Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi az enyémre sem reagálnak, bár én még nem is írtam sokszor.....úgy hogy nem is panaszkodhatok!FCB.Gabesz írta:ez én hszmre mért nincs sose,semmi reakció? komolyan kisebbségi érzetem van,ennyire átnéztek rajtam,vagy egyszerűen baromságokat irkálok,de azt is szoktátok véleményezni,valaki meg szól 1 szót már huszan idézik be és szólnak hozzá,tényleg nagyon fusztráló így,hogy kb magamnak írok.
bocs az offért.
szerk.:ez a kitörés nem arra szól,hogy ezentúl személyes sértésnek veszem ha senki nem reagál a hszmre.csak megjegyeztem.
Adriano, ha jól emlékszem.Sanama írta:Bendtner helyzete előtt amúgy ki vesztette el a labdát?
Az enyémre se mindig írnak vissza, nyugi nem csak te vagy így. Majd megpróbállak figyelni, és akkor én írok a te hszeidre is. Ne érezd egyedül magad.FCB.Gabesz írta:ez én hszmre mért nincs sose,semmi reakció? komolyan kisebbségi érzetem van,ennyire átnéztek rajtam,vagy egyszerűen baromságokat irkálok,de azt is szoktátok véleményezni,valaki meg szól 1 szót már huszan idézik be és szólnak hozzá,tényleg nagyon fusztráló így,hogy kb magamnak írok.
bocs az offért.
szerk.:ez a kitörés nem arra szól,hogy ezentúl személyes sértésnek veszem ha senki nem reagál a hszmre.csak megjegyeztem.
ez véletlen van ígyFCB.Gabesz írta:ez én hszmre mért nincs sose,semmi reakció? komolyan kisebbségi érzetem van,ennyire átnéztek rajtam,vagy egyszerűen baromságokat irkálok,de azt is szoktátok véleményezni,valaki meg szól 1 szót már huszan idézik be és szólnak hozzá,tényleg nagyon fusztráló így,hogy kb magamnak írok.
bocs az offért.
Finom, hagymás csirkét ettem ma.FCB.Gabesz írta:ez én hszmre mért nincs sose,semmi reakció? komolyan kisebbségi érzetem van,ennyire átnéztek rajtam,vagy egyszerűen baromságokat irkálok,de azt is szoktátok véleményezni,valaki meg szól 1 szót már huszan idézik be és szólnak hozzá,tényleg nagyon fusztráló így,hogy kb magamnak írok.
bocs az offért.
Ízletes, zamatos alma ez, csak a fenébe is, ilyen rossz csutkát még nem láttam.messi2009 írta:én a mai meccsen Villa gyenge játékát emelném ki
Nem a Shaktar lesz az ellen,ha lemegy a 8-add döntő akkor sorsolják ki ki ellen játszik majd és ki kezd idegenbe vagy hazai pályán.csabooo írta:szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
jobb félni mint megijedni
amúgy akkor most a Shaktar lesz az ellenfél ?
szerintem is KORAI még kijelenteni, ne igyunk előre a medve bőrére...Zsolt567 írta:Nagyon szép győzelem! A játékvezetésről csak annyi, hogy elmaradt egy tizenegyes nekünk, Van Persie kiállítása pedig jogos volt, Ő egy jó jetékos, de 22 játékosból csak Ő nem hallotta a sípszót. Intelligencia kérdése lett volna, hogy nem rúgja el a labdát, ha már kapott egy sárgát. Amúgy a meccset csak Busi fejese tette izgalmassá, akit nem hibáztatok. Az Arsenal csak védekezni jött, akármit is nyilatkoztak a meccs előtt, de lehet hogy azt se tudnák megmondani, hogy milyen színű labdával játszották a meccset. Korai még kijelenteni, de szerintem idén triplázunk.
érdekes,hogy nem a lényegébe kötöttél bele a hozzászólásomnak,hanem egy jelentéktelen dologba...Iniesta_1986 írta:Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
Alves utána azonnal le is támad, vagy ami még durvább: visszaér. Nem mondom, hogy nem lehet gond ebből, de ha biztosítanak a felfutó Alves mögött, vagy épp Maxwell játszik, aki nem megy föl annyira. Másrészt meg a Barca egész pályás védekezést játszik, a csatárok is letámadnak és a széleket is zárniuk kell, ezzel is időt adva a szélsőknek a visszaérésre.daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
nem vitatom,hogy top5be vannak a posztjukon,csak nincsenek tesztelve
ab1daL írta:csababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
Ezt már párszor elmondtam, rengetegen le is szóltak érte, hogy mit fanyalgok.
Most megint itt lehetett volna belőle a baj, szerencsére nem lett.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.![]()
![]()
. Év kommentje.
Alves felfutásaiból tényleg lehetne [auto_cenzúra], de az általad is említett kp-s visszatámadás bőven megakadályozza.daffy írta:arra gondoltam,hogy zavarba hozhatóak,ugyanis spanyolhonban ritkán akad dolguk,legtöbbször szűr a kp. a bl-ben láttam már forgolódni őket,de ezzel nem is lenne baj. a kulcsnak-mint írtam is- a szélső védőitek helyezkedését gondolom. ha hátraérnek,nem lehet baj,de alves sokszor megy előre és nem egyszer elhagyja a bogyót,lásd: ma.
nem vitatom,hogy top5be vannak a posztjukon,csak nincsenek tesztelve
Szerintem nem lesz akkora szerencsénk,hogy könnyű ellenfelet kapjunk,de majd kiderül,legyen igazadozsimiki írta:Akiknek örülnék,és jelenleg jobban is állnak: Schalke, Bayern (nagyon kevesek lennének, higgyétek el).
Utána jöhet majd a többi továbbjutó a sorrendemben.
Szerintem ennek a két csapatnak a stílusa nem okozna semmilyen gondot sem. Védelmek is nagyon gyengék.
Jelenleg csak a Chelsea,M.U.(azért csak továbbjut), Real 3ast akarnám elkerülni kifejezetten, utóbbit azért mert már-már snassz lenne ennyi klasszikus rövid időn belül
Laurent Koscielny a becses neve az úriembernek. Nem olyan nehéz leírni, s megjegyezni sem.felician333 írta:ez a wilshere gyerek ügyes lenne,de gusztustalan volt,amiket csinált.ja és a kimondhatatlan nevű védő is lemehetett volna idő előtt...
mennyire szeretem azt a filmetcsababarca írta:Akik felhozzák,hogy nem lehet leállni, meg elszórakozni a helyzeteket.
Ezt már párszor elmondtam, rengetegen le is szóltak érte, hogy mit fanyalgok.
Most megint itt lehetett volna belőle a baj, szerencsére nem lett.
De tényleg nem lehet ilyet csinálni, főleg egy olyan meccsen, ahol az ellen egyszál gólja is a semmiből jött. Kb annyi esély volt rá,mint hogy leszáll egy űrhajó a pályára a Baseball szerelésbe öltözött Michael Jordan-el, és elkezdődik az I belive i can fly című nóta. De mégis megtörtént.