Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barca Norbi
Barça C

2011.04.27. 22:58:10

"Cristiano Ronaldo sárga lapot kapott a mai mérkőzésen és 3 sárga lapja miatt ki kell hagyni a következő mérkőzést."

Ez igaz? Mármint, hogy kihagyja a visszavágót. Eredmenyek.com-on olvastam meccsösszefoglalóba.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.27. 22:57:03

Tim írta:
Boixos írta: ....
De legalább a BL serleg biztonságban lesz tőlük :lol:
azt majd összetörjük mi!
:lol:

(bár már ott tartanánk...)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.04.27. 22:56:46

Istenem Digin már bíróznak... :evil:
Kép
turkey77
Barça C

2011.04.27. 22:56:33

Egek! Ez a 2. félidő gyönörű volt. Grat fiúk ennyi kellet :wink:
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.04.27. 22:56:29

Én nem gondoltam volna hogy a tavalyi állapotomnál jobban fogom utálni a Realt

D
E

- amióta jött Mourinho edzőjüknek.... Még nagyobb arc, még gyatrább undorítóbb játék. Igen hatékony oké, de jelentkezzen az a szurkoló, aki azért ül le a tv elé hogy ilyen focit nézzen. Senki? Ok.

- a másik pedig, oké eddig is nagy feszültség volt az el-classicókon, de ami favágást művelnek velünk az idén. A pályán belül: Pepe, Ramos, Arbeola, Carvalho, Xabi egyszerűen undorító ahogyan viselkedtek (egész éves classicókat beleértve), a pályán kívül pedig Mourinho keveri a (mű) balhét. Undorító. Nyáron a holland csapatban csalódtam hatalmasat. Egész életemben szerettem nézni a hollandokat, de ilyen undormány játékot amit a VB-n műveltek.....

....és a Real ezt még felülmúlja. Az egész meccsen a labdához közük nincs, aztán már nem bírnak megukkal, a labda helyett elkezdik a játékosokat rugdosni. Aztán ha valakit kiállítanak akkor pedig örülnek mert lesz mire fogni. PEDIG már sok éve az El-classicókon a Realnak nem sok köze volt a játékhoz!!! És inkább örüljetek hogy csak ennyi kiállítást kaptatok.

Már kb azon a REálgyűlőlő szinten vagyok, akik:

le akarják rombolni még a stadiont is, a helyét felszántani és bevetni sóval, a Real Madrid kifejezést pedig tiltott önkényuralmi jelképnek tekintik és a játékosokat és a szakmai stábot pedig a vagyonuktól megfosztva egy magyar megye hármas meccsekre száműzni.

Esküszöm, én soha nem voltam elfogult, de ebben a Realban már tényleg semmi emberiesség nincs. Ezt a csapatot ezzel az edzővel csak a legelvakultabb drukkerek szerethetik, és ezek kemény magja lehet csalódott az miatt hogy alulmarad a Barcával szemben.

Messi amit a két gólnál művelt, az gyakorlatilag mindegy hány embernél volt, zseniális. Az egész csapat nagyon megérdemel egy nagyon nagy ollét. PÁr meccs a bajnokságban és 2 meccs a BL-ben és nagyon fontos 2 újabb címnek lehet örülni! Hajrá fiúk, csak úgy ahogy eddig!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.27. 22:56:07

hát bekövetkezett mou taktikájának rizikófaktora. kiállították az egyik törőt viszonylag sokkal a vége előtt. jogosan. szerencsére mi is jobban játszottunk mint múltkor és a madrid is gyengébben, úgyhogy magától értetődő volt a győzelem pepe zuhanyzása után. belefásult a real ebbe a taktikába, elég azt mondani, hogy cé is többet hisztizett, amikor ő rohangált, a többi "csatár" meg a félpályán állt. valóban nem lehet ezt a stílust örökké és folyamatosan sikerre vinni, úgy érzem, annak az a kulcsa, amit barcelónában csinálnak.
Tim
Mezei fórumozó

2011.04.27. 22:55:36

Boixos írta: madrid.... murinnyó b+...... mekkora kalap szarok vagytok! :mrgreen:
és még a királykupát is összetörtétek...
De legalább a BL serleg biztonságban lesz tőlük :lol:
Kép
eric
Barça B

2011.04.27. 22:55:19

Foxon az egyik studiós kommentátor most mondta ki az igazat:
"A ManU ellen szeretném látni a Barcát, mert tudja mit? A ManU játsza a futtbalt. A Real nem játsza!"
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.27. 22:54:35

a kommentátorok elérték, h megutálják a Barcát... ezek se látták a kupadöntőt... ott a bodycheckek sose értek lapot, itt meg felháborodnak, h Messi nem kap lapot... egy tény: Busi és Pedro idiótán lejáratta a csapatot, felesleges volt színészkedni, de a másik oldalon a lákátos is oscar-t érdemelt volna...műgirnyó természetesen bírózni ...fog, de lássuk a tényeket: pepe bármit csinálhatott, nem kapott lapot semmiért, volt pedig két lerántása is, adebayor megpofozta Puyolt, nem kapott lapot, "nálunk" szinte minden szabálytalanságra lapot adott a spori... de lehet bírózni nyugodtan... hogy is mondta tavaly műgirnyó? "szánalmas, h nem bírják elviselni a vereséget a barcások"

hadd engedjük meg magunknak, h most örüljünk, úgy vélem megérdemeltük az előzmények és az egészéves szemétségek után...
Csoka
Barça B

2011.04.27. 22:53:39

Köszönöm Barca ezt a szép estét :lol: :lol:
te jó ég mekkora 2. félidő volt :lol:
és a visszavágó a 18. születésnapomon lesz :lol: (várom)
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.27. 22:53:13

innen behuzzuk ez nem is kérdés, a kommentátor is megmondta, h 2-3 golt ezek nem fognak lőni a nou campban.

a birozást meg hallgathatjuk megint, meg hogy mocskos csalok vagyunk.

én nem vagyok jatekvezeto, fingom nincs mi ér pirosat, pepenek biztos nem adtam volna csak max sargat, a masik két esetet amit irtok nem láttma, ahhoz nemtok' hozzaszolni.

murinnonak nincs veszteni valoja, sztem 4-4-2 ben fog felállni, középen özil, egy szűrő, c, di maria, előre meg betolja adebayort meg higuaint és had szoljon.

lehet a 4. meccsen még foci is lesz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messi199
Jugador d'estrella

2011.04.27. 22:52:55

Gyönyörű estét okoztak a fiúk , remélem a visszavágón kitámad ez a antifutball alakulat , és akkor rommá verjük őket ......
Messi zseniális volt :) , örülök Ibi gólpasszának remélem , ez egy lökést ad neki a továbbiakban . :)
Tots Unit Fem Forca !!
Subinho
Director del Fútbol

2011.04.27. 22:52:13

jaja, teljesen igaz!!! az első félidőben látszott a legjobban, amikor a Barca játékosok passzolgattak, senki nem támadta őket, Ronaldo meg reklamált, hogy gyertek már B+!!!
a Barca ilyet csinálna a Camp Nou-ban megköveznék őket!!!
De gratulálok az isteni Josénak, a fantasztikus sztáredzőnek, Mr. Tökéletesnek!!! nem is értem mit akar ez az ember??? ilyen játékosokkal ezt a focit játszani??? felfoghattlan, szánalmas, borzasztó!!!
azt remélem, a visszavágól még 3-at kapnak és akkor lehet simogatni a királyuk kupáját...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.27. 22:51:44

Legyünk higgadtak és ne bántsuk madridista társainkat, már csak Daffyra is tekintettel. Nem voltunk rosszak, taktikailag Pep tökéletesen felkészítette a csapatot, az MVP javult, főleg a kis zsenink, a középpálya gyenge volt ma, a védősorban pedig benne volt 1-1 hiba, főleg Pique-ben. Összességében megérdemelten nyertünk, de az a pár színészkedés nem tetszett, sokszor nem haraptunk úgy a labdára egy-egy fault után, ahogy szoktunk, hanem reklamáltunk, játékban pedig 10-szer ennyi van ebben a csapatban. Kicsit lassan gondolkodunk mondjuk őszhöz képest ( ez fáradtság, de kezdünk kijönni belőle), főleg a középpályán, ebben fejlődni kell sokat, mert egy aggresszívan letámadó Mu ellen mondjuk a döntőben ( persze van egy visszavágó, de innentől azért jóval több esélyünk van, legalább 70%-ot adnék ránk) sokkal gyorsabbnak és pontosabbnak kell lenni. A kiállítás szerintem jogos volt, de szerintem sem vezetett annyira jól Stark, egy-két sárga lap még kijárt volna nekünk ( mondjuk Ade esete viszont egyből piros lap nálam, de Pepe véleményes kiállítása után nem is szabadott megejteni) és tényleg csak Pepe egész hozzáállásáért járt a kiállítás, mert már hamarabb kellett volna kapnia sárgát és akkor még ennyi kérdés sincs.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.04.27. 22:51:41

Én annak őrülők hogy nem mentünk bele a fociba komolyan szépen vártunk stb,hát messi egy nagy plusz a Barcanak és maradjon is csak így :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.27. 22:51:11

Barcaforever írta:
ozsimiki írta:A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.

Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi..
Nem szavazhatnánk arról, h akik egész héten sírtak, h végünk van meg így meg úgy már szinte temették a saját csapatukat is kapjanak egy kis bannt és gondolkodjanak, h ki is a divatszurkoló!!!???

Lehet itt bírózni.....Csak az majd magyarázza meg a 127-459 sikeres paszt, meg a 29-71es labdabirtkolást is, h semmi köze hozzá ennek....José azt hitte Angliába van, ahol úgy fütyülnek, ahogy ő lenyilatkozza.This is Messsssiiiii!This is Barcelonaaaaa! :)
Én benne lennék abban a szavazásban is, de pár éve már elfogadtam,h ilyen egy fórum :) vannak törzstagok, vannak pesszimisták, optimisták, vándorlók, akik elismerik mindezt, és akik nem :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.27. 22:51:11

na, a fele meg van. úgy nagy vonalakban ennyi különbség mindenképpen van a két brigád között. messi 2. gólja bakker! hányan rohangáltak körülötte? négyen? öten? 8)

madrid.... murinnyó b+...... mekkora kalap szarok vagytok! :mrgreen:
és még a királykupát is összetörtétek...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Facsy
Jugador d'estrella

2011.04.27. 22:51:07

Nem akarom elkiabálni de kövi meccs otthon lessz,se S.Ramos,se Pepe.....nagyon úgy érzem h tovább zakatol a Blben a Barca vonatt :D:D:D tyyuuutyuuu :D:D:D:D:D rem Pedro nem sértült le nagyon ... :S
krampusz
Jugador d'estrella

2011.04.27. 22:50:52

na csak nem fog megmaradni a szilva , elpusztítjuk ma örömünkben
Mikaos
Director del Fútbol

2011.04.27. 22:50:35

Jobbak vagyunk, és ez most látszik az eredményen is.

Sajnálom a kiállítást, így megvan hókuszpóknak a szokásos dumája...évekre :)

5-0-át akarok a Camp Nou-ban!!!
albicelesteX
A Vadász

2011.04.27. 22:50:27

Barcaforever írta:
ozsimiki írta:A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.

Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi..
Nem szavazhatnánk arról, h akik egész héten sírtak, h végünk van meg így meg úgy már szinte temették a saját csapatukat is kapjanak egy kis bannt és gondolkodjanak, h ki is a divatszurkoló!!!???

Lehet itt bírózni.....Csak az majd magyarázza meg a 127-459 sikeres paszt, meg a 29-71es labdabirtkolást is, h semmi köze hozzá ennek....José azt hitte Angliába van, ahol úgy fütyülnek, ahogy ő lenyilatkozza.This is Messsssiiiii!This is Barcelonaaaaa! :)
Én siránkoztam.Nyugodtan bannolhattok,ha ma jobbat alszol.Ennyit megér az hogy nyert a csapat.

Más:Modik ezeket a csírákat akik 1 hozzászólással és friss reggel jönnek madridistaként nyálat verni nem lehet eltakarítani egyből?
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.27. 22:50:26

SI SI SI, Anem a Wembley! :D (remélem helyesen írtam :D )
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.27. 22:49:51

Röviden:
Pepe-jogos. Nagyon örülök a győzelemnek...most megyek kicsit ünnepelni,holnap majd írok ide.
Abi & Tito
petejke
Barça B

2011.04.27. 22:49:26

Rivaldo11 írta:Győzött a futball a hentelés ellen. Remélem, Mourinho megint dícséri majd a sporit, mert hisz kiválóan fújt. Akik reklamálnák a kiállítást, azoknak csak annyit, hogy Adebayor, Arbeloa, és Diarra is csak jóindulattal maradt pályán.
Hoztuk amit kell, Messi meg szenzációs volt. A 2. gólja káprázatos.
Ez megvan, innen nem bukhatjuk el.
És Marcelo? Ő szépen átsétált Pedro térdén...
soadroli
Llegenda del Barça

2011.04.27. 22:49:02

Most is be ment vajon Mou gratulálni az öltözőbe? :lol:
Kép
Válasz küldése