Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak meccsre jegyet nem tudok, de van utazás Barcelonába, étkezéssel, repülőjeggyel együtt. Itt lehet nézni:boboka írta:Ki tudja hogy egy Barcelona FC meccsre hogyan lehet jegyet szerezni és mennyiért? Köszi.
Hát-hát. Még így is mindkét csapat nagyon erős, de a spanyolok védelme nagyon gyík, míg a katalánok csatársora szintén. A világ elitjébe tartoznának, de komoly sikert nem lehetne várni tőlük.ab1daL írta:A korábban itt boncolgatott téma, hogy mennyire erős ez a katalán válogatott, és esélyük lenne-e a spanyolok ellen: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... alan-side-
Azért nem rossz ez a katalán csapat.
Mennyi lett az eredmeny?Pavel írta:Most nézem a katalán válogatott mérkőzését.
Bojan sajnos semmit sem változott.
Barcaman14 írta:Jó volt ismét megnézni ahogy Abidal felemeli a kupát!![]()
Klub VB döntő egy kicsit máshogy:
http://www.youtube.com/watch?v=WkqwKud_ ... e=youtu.be
Visszanéztem az összefoglalót és hát... Rengeteg helyzetet hagytunk ki, a bíró nem adott meg egy szabályos tizit, majd egy lesgólt megadott az Estudiantesnek. Azért az is könnyebb lett volna, de legalább akkor is behúztukMichaaBee írta:No meg ne felejtsük el, hogy mit összeszenvedtünk 09-ben az Estudiantes ellen. Olyan tökéletes bekkelő focit Mourinho se mindig hoz össze, mint 2 éve az argentínok a döntőben.
Mert biztos a Barca ugyanolyan hatásfokon nyomta a Plzen ellen BL-csoprotkörben, mint klubvébé döntőben...herlius írta:Azzal semmi bajom, ha egy csapat szépen, a saját stílusához hűen akar focizni. A gond a mai meccsel az volt, hogy ők egyáltalán nem akartak focizni. Se szépen, se csúnyán. Egyáltalán nem mutattak semmit a focinak nevezett sportból, hihetetlenül alacsony szinvonalon nyomták le a 90 percet, és erre nem lehet mentség a két bajnokság közti szinvonalkülönbség. Nézd meg a cseh és a spanyol bajnokság közti különbséget, a Plzen mégis nagyon érett, jó focit mutatott be mindkét meccsükön, annak ellenére, hogy egy pillanatig sem volt kérdéses a végeredmény. És náluk még csak Neymar szintű focisták sincsenek. Azért itt mégiscsak egy nemzetközi címért játszottak a csapatok, ha egy ilyen szintű eseményen sem képes valaki megmutatni magát a világnak, akkor mégis hol fogja?palesz77 írta:Hát én azért leszállnék a magas lóról és nem nevetném ki a Santost. Tény, hogy lefociztuk őket, de azért nem kéne olyanokat írni, hogy egy Sociedad jobb meg hasonlók.. Egy az, hogy idáig is el kellett jutniuk. És tény, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak, de amilyen formába játszottunk ma melyik csapat nem játszott volna így? Pep megint húzott egy olyan felállást - a sérüléseknek is köszönhetően gondolom -, amit senki nem várt, és ezzel teljesen megfogtuk őket. Nem csodálkozom, hogy nem tudtak rá reagálni. Valaki meg írta, hogy a Valenciára nézve sértő, hogy velük egy szinten beszéltek a Santosról. Most ezt így egy meccs alapján mondani.. Gratulálok. Akkor a Real rosszabb csapat mint a Getafe, mert őket megvertük, de a Getafétól meg kikaptunk? Akármelyik hasonló stílusban játszó csapatot így megvertük volna ma szerintem. És itt értem azt, hogy nem olyan képzettek taktikailag - a Dél-Amerikai foci szépségét ez adja, hogy nem taktikázzák szét a meccseket (annyira) -, nem rúgják fel minden játékosunkat aki csak labdához ér - Chelsea meg Intrer stílus, csak a végén volt pár durvább szabálytalanság, amúgy egy szép meccs volt -, nem álltak be teljesen a kapujuk elé - a csatárok elől voltak végig.. Nem adták fel a saját stílusukat, ami ma csak ennyire volt elég, de én ezt díjazom. Így legalább egy szép döntőt láthattunk.. Én elhiszem, hogy mindenki örül és boldog, de azért szerintem meg kéne adni a tiszteletet a vesztes csapatnak is, bárhogy is teljesítettek.. Nyugodtan lehet utálkozni a hsz-en, ez csak az én véleményem...
Azzal semmi bajom, ha egy csapat szépen, a saját stílusához hűen akar focizni. A gond a mai meccsel az volt, hogy ők egyáltalán nem akartak focizni. Se szépen, se csúnyán. Egyáltalán nem mutattak semmit a focinak nevezett sportból, hihetetlenül alacsony szinvonalon nyomták le a 90 percet, és erre nem lehet mentség a két bajnokság közti szinvonalkülönbség. Nézd meg a cseh és a spanyol bajnokság közti különbséget, a Plzen mégis nagyon érett, jó focit mutatott be mindkét meccsükön, annak ellenére, hogy egy pillanatig sem volt kérdéses a végeredmény. És náluk még csak Neymar szintű focisták sincsenek. Azért itt mégiscsak egy nemzetközi címért játszottak a csapatok, ha egy ilyen szintű eseményen sem képes valaki megmutatni magát a világnak, akkor mégis hol fogja?palesz77 írta:Hát én azért leszállnék a magas lóról és nem nevetném ki a Santost. Tény, hogy lefociztuk őket, de azért nem kéne olyanokat írni, hogy egy Sociedad jobb meg hasonlók.. Egy az, hogy idáig is el kellett jutniuk. És tény, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak, de amilyen formába játszottunk ma melyik csapat nem játszott volna így? Pep megint húzott egy olyan felállást - a sérüléseknek is köszönhetően gondolom -, amit senki nem várt, és ezzel teljesen megfogtuk őket. Nem csodálkozom, hogy nem tudtak rá reagálni. Valaki meg írta, hogy a Valenciára nézve sértő, hogy velük egy szinten beszéltek a Santosról. Most ezt így egy meccs alapján mondani.. Gratulálok. Akkor a Real rosszabb csapat mint a Getafe, mert őket megvertük, de a Getafétól meg kikaptunk? Akármelyik hasonló stílusban játszó csapatot így megvertük volna ma szerintem. És itt értem azt, hogy nem olyan képzettek taktikailag - a Dél-Amerikai foci szépségét ez adja, hogy nem taktikázzák szét a meccseket (annyira) -, nem rúgják fel minden játékosunkat aki csak labdához ér - Chelsea meg Intrer stílus, csak a végén volt pár durvább szabálytalanság, amúgy egy szép meccs volt -, nem álltak be teljesen a kapujuk elé - a csatárok elől voltak végig.. Nem adták fel a saját stílusukat, ami ma csak ennyire volt elég, de én ezt díjazom. Így legalább egy szép döntőt láthattunk.. Én elhiszem, hogy mindenki örül és boldog, de azért szerintem meg kéne adni a tiszteletet a vesztes csapatnak is, bárhogy is teljesítettek.. Nyugodtan lehet utálkozni a hsz-en, ez csak az én véleményem...
Szimpatikus volt a Santos, de tényleg nem egy nagy szám csapat. Mostani bajnokságban 10., tavaly a 8. helyen végeztek. A spanyol bajnokságból több csapat is verte volna őket.palesz77 írta:...
hát mondjuk nem véletlen, hogy a brazil bóhocligában is csak a 10. helyen vannak. nem hiszem, hogy Dél-Amerika legjobbjai lennének jelenleg. sosem értettem amúgy ezt a ciklikus jelenséget a dél-amerikai fociban, hogy akik libertadorest nyernek, utána a kövi évben akár a kieséssel is küzdhetnek a saját bajnokságukban. egyébként engem annyira nem lepett meg, hogy ennyire gyengék voltak, megnézed a 2 sztárolt játékosukon kívül senkijük sincs, de speciel ebből a 2 közül is gansoban semmit nem látok személy szerint, neymar meg nekem még inkább kérdőjel, mint tutibiztos jövőbeli csillag. vele kapcsolatba inkább volt egy olyan érzésem ma is, hogy ha lennének társai a játékhoz, akkor esetleg talán mutatna valamit, dehát ez kevés az üdvösséghez. mondjuk azért az elgondolkodtató, hogy alves egyik szituban körülbelül 30méteres hátrányból érte be és szerelte szabályosan...ég és föld a két bajnokság közötti különbség és amíg nem jön be európába, addig úgyse tudjuk meg mi rejlik benne igazából. anno dinho se biztos, hogy a gremioval mondjuk egy klub vb döntőjében alázott volna, aztán mégis tudjuk mekkora játékos lett belőle. de egyenlőre mint mondtam, neymar nem több egy kérdőjelnél.herlius írta:Ez a szánalmasan gyenge Santos jelenleg Dél-Amerika legjobb együttese? És tényleg fociban??? A mai teljesítménye alapján ennek a csapatnak még a PD-ben maradással is komoly gondjai lennének. Nem akarom megsérteni őket, de ez egy nagy kövér nulla volt tőlük. Mégis mi a fenére készültek ezek hónapok óta? Se nem támadtak, se nem védekeztek, egyszerűen széttett lábakkal várták, hogy a Barca diszkréten megerőszakolja őket, és ezt mintha még élvezték is volna. Komolyan mondom, hogy egy lelkes osztrák vagy cseh bajnokcsapat is sokkal nagyobb fejtörést okozott volna a srácoknak, de még a katariak is helyenként lelkesebben küzdöttek pár napja.