Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az "EZ" a helyzetkihasználásra utalt, tehát otthon hiába focizzuk le őket a tudom is én hova, ezt a játékot gólra játsszák.. És abból meg ma nem sokat szereztünk, pedig...dak900 írta: Ez miért lenne kevés otthon??Komolyan mondom, ez csak szerencse kérdése volt...ha otthon is így játszunk, és az a 2 kapufa befelé pattan, akkor már az eredményben is megmutatkozik a különbség. A visszavágón szerintem minden attól függ, hogy az első félidőben be tudunk-e találni...ha nem jön össze, akkor pedig jön a görcsös játék...de ne legyen igazam!!
Ez miért lenne kevés otthon??geridoss írta:Megérdemeltük, ilyen helyzetkihasználást követően, rossz volt nézni, én végig fogtam a fejemet... A játék szép-szép, de mire mentünk vele? Ez nagyon kevés lesz otthon.
A helyzetkihasználást ha már 50%-ra javítanák Messiék, simaliba lett volna ez a meccs iszsoltfree írta: + a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
cyrax írta:Ilyen csak a mesében van bazdmeg...egyszer jutnak el a kapuig, a drogba eltöri, makker gól. Nekünk meg kapufák, ordító ziccerek sora...áhhhh. Ha jövő héten is makkolnak egy gólt, vége a dalnak. Nehéz lesz...
Ezt hol olvastad. Úgy tudom Európa legnagyobb pályája a Barca-é.hady írta:.......110x75m -es valóban a Chelsea pályája, míg a Barcáé 107x72m........védekezni, védekezni fognak.... a madrid ellen lehet gyakorolni...( sajna a Levante ellen is nehezen ment..)
Én nem azért gondolom,h meglesz,mert a cselszkij változtat! Hanem azért,mert hiszek benne,h még egy meccs nem lesz,ahol ki bírunk hagyni ennyi és ilyen helyzetet. Ezért vagyok biztos benne,h továbbmegyünk!herlius írta:Nekem ezzel csak az a gondom, hogy ma is csak be kellett volna lőni a helyzeteket. Az első félidőben ugyanis volt pár belőlük. Miért gondolja azt mindenki, hogy a Chelsea majd kevésbé fog védekezni a visszavágón, vagy hogy Cech nem fog ismét élete formájában védeni? Ez valami törvényszerűség vagy mi a túró? Bunkerezéshez tökéletesen alkalmas a keretük, ha pedig még gólt is lőnek, akkor vethetjük a keresztet.BarcaBaku írta:Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
Maxi Respect!!!Laci7 írta:Jöttök itt a statisztikákkal, meg a hegyi beszédekkel, DE most kell megmutatni ki mekkora drukker! Én úgy álltam fel a fotelből meccs után, hogy büszke voltam a csapatra a mai teljesítményéért! A kiesés volt az utolsó dolog amikor megnéztem az összefoglalót. Hazai viszonyok között meg tudjuk verni ezt a Chelseat akár több góllal is! Nem tehetünk mást: bízni és hinni kell a csapatban!
Szép estét! Visca El Barca!
szerintem meg egy ilyen komment szégyen. a csapat mindent megtett,te meg így leszólod őket.messideco írta:Nyafogni kár, München vár
Azért ez szégyen. Tíz év leggyengébb Chelseajétől sikerült kikapni.
Lassan olyanok, mint a csapatom a Football Managerben (bár ott van hogy 25 kaput elteláló lövésből sem lesz gól, na az még becseszne a valóságbaAz a baj,hogy idén nem csak a Chelsea ellen van ez. 5x annyi helyzet kell a csapatnak mint akármelyik másik csapatnak, hogy képesek legyenek betalálni.
Nem a három évvel ezelőtti,vagy a korábbi statok alapján ítélem meg a csapatomat és az esélyeinketherlius írta:Mert 3 éve is sokat értünk a hazai pályával. Nézz utána, hogy hány gólt lőttünk az utóbbi 5 hazai BL-elődöntőnkön és mindjárt meg fogsz ijedni. Ez a Chelsea nem sok mindent tud, de azt brutálisan magas szinten tudja és sajnos az pont az a fajta játék, ami nekünk a legkevésbé ízlik.miihii írta:Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán(Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.
Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!