2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De legalább a BL serleg biztonságban lesz tőlükBoixos írta: madrid.... murinnyó b+...... mekkora kalap szarok vagytok!![]()
és még a királykupát is összetörtétek...
Én benne lennék abban a szavazásban is, de pár éve már elfogadtam,h ilyen egy fórumBarcaforever írta:Nem szavazhatnánk arról, h akik egész héten sírtak, h végünk van meg így meg úgy már szinte temették a saját csapatukat is kapjanak egy kis bannt és gondolkodjanak, h ki is a divatszurkoló!!!???ozsimiki írta:A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.
Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi..
Lehet itt bírózni.....Csak az majd magyarázza meg a 127-459 sikeres paszt, meg a 29-71es labdabirtkolást is, h semmi köze hozzá ennek....José azt hitte Angliába van, ahol úgy fütyülnek, ahogy ő lenyilatkozza.This is Messsssiiiii!This is Barcelonaaaaa!
Én siránkoztam.Nyugodtan bannolhattok,ha ma jobbat alszol.Ennyit megér az hogy nyert a csapat.Barcaforever írta:Nem szavazhatnánk arról, h akik egész héten sírtak, h végünk van meg így meg úgy már szinte temették a saját csapatukat is kapjanak egy kis bannt és gondolkodjanak, h ki is a divatszurkoló!!!???ozsimiki írta:A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.
Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi..
Lehet itt bírózni.....Csak az majd magyarázza meg a 127-459 sikeres paszt, meg a 29-71es labdabirtkolást is, h semmi köze hozzá ennek....José azt hitte Angliába van, ahol úgy fütyülnek, ahogy ő lenyilatkozza.This is Messsssiiiii!This is Barcelonaaaaa!
És Marcelo? Ő szépen átsétált Pedro térdén...Rivaldo11 írta:Győzött a futball a hentelés ellen. Remélem, Mourinho megint dícséri majd a sporit, mert hisz kiválóan fújt. Akik reklamálnák a kiállítást, azoknak csak annyit, hogy Adebayor, Arbeloa, és Diarra is csak jóindulattal maradt pályán.
Hoztuk amit kell, Messi meg szenzációs volt. A 2. gólja káprázatos.
Ez megvan, innen nem bukhatjuk el.