2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pfúúúúj... kinek képzeli ez a gyerek magát hogy ilyesmit irkál komolyan mondom az agyam eldobom..... Gusztustalan és olyan szinten felsőbbrendűen írja le véleményét mintha ő s.z.a.r.t.a volna a spanyol viaszt...Meg ahogy Messiről beszél???simonyitibi írta:http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
ja főleg h spanyolul van és 1 szót se értek..MichaaBee írta:Rohadt nagy címet adtak az MD-nél ennek a cikknek.hady írta:...nos itt a válasz és le is írták ...tessék ..:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... rinho.html![]()
csabooo írta:
szerintem nagyon sok fontos gólt védett ki ellenünk, szóval én azért mert arra számított h RvP begúrítja középre és nem védte rövidet nem kellene úgy leszidni.Kahn-nak is voltak potyái, meg Buffon-nak is, még is elitbe maradtak mind a ketten ameddig nem vonultak vissza..
a 2. gólról meg szerintem nem tehetett, mert nem látott semmit, mivel Piqué (?)eleibe állt...
Azt nem említette, hogy mégse kéne videóbíró? Vagy ilyenkor nem szokása pattogni a bírói ítéletek miatt?Game90 írta:Wenger: "In the second half we were tighter in our marking, pushed much more in and played higher up. They dropped a little bit physically and we didn't and that was in the end the difference."
Utána csak a szokásosat mondta, mentálisan erősek vagyunk, két szép gólt lőttünk, izgalmas este volt, nagy lökést adhat ez a győzelem stb.
ez tényleg nagy!!!MichaaBee írta:Rohadt nagy címet adtak az MD-nél ennek a cikknek.hady írta:...nos itt a válasz és le is írták ...tessék ..:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... rinho.html![]()
ja tényleg a fontos meccseken, a 2 BL döntőben is ugye, meg a Chelsea ellen, Madrid, és még sorolhatnám ugye... ?fcbarca0827 írta:Csak erre reagálnék, de a kiemelt szót magyarázd már el nekem, légyszíves.Blaugrana24 írta: Valdesről meg inkább nem mondok semmit, megint a fontos meccsen betlizik..
Rohadt nagy címet adtak az MD-nél ennek a cikknek.hady írta:...nos itt a válasz és le is írták ...tessék ..:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... rinho.html
Szerintem meg az Arsenal ellen tévedett többet a bíró, de a legnagyobbat a mégis mi vesztünkre hibázta el...Lionel85 írta:Szerintem most mindkét oldalnak tévedett a bíró, bár hozzánk talán egy kicsit többet, de ahogy leírtad, nem ez a lényeg. Nem a bíró miatt kaptunk ki, hanem a saját rossz taktikánk miatt!
Csak erre reagálnék, de a kiemelt szót magyarázd már el nekem, légyszíves.Blaugrana24 írta: Valdesről meg inkább nem mondok semmit, megint a fontos meccsen betlizik..
hozzáteszem,sajna igazuk van...samy85 írta:Most jövök a jelenlegi bl riválisunk magyar szurkolói oldaláról, és ott.. hogy mondjam.. a mennyben vannak!!
"Köszönöm fiuk.. a Barcások érezték a vesztüket... mi vagyunk a legjobbak...továbbjuthatunk...Ááááá hihetetlen hogy lefociztuk őket.... pályán sem voltak a 2. félidőben"
ilyen hozzászólások...
Persze voltak kicsit realistábbak is...
remélem a Camp nou-ban kidomborodunk..
Mondasz valamit!!Capon írta:Nem szabd sajnálni tűkül ezt a pár nap örömöt, szegényeknek nem sok vidulni valójuk volt a közelmúltban és 8-án úgy is vissza esnek a megszokott kerékvágásba.samy85 írta:Most jövök a jelenlegi bl riválisunk magyar szurkolói oldaláról, és ott.. hogy mondjam.. a mennyben vannak!!
"Köszönöm fiuk.. a Barcások érezték a vesztüket... mi vagyunk a legjobbak...továbbjuthatunk...Ááááá hihetetlen hogy lefociztuk őket.... pályán sem voltak a 2. félidőben"
ilyen hozzászólások...
Nem szabd sajnálni tűkül ezt a pár nap örömöt, szegényeknek nem sok vidulni valójuk volt a közelmúltban és 8-án úgy is vissza esnek a megszokott kerékvágásba.samy85 írta:Most jövök a jelenlegi bl riválisunk magyar szurkolói oldaláról, és ott.. hogy mondjam.. a mennyben vannak!!
ilyen hozzászólások...
socio66 írta:azért ezen a ponton illik igazat adni csababarca kollégának, aki panaszkodott a vezetés utáni lazsálásra.
mert most ugyanez történt,csakhogy nem egy spanyol kiscsapat,hanem az arsenal volt az ellenfél.
mondjuk nekem nincs bajom az eredménnyel,de egyrészt eldönthettük volna az egész párharcot fél óra alatt,másrészt ha tudunk úgy játszani ahogy,akkor ne adjunk már ajándékba győzelmeket.
a jövőben ez még visszaüthet,egy mu,chelsea ellen nem biztos hogy lesz alkalmunk javítani a visszavágón.