Barça a Bajnokok Ligájában
- samy85
- Capitá del Barça
Igen tegnap a mascherano játszott a legjobban szerintem! Hihetetlenül, szinte az összes labdát ő szerezte meg!!!Pique lassusága meg elképesztő! ugy futották le, mintha állt, és kávézott volna! Valdes visszatért, ami nagyon jó, és rögtön Sinama Pongolle helyzeténél hatalmasat védet lábbal! bravúr volt! Ami a csapat játékát illeti, nos annyira erőtakarékos üzemmód volt, hogy már az volt látványos! De inkább itt játszunk így mint kedden a Bl-ben! hiszem hogy a fiúk mindent megfognak tenni a továbbjutásért Kedden nem lehet pihenni, hiába jön a sevilla a bajnokságban! hajtani kell első pillanattól az utolsóig, mert csak akkor lehet szó a továbbjutásról! 3 gól legalább kell, mert a Londoniak a stílusukból kiindulva biztos szereznek majd gólt! tutira kell mennünk! tovább fogunk jutni, mert tovább kell jutni! Visca el Barca

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez a verzió is jó,bár szerintem Masch simán megérdemelne egy kezdőt,de ez sem kutyaütő,amennyiben Puyol tudja vállalni a játékot.BarcaFANFAN írta:Alves, Puyol, Abidal, Maxwell

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Barça B
Kezdőm:
Valdes - Alves, Puyol, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Tipp: 3-1
Valdes - Alves, Puyol, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Tipp: 3-1
- Messithebest
- Director del Fútbol
Kezdőm:
VV
Alves-Busquets-Puyol/Abidal-Abidal/Maxwell
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Tipp: 3-0
G.: Pedro,Messi2
VISCA EL BARCA!
VV
Alves-Busquets-Puyol/Abidal-Abidal/Maxwell
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Tipp: 3-0
G.: Pedro,Messi2
VISCA EL BARCA!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én se forszíroznám Militot és szerintem ezt Pep is látja majd. Rossz formában van nagyon most, de ami aggaszt, hogy borzasztóan zömök és lassú, ez pedig nem írható a rossz formára. Mindenképpen Abidalnak kell belső védőt játszania és Maxwellnek vagy Adrianonak balt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mégis mit értesz a szezon többi része alatt?S.Agüero írta:Bezony.
Nagyon fontos meccs lesz ez, igaza lesz Pepnek, h ez sorsdöntő meccs lesz és nagyban befolyásolja majd a szezon többi részét is.
Mert szerintem "csak" a Bl-t befolyásolja csak is kizárólag, igaz azt nagyon

Bajnokságot miben befolyásolja? Ha a Diósgyőr ellen esnénk ki a Blben akkor sem szabad és lehet elbukni innen ezt a bajnokságot. Spanyol kupát miben befolyásolja? Döntőben vagyunk, egy meccs van hátra.
Szóval szerintem a szezon még lehet bőven eredményes, és jó, függetlenül a keddtől.
Írom ezt úgy,hogy maximálisan úgy gondolom,h kiejtjük az Arsenalt, és ki is fogjuk! Csak érzékeltettem, hogy túlzónak találom ezt a SZEZON dumát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hát attól függ ki mit vesz nagy problémának,mert az Arsenal vezetó golja elött millito próbált meg forgolódni diaby körül,csakhát diaby leszerelte,indította walcottot,éshát jött bendtner góla!szóval én inkább azt mondanám hogy nem volt sok hibája,sőt,pontosabban csak 1 volt,de az hatalmas!!!!S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.![]()
Tavalyi Barca-Arsenal-on is Milito kezdett és nem volt nagy probléma szerintem.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
én szeretem Militot, de azert en sem adnam neki a lehetőséget ...csupán megérzés ... Alves, Abidal, Busi(Puyí 20%), Maxwell..mai teljesítménye szerint Masch simán beférne a kezdőbe....ő ismeri valamelyest az angol foci elleni játékot ..nem az a lényeg hogy hogy lessz, hanem hogy továbjussunk...S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.

- Andris
- Adminisztrátor
Nem gondoltam hogy ez indokolt, de ha már megkérsz rá.S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
1. Milito még így is kevésbé van játékban, mint Puyol.
2. Olyan lassú, hogy öreganyám is megkerülné járókerettel
3. Van ezerszer jobb opciónk Piqué helyére, és itt nem Puyolra gondolok.
Tavaly Bojan is kezdett, és nem volt nagy probléma. játszhatna mondjuk Villa helyett. Ezt gondolom nem érvnek szántad.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Miért Milito rendszeren játszik?S.Agüero írta: Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.![]()
Nem. Szóval ugyan ott vagyunk mint Puyolnál, csak Puyol jobb.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Barça B
Erre csak ennyit tudok mondani: egyetértek...Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Lassú, mint a tetű. Rosszul helyezkedik. töketlen.
egyet kell értenem Andrissal, ugyanis Milito ma is a leggyengébb láncszem volt, aki kicsit is figyelt, az látta...
Piqué konkrétan 2 ember munkáját végezte ma, állandóan ő javította ki Gaby hibáját, szóval most sajnálatos igazán, h besárgult, mielőtt megverette magát a csapat... (pedig, amikor megkapta a sárgát még örültem is...csak ugye utána...)

Piqué konkrétan 2 ember munkáját végezte ma, állandóan ő javította ki Gaby hibáját, szóval most sajnálatos igazán, h besárgult, mielőtt megverette magát a csapat... (pedig, amikor megkapta a sárgát még örültem is...csak ugye utána...)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Bezony.
Nagyon fontos meccs lesz ez, igaza lesz Pepnek, h ez sorsdöntő meccs lesz és nagyban befolyásolja majd a szezon többi részét is.
Nekem is itt a kezdőm:
------------------------------VV------------------------------
-----Alves---------Sergio--------Milito----------Abidal-----
-------------------------Mascherano-------------------------
--------------------Xavi---------------Ini--------------------
----------Pedro-----------Messi-------------Villa------------
Puyolt nem kezdetném még, szerintem nem tudná felvenni a ritmust ilyen hamar, ott van nekünk Milito, aki jól játszott ma és nagyon remélem, h kedden is jól fog. Maxwell mostanában nincs nagy formában így inkább Abi tenném ki a szélre és be középre Busquetset, ezzel lehetőséget lehetne adni a középpályán Maschnak, aki hibátlanul játszott ma és az ő becsúszásai fontosak lehetnek a meccsen. A középpálya és a támadó szekció pedig egyértelmű.
Tipp : Nehéz most ezt megtippelni, de azért én azt mondom, h : 3-0-ra nyerünk: Messi, Villa(2) találataival.
Hajrá!
Visça el Barça !!!

Nekem is itt a kezdőm:
------------------------------VV------------------------------
-----Alves---------Sergio--------Milito----------Abidal-----
-------------------------Mascherano-------------------------
--------------------Xavi---------------Ini--------------------
----------Pedro-----------Messi-------------Villa------------
Puyolt nem kezdetném még, szerintem nem tudná felvenni a ritmust ilyen hamar, ott van nekünk Milito, aki jól játszott ma és nagyon remélem, h kedden is jól fog. Maxwell mostanában nincs nagy formában így inkább Abi tenném ki a szélre és be középre Busquetset, ezzel lehetőséget lehetne adni a középpályán Maschnak, aki hibátlanul játszott ma és az ő becsúszásai fontosak lehetnek a meccsen. A középpálya és a támadó szekció pedig egyértelmű.
Tipp : Nehéz most ezt megtippelni, de azért én azt mondom, h : 3-0-ra nyerünk: Messi, Villa(2) találataival.
Hajrá!
Visça el Barça !!!

-
- Director del Fútbol
Hát akkor, a következő meccs az első döntő a szezonban, vagy sokkal több is annál, egy korszakról is dönthet akár. Sajnos a Bl-ben érdemben az egyenes kieséses szakasz dönt, és tudjuk azt hogy nem mindig a (leg)jobb győz.
Persze, egy tartalékosabb Arsenalt illene több góllal ütnünk, mert a srácok megérdemlik hogy bízzunk bennük, valamiért mégis van bennem egy kis para.
Talán túl vagyunk egy apró hullámvölgyön, a Bilbao, Valencia és Zaragoza ellen is nehéz meccset vívtunk, ez csak azért félő, mert az Arsenal jobb mindannyiuknál. Viszont annyit adtunk ki magunkból amennyi kellett a győzelemhez. Közben az Arsenalnál lesérültek fontos játékosok, elbukták a "7 szűk esztendőt" lezárandó Liga kupa döntőjét és a bajnokságról is lemaradhatnak.
Ha ezeket mind összevetem, egyszerűen muszáj továbbmennünk, nincs is értelme tovább latolgatni.
Kezdőm:
VV- Alves, Puyol, Busquets, Abidal- Mascherano, Xavi, Iniesta- MVP.
Persze, egy tartalékosabb Arsenalt illene több góllal ütnünk, mert a srácok megérdemlik hogy bízzunk bennük, valamiért mégis van bennem egy kis para.
Talán túl vagyunk egy apró hullámvölgyön, a Bilbao, Valencia és Zaragoza ellen is nehéz meccset vívtunk, ez csak azért félő, mert az Arsenal jobb mindannyiuknál. Viszont annyit adtunk ki magunkból amennyi kellett a győzelemhez. Közben az Arsenalnál lesérültek fontos játékosok, elbukták a "7 szűk esztendőt" lezárandó Liga kupa döntőjét és a bajnokságról is lemaradhatnak.
Ha ezeket mind összevetem, egyszerűen muszáj továbbmennünk, nincs is értelme tovább latolgatni.
Kezdőm:
VV- Alves, Puyol, Busquets, Abidal- Mascherano, Xavi, Iniesta- MVP.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én is kíváncsi leszek a keddi védelemre.
Ha Puyol esetleg tud játszani nagy kérdés, hogy milyen formában tér vissza. Viszont ha nem, akkor sem fog kezdeni Miliot. Pep szerintem hátra vezényli Busquetset Abidal mellé, így Masch lesz a vkp. És megmondom őszintén így nyugodtabb is lennék, mert mind Puyol, mind Milito meccshiánnyal küszködik.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- samy85
- Capitá del Barça
Puyol még mindig nem kapott engedélyt a játékra!! Kicsit parás vagyok, hiszen 1 hónapja nem játszott már! remélem nem látszik majd rajt a meccshiány, ha egyáltalán játszani fog a bl meccsen!
Nem tudom de nem lessz könnyű az biztos! Ha nem épül fel, akkor Milito szerepet fog kapni! szerintem... mekkora lenne ha az ő 2 góljával nyernénk meg a meccset 2-0-ra!! istenem de jó lenne!!
Visca el Barca
Tovább fogunk jutni, mert tovább kell jutni!!
Nem tudom de nem lessz könnyű az biztos! Ha nem épül fel, akkor Milito szerepet fog kapni! szerintem... mekkora lenne ha az ő 2 góljával nyernénk meg a meccset 2-0-ra!! istenem de jó lenne!!
Visca el Barca

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Charlie
- Öreg Harcos
Song is lesérült, nem annyira komoly. Fabregas és Song közül az egyik fog csak pályára lépni állítólag, Wenger ezt nyilatkozta a hivatalos oldalon. Lehet csak vetítés az egész és ott lesz mindkettő.
Vermaelen, Walcott és RVP nem lesznek eddig 100%-ra.
C.
Vermaelen, Walcott és RVP nem lesznek eddig 100%-ra.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Llegenda del Barça
De a Hercules mennyivel jobb csapat, mint az Arsenal!ElBartimaeus írta:Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltTocy írta: nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára

[/quote]
Igazából a decemberi Bilbao ellen hazai kupameccs, de ez már OFF

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltTocy írta:De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára

De a Hercules mennyivel jobb csapat, mint az Arsenal!

Amúgy szerintem sem lesz góltalan a mi részünkről a meccs, sőt akár többet is rúghatunk. A lényeg tényleg az, hogy ne kapjunk egyet sem és akkor minden jó lesz.

Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltBob_Marley írta:Kezdésnek gyönyörű hsz lett!tuziat96 írta:...........
De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kezdésnek gyönyörű hsz lett!tuziat96 írta:...........
De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
szerk: oké Bilbao ellen a kupában, de bajnokságban meg a nemzetközi porondon már biztos hogy jó régen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.03. 17:29:34-kor.

itt minden a védelmen függ mert gólokat de a arsenal kontrái nagyon veszélyesek lesznek ugy hogy hajrá barca!

Azért vegyük figyelembe, hogy Valdés és Puyol sem tuti, sőt sanszos h nem lesznek, valamint Piqué eltiltva. Xavi sem 100as...mi sem vagyunk igazán összerakva, bár tény, hogy RvP nagy érvágás nekik is.