Hát azt énis sokkal jobban várom,dehát egy Barca meccs az Barca meccs,bárki is legyen az ellenfélBarcaman1993 írta:Hétvégén majd jön CescMessi-Ini írta:Cuenca ott lesz a padon?Ez érdekes.Igazából nem tudok róla sokat,de ha jók az infóim,akkor szélső támadó,és eddig bíztatóan tolja a B-ben,és Pedro-ra hasoonlít leginkábbSzívesen megnézném hogy mit tud,szerintem kaphat egy 20-25 percet,főleg annak tükrében,hogy ő az egyetlen támadó csere a padon,és valakit a nagy hármasból azért pihentethetnénk a végén!
Bevallom már várom ezt a meccset, de a hétvégi sokkal jobban érdekel...
Az tényleg jó lenne, ha Fontás játszana. Kéne egy kis rutint szereznie és hát ki ellen, ha nem egy ilyen csapat ellen... Maxwellt is mindenképp játszatnám. Egyébként érdekes, hogy Alves szinte sose szokott pihenni. Mindenki ismeri a fizikumát, de azért ez mégis durva.Tocy írta:Cesc egy hatalmasat tud még emelni a játékunkon, nagyon várom már őt is. A Sevilla ellen pont jókor tér vissza, ha visszatér. De most tudnám értékelni, ha Cuenca is pályára lépne...illetve ha úgy van, akkor Fontás is.
Cesc egy hatalmasat tud még emelni a játékunkon, nagyon várom már őt is. A Sevilla ellen pont jókor tér vissza, ha visszatér. De most tudnám értékelni, ha Cuenca is pályára lépne...illetve ha úgy van, akkor Fontás is.Barcaman1993 írta:Hétvégén majd jön CescMessi-Ini írta:Cuenca ott lesz a padon?Ez érdekes.Igazából nem tudok róla sokat,de ha jók az infóim,akkor szélső támadó,és eddig bíztatóan tolja a B-ben,és Pedro-ra hasoonlít leginkábbSzívesen megnézném hogy mit tud,szerintem kaphat egy 20-25 percet,főleg annak tükrében,hogy ő az egyetlen támadó csere a padon,és valakit a nagy hármasból azért pihentethetnénk a végén!
Bevallom már várom ezt a meccset, de a hétvégi sokkal jobban érdekel...
Hétvégén majd jön CescMessi-Ini írta:Cuenca ott lesz a padon?Ez érdekes.Igazából nem tudok róla sokat,de ha jók az infóim,akkor szélső támadó,és eddig bíztatóan tolja a B-ben,és Pedro-ra hasoonlít leginkábbSzívesen megnézném hogy mit tud,szerintem kaphat egy 20-25 percet,főleg annak tükrében,hogy ő az egyetlen támadó csere a padon,és valakit a nagy hármasból azért pihentethetnénk a végén!
Cuenca ott lesz a padon?Ez érdekes.Igazából nem tudok róla sokat,de ha jók az infóim,akkor szélső támadó,és eddig bíztatóan tolja a B-ben,és Pedro-ra hasoonlít leginkábbfcbpete írta:Lenyilatkozta Pep hogy a 3-4-3 csak Cescel az igazi, azt mondta megoldható máshogy is de úgy nem olyan hatékony és utána láttunk is erre példát azon az ominúzus nyögvenyelső meccsen a Gijon ellen. Igazából adja magát a 433 ezzel a tulképp alapkezdővel(Piqué távollétében). Hajrá!Yafnag írta:Hivatalos kezdő: Valdés, Alves, Mascherano Abidal, Adriano, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Messi, Pedro
Pad: Pinto, Puyol, Fontàs, Maxwell, Thiago, Keita i Cuenca
Lenyilatkozta Pep hogy a 3-4-3 csak Cescel az igazi, azt mondta megoldható máshogy is de úgy nem olyan hatékony és utána láttunk is erre példát azon az ominúzus nyögvenyelső meccsen a Gijon ellen. Igazából adja magát a 433 ezzel a tulképp alapkezdővel(Piqué távollétében). Hajrá!Yafnag írta:Hivatalos kezdő: Valdés, Alves, Mascherano Abidal, Adriano, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Messi, Pedro
Én is ezt a kezdőt jósoltam meg a meccs felvezetőjéről szóló cikk egyik hozzászólásában, de szerintem Keita lesz az első csere majd Alves és Pedro állnak beS.Agüero írta:Mai kezdő:
VV - Puyí ; Masche ; Abi - Sergio ; Xavi ; Ini ; Thiago - Adriano ; Messi ; Villa
cserék: AbiMax , Adriano
Pedro , Messi
Cesc
tipp: 5-0 Messi3, Villa, Ini
Jó, de én onnan ismeremBob_Marley írta:+PSV meg Porto is talán meg ezer másik helyen játszott, többek között a Chelseaben is, tehát az!
live topik?
+PSV meg Porto is talán meg ezer másik helyen játszott, többek között a Chelseaben is, tehát az!MessiFan írta:Kezman a Fenerbaches Kezman?
Egyébként tetszik a kezdő.
VAMOS!