Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Március 18.-án déli 12 órakkor és az Eurosporton is meg lehet tekinteni, mert élőben közvetítik majdbali 15 írta:Erre mikor is kerül sor?FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.

Erre mikor is kerül sor?FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.
Ott nem volt baj a reakcióidővel hogy felmérjük az ellenfél helyezkedését és nekimenjünk. Érdekes..Lionel85 írta:Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....

Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....

bence-barca írta:Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.

Mik ok 16 eves tini pit(s)ák ? Akik ha nem kapjak talcan amire szukseguk van hisztiznek ossze vissza Twitteren es Facebookon? Ok profi jatekosok, akik rosszul vegeztek a munkajukat es kiestek, azon kellene gondolkozni hogy hogyan nyerjenek kovetkezoleg 5 gollal es nem a birot marni.Ha egy csapat jobb mint a masik, akkor azon nem tud valtoztatni se biro se senki, mert az nyer aki jobb.Erdemes volna megmutatni az elso meccset nekik, hatha elgondolkoznak mielott csiripelnek ossze vissza.ab1daL írta:Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!

Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!

tudom, poénnak is szántamFecooo írta:sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek