Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát mondjuk nem véletlen, hogy a brazil bóhocligában is csak a 10. helyen vannak. nem hiszem, hogy Dél-Amerika legjobbjai lennének jelenleg. sosem értettem amúgy ezt a ciklikus jelenséget a dél-amerikai fociban, hogy akik libertadorest nyernek, utána a kövi évben akár a kieséssel is küzdhetnek a saját bajnokságukban. egyébként engem annyira nem lepett meg, hogy ennyire gyengék voltak, megnézed a 2 sztárolt játékosukon kívül senkijük sincs, de speciel ebből a 2 közül is gansoban semmit nem látok személy szerint, neymar meg nekem még inkább kérdőjel, mint tutibiztos jövőbeli csillag. vele kapcsolatba inkább volt egy olyan érzésem ma is, hogy ha lennének társai a játékhoz, akkor esetleg talán mutatna valamit, dehát ez kevés az üdvösséghez. mondjuk azért az elgondolkodtató, hogy alves egyik szituban körülbelül 30méteres hátrányból érte be és szerelte szabályosan...ég és föld a két bajnokság közötti különbség és amíg nem jön be európába, addig úgyse tudjuk meg mi rejlik benne igazából. anno dinho se biztos, hogy a gremioval mondjuk egy klub vb döntőjében alázott volna, aztán mégis tudjuk mekkora játékos lett belőle. de egyenlőre mint mondtam, neymar nem több egy kérdőjelnél.herlius írta:Ez a szánalmasan gyenge Santos jelenleg Dél-Amerika legjobb együttese? És tényleg fociban??? A mai teljesítménye alapján ennek a csapatnak még a PD-ben maradással is komoly gondjai lennének. Nem akarom megsérteni őket, de ez egy nagy kövér nulla volt tőlük. Mégis mi a fenére készültek ezek hónapok óta? Se nem támadtak, se nem védekeztek, egyszerűen széttett lábakkal várták, hogy a Barca diszkréten megerőszakolja őket, és ezt mintha még élvezték is volna. Komolyan mondom, hogy egy lelkes osztrák vagy cseh bajnokcsapat is sokkal nagyobb fejtörést okozott volna a srácoknak, de még a katariak is helyenként lelkesebben küzdöttek pár napja.
Be is raktam aláíráshozBarcafan9 írta:Neymar (Santos): "Barça was totally superior, they have fantastic players. The best team in the world today showed us how to play football."
akkor nem tompalesz77 írta:Víctor Valdés (1)Dani Alves (2)Mascherano (14)Piqué (3)Abidal (22)Xavi (6)Busquets (16)Keita (15)Fábregas (4)Messi (10)Iniesta (8)PriNcE27 írta: A hivatalos oldalon ezt írja:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Messi and Iniesta
szerintem ez lesz a helyes
Szintén a hivatalos oldalról van, csak már a felállás részről.. Vagy csak nekem hülyült meg az oldal?
Víctor Valdés (1)Dani Alves (2)Mascherano (14)Piqué (3)Abidal (22)Xavi (6)Busquets (16)Keita (15)Fábregas (4)Messi (10)Iniesta (8)PriNcE27 írta: A hivatalos oldalon ezt írja:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Messi and Iniesta
szerintem ez lesz a helyes
A hivatalos oldalon ezt írja:palesz77 írta:A felállás résznél már Keitát írják Thiago helyett, míg a főoldalon a felsorolásban tényleg ez van. Most akkor mi van?..fcbpete írta:Alineación del FCB: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta y Messi #fcblive
A felállás résznél már Keitát írják Thiago helyett, míg a főoldalon a felsorolásban tényleg ez van. Most akkor mi van?..fcbpete írta:Alineación del FCB: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta y Messi #fcblive