2010.09.30. 13:29:31
ytiner írta:barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!
Azért, mert foglalkozol vele, az nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá!
Magyarországon nagyon sokan foglalkoznak vele, és hol is tartunk!?
Lehet, hogy azért, mert nem értenek hozzá, csak a lóvét veszik ki belőle, de ebbe ne menjünk bele! Szerintem nem Alvessel kellene foglalkozni, hanem Bojannal, aki tényleg a béka segge alatt van!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!