Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
Ezt már párszor elmondtam, rengetegen le is szóltak érte, hogy mit fanyalgok.
Most megint itt lehetett volna belőle a baj, szerencsére nem lett.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.
Könnyű ezt mondani.Ilúvatar írta:komolyan, még mindig bosszant azok a kihagyott helyzetek.... Ilyeneket nem lehet csinálni egy profi fociban, mikor nagy a tét. Ha van egy helyzet, akkor azt be kell lőni és kész. Pont. Nincs mese. Mert a komolyabb csapatok ellen már meg fogunk fizetni érte. Meg fogja bosszulni magát a kihagyott helyzetek.
A másik meg... Baromira nem értem, hogy minek cifrázzák túl az egészet a 16 -oson, mikor létezik ez a módszer: KAPURA LÖVÉS! Nem egy ilyen helyzetet szúrtunk el...
arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.ziipp írta: Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen, Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet.
Wilshere-el kapcsolatban, ezt én már régebb óta megfigyeltem. 19 éves létére, úgy megy oda balhézni, mintha ő lenne az atyaúristen. (még ha a felépítése megengedné, azt mondom, de így... ) Ettől független ügyes srác.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Hosszú még akárcsak a döntőig is az út, s rengeteg feladat vár ránk a bajnokságban is!janesz25 írta:Lehet nézni a potenciális ellenfeleket, bár ha BL-t akarunk nyerni, akkor bárkit meg kell vernünk.Bob_Marley írta:Március 18-án sorsolás!
Most már erre is lehet figyelni!
Ezzel nem értek egyet, a védelemben is világklasszis, összeszokott játékosok vannak. Szerintem Piqué mostanában mutatott rossz formája adhat okot az aggodalomra, de mind Puyol, mind Abidal elképesztő játékot tud nyújtani középen. Alves szintén brutális, Maxwell is hozza a szintet. Alves és Adriano egyszerre fent - igen, ezzel meg lehet szívni, nyilván megfelelő helyzetben kell alkalmazni. Véleményem szerint Adriano taktikailag nem mondható fegyelmezetlennek, tehát ez az elkóricálás eseti dolog lehet; max. rosszabbul játszik, ha hátul kell maradnia van.daffy írta:a védelmetek messze nem olyan biztos,mint a számok mutatják
úgy,hogy alves nem ragad fent vagy nem ad el labdákat. ennyi volnaRewolution5 írta:daffy! hogy lehetne már jó a védelem ?![]()
-Puyol, Piqué
a legjobban saját magatoktól kéne félni.Lehet nézni a potenciális ellenfeleket, bár ha BL-t akarunk nyerni, akkor bárkit meg kell vernünk.
Így igaz. A 3. gól után egyszerűen megint megálltak, hátha az Arsenal kontrázik egyet. Meg is tette, és ha épkézláb csatáruk van, továbbmennek. Mindegy, nem részletezem, de annyira bosszantó volt, hogy látványosan enyhült a nyomás, pedig messze nem volt lefutott a meccs. Ha van a két csapat között 6 gólnyi különbség, akkor miért kell a 86. percben kiesnie a szívemnek a helyéről. Nagy talány. A vége persze Happy End, de nem volt messze a tragédia sem. Most viszont tényleg ne a rosszról beszéljünk, mert a látvány az zsneiális volt.Ilúvatar írta:komolyan, még mindig bosszant azok a kihagyott helyzetek.... Ilyeneket nem lehet csinálni egy profi fociban, mikor nagy a tét. Ha van egy helyzet, akkor azt be kell lőni és kész. Pont. Nincs mese.
Teljesen egyet értek, t@k@n szúrhatta volna magát az egész banda, ha Bendtner nem olyan béna a végén. Azt azonban nem értettem, hogy a 11-esnél a védő miért nem kapott sárgát (ami a második lett volna).Ilúvatar írta:komolyan, még mindig bosszant azok a kihagyott helyzetek.... Ilyeneket nem lehet csinálni egy profi fociban, mikor nagy a tét. Ha van egy helyzet, akkor azt be kell lőni és kész. Pont. Nincs mese.
én úgy láttam,hogy a kontráknál lehettek bajban. ha alves fent ragad,esetleg a másik szélső is elkalandozik,akkor lehettek kakiban. a védelmetek messze nem olyan biztos,mint a számok mutatják,csak a kp-s letámadás és szűrés világklasszis. ha az egy kontra miatt elmarad,ott lehet baj. ezért írtam az angol csapatokat,mert ők szokták bírni tüdővel és bennük van a gyors kontra és a masszív védekezés is,ennek ellenére lehet,hogy igazad van és simább lenne. nemsokára kiderülgergo9 írta: Egyik sem közelíti meg a 2009-es önmagát fényévekre mind a kettő.
Mi meg sokkal jobban törünk fel reteszt sokkal-sokkal. Két brazil szélsővédő aranyat ér annyira kiszélesítik a pályát hogy egyszerüen nem tud senki sem elég területet lefogni vagyis nem eleget ez már tisztán látszik.
Fizikálisan, mentálisan rápörögtünk nagyon a meccsre.
A támadásoknál Villa,Pedro duó volt kritikán aluli és amikor három támadóból kettő ennyire körülményes akkor ez van. Ha nem akkor az van mint november 29-én. Nem gondolom hogy 70% több jött volna most ki a csapatból, hátborzongatóan nagy a két csapat közti különbség.
Egyik sem közelíti meg a 2009-es önmagát fényévekre mind a kettő.daffy írta:nyerni,akkor lőni kell,mert jöhet egy mu vagy egy chelsea,
Szerintem Messi ma inkább csapatjátékos volt, mint az elmúlt mérkőzéseken. No meg az első gólja felért egy orgazmussal...Subinho írta:a szívem komolyan majdnem megállt néhányszor!!! hihetetlen meccs volt!!! azért azt fontos megjegyezni, hogy ez egy nagyobb győzelem lehetett volna nagyon simán, ha csak a felét berúgják... Messi 2 gólt lőtt, de nem Ő volt a legjobb. sajnos sokat önzőzött. a legnagyobbak ma Pedro, Abidal és MASCHERANO voltak!!! mindhárman odatették magukat és nem volt elveszett labda!!! Xavi és Ini csodás volt, szokásos mértani pontosság, nagy lasztik!!! számomra ma csalódás volt Villa és Sergi (nem a gólja miatt!). a másik csalódás (nem csak ma), hogy miért nem lehet lőni mondjuk 2 passzal korábban!!!!!!
A lényeg: megvan, jöhet a folytatás!!! ha mindenki hadra kész, akkor Isten óvjon bárkit ettől a 11-től:
Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Mascherano - Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
na ....gyu75 írta:sziasztok
... megint olvasgattam a hozzászólásokat s sokaknak aggályai vannak. Nos én úgy látom a dolgokat hogy nincs itt mitől tartani. Az első meccsen ugyanis nem megvertek minket hanem az arsenal berúgott két helyzetet a 4- ből . Mi meg kihagytunk kb 6-7 a 8-ból. Amikor Arshavin berúgta a másodikat akkor csak néztem ... most mi van ? a semmiből egyszercsak vesztésre álltunk, pedig meccs közben többször is elkapott a nevetés hogy az Arsenal azt sem tudja hol a labda. De hát van ez így a foci nevű játékban. Holnap ha besikerul egy gyors gól akkor 2-3 al nyerünk , ha nem akkor nehezebb lesz ... már nagyon várom a holnap estét
Igen, és ez elég sűrűn szokás azokon a közvetítéseken, amik nem a sport tv spanyol bajnokijai. Ez olyan mentalitás, hogy szeretünk kárörvendeni, ha az egyértelmű jobb nem nyer, nem megy neki, stb.... A vb-én volt ez a leginkább idegesítő. Ilyen Füles Tónik ( ugye tudja mindenki, hogy kiről beszélekFernando írta:Most idegesített Hajdú B is. Érződött, hogy az Arsenalt látná szívesebben a 8 között. Mintha egy Magyaro. - Valaki meccset közvetített volna néha.