Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
én azthittem hétvégén játszottkristop írta:akik lejöttek a mallorca ellen vagy pihentek azok nálam most tuti kezdenének plusz vv, alves és messi ugye.
vv - alves, piqué, puyol, abidal - busquets, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
vagy újra egy jó kis 343.
vv - alves, piqué, abidal - busquets, thiago, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
sport szerint neki valami kisebb sérülése van és elővigyázatosságból nem játszott a mallorca ellen és lehet prágában se fog.Rewolution5 írta:Xavi?![]()
Nálam pihen,mert ha jól emlékszem,ami egyébként nem biztosRewolution5 írta:Xavi?Messi-Ini írta:Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.
A tippem 0:3,Cuenca,Messi,Cesc.![]()
sport szerint neki valami kisebb sérülése van és elővigyázatosságból nem játszott a mallorca ellen és lehet prágában se fog.Rewolution5 írta:Xavi?![]()
Xavi?Messi-Ini írta:Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.
A tippem 0:3,Cuenca,Messi,Cesc.
Szerintem meg simán nyerünk és gála lesz vagy egy borzasztó rossz meccsen húzzuk be 1 góllal...Robo írta:Nagy meccs lesz a Milan-Barca. Szerintem az év egyik legjobb meccsét fogjuk látni a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport elsőség és nyilván nem akar a Milan csoport másodikként tovább menni, hogy aztán egy Real-t vagy egy Bayern-t kapjon ki. Alig várom már azt a meccset. Mikor is lesz?
November 23, 20:45.Robo írta:Nagy meccs lesz a Milan-Barca. Szerintem az év egyik legjobb meccsét fogjuk látni a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport elsőség és nyilván nem akar a Milan csoport másodikként tovább menni, hogy aztán egy Real-t vagy egy Bayern-t kapjon ki. Alig várom már azt a meccset. Mikor is lesz?
Egymás elleni eredmény alapján! Szóval a milánói meccsnek valószínűleg nagy jelentősége lesz!ab1daL írta:Azért nem rossz csapat ez a Plzen, hazai pályán pedig mindent megfognak tenni a döntetlenért, de még a győzelmet sem vetették el szerintem. Mallorca ellen volt pihentetés, de ismét lehetne egy-két embernek pihenőt adni a Bilbao elleni idegenbeli derbi előtt. Ennek fényében talán egy ilyen kezdő:
Valdés - Alves, Piqué, Masch, Adriano - Keita, Xavi, Cesc - Villa, Messi, Ini
Egy kérdés: ha mondjuk a csoportkört ugyanannyi ponttal zárnánk mint a Milan, akkor mi alapján döntik el , hogy ki a csoportelső? Gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény alapján?
Amúgy ez a Cuenca ez honnan jött?Hogy?Miért?Nem naon értem."B"ből jött fel?S.Agüero írta:Kedden újra meccs!
Kezdő:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol ; Abidal - Sergio ; Xavi ; Iniesta - Cuenca ; Messi ; Cesc
Tipp: 0-3 Messi, Cuenca, Iniesta
Piqué-Puyol párost már jó lenne együtt látni, és akkor kezdhetne a legjobb védelmünk. Masch mostanában zsinórban játssza végig a meccseket, ő pihenhet Villával együtt a padon. Középpálya alap. Elöl meg akkor ott lenne Messi, Cuenca, aki reméljük betalál megint, és Cesc, ő úgy is jól megérti magát Messivel.![]()
![]()
ez egy nagyon jó hír, iszonyat sokat várok ettől a sráctól.ab1daL írta:Bekerült a Plzen elleni mérkőzés utazó keretébe Alexis Sánchez!![]()
Ők utaznak: Valdés, Pinto, Oier, Dani Alves, Cesc Fàbregas, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs e Isaac Cuenca.