2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem a Shaktar lesz az ellen,ha lemegy a 8-add döntő akkor sorsolják ki ki ellen játszik majd és ki kezd idegenbe vagy hazai pályán.csabooo írta:szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
jobb félni mint megijedni
amúgy akkor most a Shaktar lesz az ellenfél ?
szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
érdekes,hogy nem a lényegébe kötöttél bele a hozzászólásomnak,hanem egy jelentéktelen dologba...Iniesta_1986 írta:Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Alves utána azonnal le is támad, vagy ami még durvább: visszaér. Nem mondom, hogy nem lehet gond ebből, de ha biztosítanak a felfutó Alves mögött, vagy épp Maxwell játszik, aki nem megy föl annyira. Másrészt meg a Barca egész pályás védekezést játszik, a csatárok is letámadnak és a széleket is zárniuk kell, ezzel is időt adva a szélsőknek a visszaérésre.daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
nem vitatom,hogy top5be vannak a posztjukon,csak nincsenek tesztelve
ab1daL írta:csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
Ezt már párszor elmondtam, rengetegen le is szóltak érte, hogy mit fanyalgok.
Most megint itt lehetett volna belőle a baj, szerencsére nem lett.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.![]()
![]()
. Év kommentje.
Alves felfutásaiból tényleg lehetne [auto_cenzúra], de az általad is említett kp-s visszatámadás bőven megakadályozza.daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
nem vitatom,hogy top5be vannak a posztjukon,csak nincsenek tesztelve
Szerintem nem lesz akkora szerencsénk,hogy könnyű ellenfelet kapjunk,de majd kiderül,legyen igazadozsimiki írta:Akiknek örülnék,és jelenleg jobban is állnak: Schalke, Bayern (nagyon kevesek lennének, higgyétek el).
Utána jöhet majd a többi továbbjutó a sorrendemben.
Szerintem ennek a két csapatnak a stílusa nem okozna semmilyen gondot sem. Védelmek is nagyon gyengék.
Jelenleg csak a Chelsea,M.U.(azért csak továbbjut), Real 3ast akarnám elkerülni kifejezetten, utóbbit azért mert már-már snassz lenne ennyi klasszikus rövid időn belül
Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
mennyire szeretem azt a filmetcsababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.
csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.
Könnyű ezt mondani.Ilúvatar írta:komolyan, még mindig bosszant azok a kihagyott helyzetek.... Ilyeneket nem lehet csinálni egy profi fociban, mikor nagy a tét. Ha van egy helyzet, akkor azt be kell lőni és kész. Pont. Nincs mese. Mert a komolyabb csapatok ellen már meg fogunk fizetni érte. Meg fogja bosszulni magát a kihagyott helyzetek.
A másik meg... Baromira nem értem, hogy minek cifrázzák túl az egészet a 16 -oson, mikor létezik ez a módszer: KAPURA LÖVÉS! Nem egy ilyen helyzetet szúrtunk el...
arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.ziipp írta: Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen, Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet.
Wilshere-el kapcsolatban, ezt én már régebb óta megfigyeltem. 19 éves létére, úgy megy oda balhézni, mintha ő lenne az atyaúristen. (még ha a felépítése megengedné, azt mondom, de így... ) Ettől független ügyes srác.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Hosszú még akárcsak a döntőig is az út, s rengeteg feladat vár ránk a bajnokságban is!janesz25 írta:Lehet nézni a potenciális ellenfeleket, bár ha BL-t akarunk nyerni, akkor bárkit meg kell vernünk.Bob_Marley írta:Március 18-án sorsolás!
Most már erre is lehet figyelni!
Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen. Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet. Alves és Adriano egyszerre fent - igen, ezzel meg lehet szívni, nyilván megfelelő helyzetben kell alkalmazni. Véleményem szerint Adriano taktikailag nem mondható fegyelmezetlennek, tehát ez az elkóricálás eseti dolog lehet; max. rosszabbul játszik, ha hátul kell maradnia van.daffy írta:a védelmetek messze nem olyan biztos,mint a számok mutatják