Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.08. 23:37:08

ez én hszmre mért nincs sose,semmi reakció? komolyan kisebbségi érzetem van,ennyire átnéztek rajtam,vagy egyszerűen baromságokat irkálok,de azt is szoktátok véleményezni,valaki meg szól 1 szót már huszan idézik be és szólnak hozzá,tényleg nagyon fusztráló így,hogy kb magamnak írok.
bocs az offért.

szerk.:ez a kitörés nem arra szól,hogy ezentúl személyes sértésnek veszem ha senki nem reagál a hszmre.csak megjegyeztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB.Gabesz 2011.03.08. 23:41:41-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2011.03.08. 23:35:26

én a mai meccsen Villa gyenge játékát emelném ki,(a dícséret mellett mi a továbbjutásunkat illeti) de nem csak a mai teljesítménye miatt! borzasztó rossz hatásfokkal teljesít sajnos nagyon szegényes a repertoárja! rendre a kapusokba lövi a jobbnál jobb helyzeteket, amit vagy a fű alatt kellene meglőni vagy átemelni azt bele egyenest a kapus testébe.
Pedró is gólszegény mostanában de őt menti a mezőnymunkája, bár én szivesebben venném ha bátrabban törne kapura és gyakrabban.
Alvesre nehéz rosszat mondani, azért ő mégiscsak védő, de emellett veszélyesebb volt a kapura mint Villa.
szóval Guardiolának ki kellene valamit találni most már inkább az egyszerűbb hatékonyabb játék irányába mert így bajba kerülhetünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2011.03.08. 23:38:31-kor.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.03.08. 23:33:12

csabooo írta:
Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...

jobb félni mint megijedni :)

amúgy akkor most a Shaktar lesz az ellenfél ?
Nem a Shaktar lesz az ellen,ha lemegy a 8-add döntő akkor sorsolják ki ki ellen játszik majd és ki kezd idegenbe vagy hazai pályán.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:32:51

Ohhh, gyerekek de izgalmas meccs volt.
Mi szereztünk minden gólt, csak nekünk voltak helyzeteink, s így is majdnem Arsenal jutott tovább.
Ez lett volna a világ szégyene.

Korábban írtam, hogy megálmodtam Busi gólját, de nem azt, hogy saját kapunkba...

Atom berekedtem így az estére.. El kellett nyomni az Arsenal ill. AntiBarca tábort :D

Remélem Schalke-t kapjuk :D

Gyönyörű estét mindenkinek & visca Barcaa!!!!!
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:31:20

Megmondom őszintén hogy szeretném ha a Uniteddel kerülnénk össze!
szerintem most nem valami acélosak!
Ja, hogyan döntik el hogy kijátszik elöször otthon?
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
csabooo
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:30:01

Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...

jobb félni mint megijedni :)

amúgy akkor most a Shaktar lesz az ellenfél ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
felician333
Barça B

2011.03.08. 23:29:35

Iniesta_1986 írta:
felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem. :wink:
érdekes,hogy nem a lényegébe kötöttél bele a hozzászólásomnak,hanem egy jelentéktelen dologba...
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:27:56

daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
nem vitatom,hogy top5be vannak a posztjukon,csak nincsenek tesztelve
Alves utána azonnal le is támad, vagy ami még durvább: visszaér. Nem mondom, hogy nem lehet gond ebből, de ha biztosítanak a felfutó Alves mögött, vagy épp Maxwell játszik, aki nem megy föl annyira. Másrészt meg a Barca egész pályás védekezést játszik, a csatárok is letámadnak és a széleket is zárniuk kell, ezzel is időt adva a szélsőknek a visszaérésre.
felician333
Barça B

2011.03.08. 23:26:59

ab1daL írta:
csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
Ezt már párszor elmondtam, rengetegen le is szóltak érte, hogy mit fanyalgok.
Most megint itt lehetett volna belőle a baj, szerencsére nem lett.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.
:D :D :D . Év kommentje.

úristen hatalmas :D de láttam énis egyet,amin szakadtam: ronaldo_forever

"az a csapat ment tovább, amelyiknek nem Bendtner a csatára... :D
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.08. 23:26:19

daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
Alves felfutásaiból tényleg lehetne [auto_cenzúra], de az általad is említett kp-s visszatámadás bőven megakadályozza.
Sőt nem csak a középpályán támadunk vissza, már az ellenfél térfelén is úgy megyünk a bogyóért, mint kanos foxi a postás lábának.
Plusz sokszor lehet látni, hogy Alves helyére kihúzódik egy ember, hogy azért ne nagyon lehessen ott se szabadon élni senkinek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.03.08. 23:24:49

ozsimiki írta:Akiknek örülnék,és jelenleg jobban is állnak: Schalke, Bayern (nagyon kevesek lennének, higgyétek el).

Utána jöhet majd a többi továbbjutó a sorrendemben.

Szerintem ennek a két csapatnak a stílusa nem okozna semmilyen gondot sem. Védelmek is nagyon gyengék.

Jelenleg csak a Chelsea,M.U.(azért csak továbbjut), Real 3ast akarnám elkerülni kifejezetten, utóbbit azért mert már-már snassz lenne ennyi klasszikus rövid időn belül :D
Szerintem nem lesz akkora szerencsénk,hogy könnyű ellenfelet kapjunk,de majd kiderül,legyen igazad :)
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.08. 23:24:38

felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Iniesta_1986 2011.03.08. 23:25:12-kor.
ferninho
Madridista

2011.03.08. 23:24:30

csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.
mennyire szeretem azt a filmet :D :D kiskoromban az egyik kedvencem volt :D amúgy megérdemeltétek a továbbjutást, bár az a kiállítás, na..... :)
de ha az nincs akkor is valószínűleg nem bírja az arsenal....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.03.08. 23:25:02-kor.
madridista
Zsolt567
Barça C

2011.03.08. 23:23:44

Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.08. 23:22:30

Akiknek örülnék,és jelenleg jobban is állnak: Schalke, Bayern (nagyon kevesek lennének, higgyétek el).

Utána jöhet majd a többi továbbjutó a sorrendemben.

Szerintem ennek a két csapatnak a stílusa nem okozna semmilyen gondot sem. Védelmek is nagyon gyengék.

Jelenleg csak a Chelsea,M.U.(azért csak továbbjut), Real 3ast akarnám elkerülni kifejezetten, utóbbit azért mert már-már snassz lenne ennyi klasszikus rövid időn belül :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
janesz25
Jugador del Barça

2011.03.08. 23:21:37

Ettől a meccstől úgy felpörögtem, hogy nem is tudok nyugovóra térni.

Azért megpróbálkozom vele, jó éjt emberek.
Ui: Hatalmas meccs volt. Már alig várom holnap reggel az angol buzzzzancs kollegáim savanyú képét. Pedig ma abszólút nem érdemeltek továbbjutást.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.08. 23:20:11

:D :D :D . Év kommentje.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:18:24

Ilúvatar írta:komolyan, még mindig bosszant azok a kihagyott helyzetek.... Ilyeneket nem lehet csinálni egy profi fociban, mikor nagy a tét. Ha van egy helyzet, akkor azt be kell lőni és kész. Pont. Nincs mese. Mert a komolyabb csapatok ellen már meg fogunk fizetni érte. Meg fogja bosszulni magát a kihagyott helyzetek.

A másik meg... Baromira nem értem, hogy minek cifrázzák túl az egészet a 16 -oson, mikor létezik ez a módszer: KAPURA LÖVÉS! Nem egy ilyen helyzetet szúrtunk el...
Könnyű ezt mondani. :) Épp a tét nagysága miatt nem mennek be azok a helyzetek! (Egyébként tényleg bosszantó. :))

Ez is csak taktikai utasítás kérdése. A legutóbbi bajnokin pl. jó pár kapura lövés volt. Az edzői stáb így küldi pályára a srácokat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.08. 23:18:07

Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.

De a lényeg a győzelem, a szép játék, és a továbbjutás.
Arsenal meg nálam végképp lejáratta magát. Amennyire bizonygatták, hogy majd támadnak, hát még 1-0nál se erőltették meg magukat.

Jöhet bárki, nem tudnék mondani olyan csapatot, akivel szivesebben játszanék. Mondjuk a realt elkerülném, sok lenne az a 4 klasszikus árpilisban :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.03.08. 23:17:38

ziipp írta: Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen, Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet.
arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.03.08. 23:18:52-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.08. 23:17:25

Wilshere-el kapcsolatban, ezt én már régebb óta megfigyeltem. 19 éves létére, úgy megy oda balhézni, mintha ő lenne az atyaúristen. (még ha a felépítése megengedné, azt mondom, de így... ) Ettől független ügyes srác.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
tothmark
Barça B

2011.03.08. 23:16:45

Nem mertem felkelni az ágyból...
Iszonyatosan jó meccs, izgalmamban bedaráltam egy csomag tökmagot... :D
Victor Valdés: Nem volt sok dolga, a gólról nem tehetett és a végén fogott egy óriásit.
Daniel Alvés: Szokásos csúcsforma, csak néha bánom, h olyan önzetlen.
Sergio Busquets: Őt is meglepte a felbukkanó labda, de ez hiba volt.
Eric Abidal:Feladatát teljes mértékbe megoldotta.
Adriano: Az egész baloldalon ott volt, de ha jól emlékszek a végén majdnem róla kaptuk a gólt.
Javier Mascherano: Óriási meccset játszott, kell Ő ide!
Xavi: Nincs miről beszélni! :D Szép gól volt.
Iniesta: Gyönyörű gólpassz és kreatív munka.
Pedro Rodríguez: Hajtott és ezt szeretem benne. Kiharcolta a büntetőt...
David Villa: Szerintem kicsit szürke volt ma, pedig voltak helyzetei.
Leo Messi: Szavakat nem lehet rá találni. Az első gól az besza-behu, a tizinél pedig higgadt volt.
Remélem Maschnak nincs komoly sérülése. A végén megnéztem volna egy Affelay gólt... :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
felician333
Barça B

2011.03.08. 23:14:55

ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.08. 23:14:18

janesz25 írta:
Bob_Marley írta:Március 18-án sorsolás!
Most már erre is lehet figyelni!
Lehet nézni a potenciális ellenfeleket, bár ha BL-t akarunk nyerni, akkor bárkit meg kell vernünk.
Hosszú még akárcsak a döntőig is az út, s rengeteg feladat vár ránk a bajnokságban is!
Majd holnap este már lehet jósolgatni addigra 4 továbbjutó már lesz!
Kép
Kép
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.08. 23:13:39

daffy írta:a védelmetek messze nem olyan biztos,mint a számok mutatják
Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen. Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet. Alves és Adriano egyszerre fent - igen, ezzel meg lehet szívni, nyilván megfelelő helyzetben kell alkalmazni. Véleményem szerint Adriano taktikailag nem mondható fegyelmezetlennek, tehát ez az elkóricálás eseti dolog lehet; max. rosszabbul játszik, ha hátul kell maradnia van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2011.03.08. 23:16:06-kor.
Válasz küldése