Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazságtalanabb?Akkor mit mondasz az első meccset is beleszámítva?Egy kiállítás és egy tizi maradt benne a meccsben,aminek is köszönhető volt,h a második ilyen meleg lehetett.Ott meg kaptak egy kamu emberelőnyt,igaz voltak lehetőségek büntetőre. szal valahol kiegyenlített lett ez így. (Másrészt igaza van Alvesnek,előnyben,otthon,többen őrizték az 1:0-t...)BarcasKrisz írta:Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.
Bár ne így történne jövő héten...
Mert 3 éve is sokat értünk a hazai pályával. Nézz utána, hogy hány gólt lőttünk az utóbbi 5 hazai BL-elődöntőnkön és mindjárt meg fogsz ijedni. Ez a Chelsea nem sok mindent tud, de azt brutálisan magas szinten tudja és sajnos az pont az a fajta játék, ami nekünk a legkevésbé ízlik.miihii írta:Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán(Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.
Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!
Szerintem nézd meg újra mindkét meccset 2009-ből.BarcasKrisz írta: Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.
Bár ne így történne jövő héten...
Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Ne feledd, hogy már igencsak a szezon végen vagyunk, nyilván fáradtak a játékosok. Plusz a Chelsea nagyon jól védekezett azt el kell ismerni. Otthon lesz esély, az 1-0 nem jó eredmeny, de nem is ledolgozhatatlan.G.Gabe írta: És az uccsó 20 percben úgy játszottak, mintha vezetnének 4-0-ra
És ezeknek a szurkolóinak van pofájuk még színész akadémiázni. Pofám leszakad, komolyan mondom...nonomo írta:Drogba meg elmehetne a színházba.
Az a baj,hogy idén nem csak a Chelsea ellen van ez. 5x annyi helyzet kell a csapatnak mint akármelyik másik csapatnak, hogy képesek legyenek betalálni.socio66 írta:de még ha először fordult volna ez elő,azt mondom jólvan.
de nem,MINDIG ez van a chelsea ellen,olyan fogalmatlan egy csapat,hogy a pályára nem szabadna felengedni őket,egy értelmes,futballra emlékeztető megmozdulást nem tudnak produkálni.
de nem,ez nem számít,ők mennek előnnyel a visszavágóra..agyam eldobom, legszívesebben beleb.sznék valamit a tévébe.
akik meg arról írnak hogy majd 'szétkapjuk' őket otthon,hát azoknak gratulálok. már a sorsoláskor írtam a sok nagyszájúnak,hogy higgadjon le,vért fogunk izzadni,és tessék,pontosan ugyanaz történt,ami eddig mindig.
de azért várjátok a 'szétkapást' jövő héten..
Szegény Pep, én őt sajnálom nagyon. Amúgy sajnos lelketlen produkciót mutattak ma a scrácok, ma 6-szor találtuk el a kaput, a legutóbbi meccsen itt a Stamfordon Iniesta gólja talált kaput egyedül, de mégis úgy éreztem, hogy akkor sokkal de sokkal jobban küzdöttünk. El kell ismerni, hogy kényelmesek lettünk most, hogy már megnyertünk mindent, de azt azért nem kellene hagyni, hogy egy ilyen csapat jusson helyettünk a Bajnokok Ligája döntőjébe, már csak az általunk képviselt futballfilozófia miatt is. A fejekben kell rendet tenni, mert feltűnő, hogy akkor nincsen egy csapatnak úgymond "szerencséje" a kapu előtt, ha nem hisznek benne, hogy egyáltalán bemegy. Hatalmas ziccerek maradtak ma ki, 2 kapufát is rúgtunk, mégis a létező eredmények közül az egyik legrosszabb született. Egyszerűen nem vagyok képes elhinni, hogy Messin kívül nem tud senki más gólt lőni ebben a csapatban, egyszerűen a koncentráció hiányzik.sjd írta:Mai produkciónkra: