hétvégén lehet javítani és javítani is fognak. (legalábbis nagyon remélem)
Lehet, hogy próbálkozhattak volna több átlövésre (ráadásul annak is megvannak a hátrányai)l, de a helyzeteink így is megvoltak. A legnagyobb gond sztem a helyzetkihasználásunk és nem az hogy nem vállalkozunk átlövésre.
Nagyobb koncentráció kellene és akkor az ilyen meccseket is simán behúznánk.
Bojant én nem húznám annyira le. Olyan sok játékpercet nem is kap, ráadásul annyira nyílvánvaló, hogy nem jobb oldalon kellene játszania. Bele fog ő jönni, az első gól után beindulna szvsz.
Egyszóval nem történt katasztrófa, posztokon megvannak a megfelelő játékosaink, beindul a gépezet, csak egy kicsit hullámzó még a teljesítmény.
Nem lehet mindig gála. Sokan nagyon megszokták már azt, hogy szépen és eredményesen játszunk MINDIG. Vannak ilyyen meccsek is Ez törvényszerű.
Azért azt se felejtsük el, hogy szinte semmit sem engedtünk az oroszoknak. Vol egy Martins fejes és szinte annyi.
Nem azt akarom mondani, hogy jól játszottak a fiúk és jó ez az eredmény, de nem tartom katasztrófának. Én személy szerint hasonló eredményre számítottam, bár bíztam benne hogy 3 ponttal jövünk haza, de semmiképp sem gondoltam gálára.
Hétvégén lehet javítani és javítani is fognak. (legalábbis nagyon remélem)
Lehet, hogy próbálkozhattak volna több átlövésre (ráadásul annak is megvannak a hátrányai)l, de a helyzeteink így is megvoltak. A legnagyobb gond sztem a helyzetkihasználásunk és nem az hogy nem vállalkozunk átlövésre.
Nagyobb koncentráció kellene és akkor az ilyen meccseket is simán behúznánk.
Bojant én nem húznám annyira le. Olyan sok játékpercet nem is kap, ráadásul annyira nyílvánvaló, hogy nem jobb oldalon kellene játszania. Bele fog ő jönni, az első gól után beindulna szvsz.
Egyszóval nem történt katasztrófa, posztokon megvannak a megfelelő játékosaink, beindul a gépezet, csak egy kicsit hullámzó még a teljesítmény.
Forca Barca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
A legjobb amit tehetünk, hogy minél hamarabb elfelejtjük ezt a mérkőzést. Én már a BL csoportkör sorsolásán is azért izgultam, hogy ne kapjunk keleti csapatot, mert azok ellen elég nehézkesen tudunk játszani meg sokat is kell utazni odáig. Ez a Rubin már tavaly bebizonyította hogy olyan jól, szervezetten tud védekezni mint Mourinho bármelyik éppen aktuális csapata (ez most kivételesen dicséret).
Öröm az ürömben hogy legalább eltaláltam ezt az 1-1et tippjátékban
Különben is elég laza csoportban vagyunk a 3 ellenfelünk közül egyik sem magasodik ki így szép körbeverésekre számítok ami megint csak a mi malmunkra hajtja a vizet. A Legfontosabb hogy a hazai meccseink meglegyenek és eltudjunk hozni pl. görögből 3 pontot és már hátra is dőlhetünk. Ebben a csoportban szerintem 12 ponttal már csoportelsők is vagyunk. Persze az a legfontosabb hogy a csapat jól és eredményesen játsszon meccsről meccsre.
Öröm az ürömben hogy legalább eltaláltam ezt az 1-1et tippjátékban

Különben is elég laza csoportban vagyunk a 3 ellenfelünk közül egyik sem magasodik ki így szép körbeverésekre számítok ami megint csak a mi malmunkra hajtja a vizet. A Legfontosabb hogy a hazai meccseink meglegyenek és eltudjunk hozni pl. görögből 3 pontot és már hátra is dőlhetünk. Ebben a csoportban szerintem 12 ponttal már csoportelsők is vagyunk. Persze az a legfontosabb hogy a csapat jól és eredményesen játsszon meccsről meccsre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Erről van szó! De a Kazán ellen idegenben senkinek sm lesz egyszerű!Mental_Theo írta:Kit érdekel a tegnapi meccs, a Kobenhavnt oda vissza meg kell verni és már elsők is vagyunk...Oroszországban amúgy sem könnyű focizni. (bár Dániában sem lesz az:p)
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Kit érdekel a tegnapi meccs, a Kobenhavnt oda vissza meg kell verni és már elsők is vagyunk...Oroszországban amúgy sem könnyű focizni. (bár Dániában sem lesz az:p)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Uraim! Én 1 szóval sem mondtam, hogy Magyarországon foglalkozom a focival! Az nem üzlet, az cirkusz! Mindegy! Sok játékos a béka segge alatt van! Nagy a hajtás sok a mérkőzés! De mi ebböl is kilábalunk, és ismét BAJNOKOK, KUPAGYŐZTESEK leszünk!!!! CSAK A BARCA!socio66 írta:hát ezért tartunk ott,ahol..ytiner írta:De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással ..
hát ezért tartunk ott,ahol..ytiner írta:De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással ..

- barca2010
- Jugador d'estrella
Azért, mert foglalkozol vele, az nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá!ytiner írta:Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
Magyarországon nagyon sokan foglalkoznak vele, és hol is tartunk!?
Lehet, hogy azért, mert nem értenek hozzá, csak a lóvét veszik ki belőle, de ebbe ne menjünk bele! Szerintem nem Alvessel kellene foglalkozni, hanem Bojannal, aki tényleg a béka segge alatt van!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
-
- Jugador del Barça
persze, mint az Inter ellen. Ott is látszott hogyan "él" 6 védővel a nyakán.ytiner írta:Ja és akkor akik idáig szídták az Ibrát, azokkal mi van????? Ha lett volna 1 Ibra a pályán tuti nyerünk! Ez pont az ő meccse lett volna 6 ruszki védővel a nyakán lőtt volna gólt!
Ja és akkor akik idáig szídták az Ibrát, azokkal mi van????? Ha lett volna 1 Ibra a pályán tuti nyerünk! Ez pont az ő meccse lett volna 6 ruszki védővel a nyakán lőtt volna gólt!
-
- Jugador d'estrella
ez azért erősytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Nem haragszom de pl 1 Maicon 1000 x jobb nála! Lehet, hogy nem az ő dolga a lövöldözés meg a támadás, de akkor meg mi a francnak erölteti! Persze a tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mert egy ANTI focit játszó csapat ellen a legnehezebb játszani!barca2010 írta:És ki lenne jó oda? A Csizmadia a fradiból? Ekkora hülyeséget, már ne is haragudj!ytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!
kíváncsi leszek a vasárnapi derbire,én három gólos különbséget várok
szerintem hozható.

a helyzet az hogy Alves hátvéd úgyhogy nem az ő dolga lenne a lövöldözés,erre megvannak a klasszis játékosaink nemde? 

-
- Barça B
Uristen.....dani alves...nem barca szint....:Dkíváncsi vok szted ki lenne akkor jo erre a posztra...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)