Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hékás mindenki! Előbb el kell jutni a döntőbe!!!! Nem ezüst tálcán fogják felkínálni nekünk a helyet, hanem megküzd érte a Valencia. Egyelőre hagyjuk, hol lesz a döntő. De ha már választani kell, legyen a Bérnabeuban, jó lenne ott nyerni kupát.
De előtte le kell gyűrni két felvonásban Soldadoékat.

Meg ha kevésbé anyagias szemszögből nézzük, akkor legalább 15 ezerrel több drukkerüknek tudják megadni a lehetőséget, hogy a csapattal tartson.Rinku írta:
A döntőn a jegyek fele-fele eloszlásban fogynak, nem? Tehát a jegyek egyik felét a Bilbao, a jegyek másik felét meg a Barca fogja kapja? Mert ha így vesszük, akkor tök logikus, a Bilbao közel 50 ezer jegyet kapna és ez a klubjuknak így ez jelentős bevétel!
Mondjuk az más kérdés, hogy akkor a Barca tud trükközni a gyep növesztésével meg locsolásával, amiről tavaly óta tudjuk, hogy nagyon fontos tényező egy kupadöntő előtt

Igen, fele-fele arányban lesznek a drukkerek a kupadöntőn, bárhol is rendezik. Amúgy pedig Barcelona viszonylag közel van Baszkföldhöz, jobban járnak, mintha elvinnék mondjuk andalúziába a mérkőzést.
A döntőn a jegyek fele-fele eloszlásban fogynak, nem? Tehát a jegyek egyik felét a Bilbao, a jegyek másik felét meg a Barca fogja kapja? Mert ha így vesszük, akkor tök logikus, a Bilbao közel 50 ezer jegyet kapna és ez a klubjuknak így ez jelentős bevétel! Avagy ha nem így van, valaki világosítson fel légyszi, mert én úgy emlékeszem, hogy 2009-ben Valenciában a Mestalla fele-fele arányban volt elosztva a drukkerek között.Ilúvatar írta:ab1daL írta:Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.
WTF? ez elégé érdekes....
én a helyükben nem egyeznék bele, hiszen.... na de mindegy...
Football, bloody hell. /SAF/
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Megnéztem a Digisport honlapját, ahol azt írják, hogy a Lazio-Milan meccset fogják adni. Lehet, hogy meccs nélkül maradunk?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Deus
- Boixos Nois
ab1daL írta:Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.
WTF? ez elégé érdekes....

én a helyükben nem egyeznék bele, hiszen.... na de mindegy...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.bence-barca írta:Tavaly is így vt, ha jól emlékszem, de miután döntőbe jutottunk változtatták Valenciára a helyszínt...Alexander Mahone írta:A Nou Campba lesz a döntő.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Srácok az létezik, hogy a Valencia-Barcelona meccset nem adja a tv? Csak, mert nézem a port.hu-t, aztán sem a Digisport, Digisport Plus és a Sportklub sem írja. Majd rámegyek a Sport1,2-re és az se írja. Azért ez már nevetséges.. Vagy vki tud erről vmit?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Llegenda del Barça
Tavaly is így vt, ha jól emlékszem, de miután döntőbe jutottunk változtatták Valenciára a helyszínt...Alexander Mahone írta:A Nou Campba lesz a döntő.
-
- Jugador d'estrella
A Nou Campba lesz a döntő. 

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- salas9
- Entrenador del Barça
Nem vagy egyedül, néha engem is idegesít a túlzott fetrengés. Oké, hogy odalépnek, eltalál, de nem kell hozzá négy tripla-dupla bukfenc. Feleslegesnek érzem.MQuC írta:Csak én vagyok ezen az állásponton?![]()

Adom. Elvégre ottvan Messi, Pedro, Cuenca, Cesc, Adriano. Mind jó játékosok. Ha ezzekkel a támadósrokkal nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemeljük meg a kupát...PriNcE27 írta:A Valencia nem fog gondot okozni![]()
Szerintem simán jutunk tovább a denevéreken, még úgy is, hogy Ini és Alexist hanyagolnunk kell
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát azt megmondom idén nagyon durva sorsolást kaptunk a kupában. Az Osasuna még hagyján, de ha eljutunk a döntőig az odavezető út a bajnokság (rajtunk kívül) 2 legerősebb csapatán vezet, majd a 3. legerősebb ellen a döntőben. Ez nagyon kemény sorozatterhelés. Csak szurkolni tudok, hogy Alexis felépüljön a Valencia elleni meccsre.
- LM10Lionel Messi
- Barça C
Valencia ellen nem lesz könnyű menet döntőbe jutni.Főleg így h Iniesta és Alexis Sánchez sérült. :S
Ha meg akarjuk nyerni akkor viszont mindenkit meg kell vernünk.Szóval nem panaszkodok. 2 nagy meccs lesz szerintem. 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból...! Joan Laporta
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Jó, érthető, de akkor is zavaró egy kicsit az állandó roham a játtékosainktól
Persze mindenki részrehajló és a saját igazát akarja, de a mi játékosaink sem tűnnek éppen szentnek ilyenkor :S

Persze mindenki részrehajló és a saját igazát akarja, de a mi játékosaink sem tűnnek éppen szentnek ilyenkor :S

Pavel írta:Tévedsz, akkor kiestünk.Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
Igaz, akkor bocs.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nézd a bíró tudta, hogy Lassnak jött volna a piros lap. Nem tehette meg, hogy nem oszt lapot. Gondolom beugrott neki az az ötlet, hogy a reklamáló Casillasnak ad egyet, így mindenki jól jár. Hiszen Lass játékban maradt, de azért egy lap is ki lett osztva. Persze nekünk a piros jobban jött volna. De hát azért a portugál szavai nem találnak süket fülekre. Nem merte Lasst kiállítani, mert a portugál nem a parkolóban várta volna, hanem kocsival átmegy rajta.MQuC írta:Nem tetszik, hogy ennyit reklamálnak a játékosaink. És tényleg sokszor eljátszák a nagyhalált.
Mindig tudtam, hogy a focisták azért nem szentek ilyen téren, de zavaró nagyon, hogy ilyenre azért tényleg mondható, hogy segítenek meg stb. Egyből mindenki körülveszi a bírót. Szerintem ez tényleg fölösleges. Ezen a meccsen is Casillas kapott sárgát, holott ő is CSK. Ugyan annyi joga volt reklamálni mint Puyolnak.
Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton?![]()

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ini és Alexis nélkül a Valencia ellen kemény lesz. Szerintem a legnehezebb meccs vár ránk ebben a szezonban. Valencia nagyon fel tudja szívni magát (ellenünk). Láthattuk már. Szóval remélem idegenben sikerült egy döntetlen. Itthon meg a szerdainál egy jobb játék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2012.01.27. 12:55:01-kor.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nem tetszik, hogy ennyit reklamálnak a játékosaink. És tényleg sokszor eljátszák a nagyhalált.
Mindig tudtam, hogy a focisták azért nem szentek ilyen téren, de zavaró nagyon, hogy ilyenre azért tényleg mondható, hogy segítenek meg stb. Egyből mindenki körülveszi a bírót. Szerintem ez tényleg fölösleges. Ezen a meccsen is Casillas kapott sárgát, holott ő is CSK. Ugyan annyi joga volt reklamálni mint Puyolnak.
Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton?

Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton?

-
- Entrenador del Barça
Tévedsz, akkor kiestünk.Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
- visca el barca
- Presidente del Barça
durván kezdünk fogyni elől. cuenca az utobbi meccsein elég halvány volt, akárcsak pedro akit alig játszt gurdiola... hihetetlen h mindenki kidől elől... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csúnyán elcsesztük a második félidőt, elég körömrágósra alakult a meccs vége, de megtartottuk azért az egy gól előnyt az összesítésben. Az elődöntőben is nagy koncentrációra lesz szükség egy, a madridinál gyengébb játékerőt képviselő csapattal szemben. A mai Barça legnagyobb ellenfele saját maga, pontosabban a koncentráció hiánya egyes pillanatokban és az elbizakodottság. Gratula a fiúknak a továbbjutáshoz!

Nem akarok hálátlannak tűni, de itt az ideje Eric Abidal utodját keresni. Sajnos túl sebezhetőek vagyunk az Ö oldalán, már nem elég fürge ehhez a fel gyorsult játékhoz. A nyáron minden féle kép igazolni kell egy baloldali védőt. A Kupa meccsről meg csak annyit hogy a második félidőben csak kicsit jobban kellet volna figyelni és rúgni a Madridnak még egyet és a kedvük is el ment volna, de a tovább jutás meg van, most már a bajnokságra és a bajnokik ligájára kell koncentrálni.
joekacsa